"O kurabiye olmayı dilerdim..."
"Ha..?"
-
Her gün, öğleden sonra saat üçte, Beomgyu gelir ve aynı şeyi sipariş eder. Yeonjun her zaman iletişime geçmeye çalışır fakat Beomgyu onun girişimlerinden acı verici bir şekilde habersizdir.
Bu bir çeviri kit...
Yeonjun, en sevdiği müşterisi gelene kadar başını tezgaha yaslamak üzereydi. Üniformasını düzeltti ve dikleşti.
"Selam, bugün ne istersin?" Gülümsedi ve cebinden bir not defteriyle kalem çıkardı.
"Merhaba, bir buzlu americano ve çikolata parçacıklı kurabiye istiyorum lütfen." Birisine biraz vurgu yaptı. Boşluğa bakıyordu. Yeonjun gülümsedi, sonra bir anda kaşlarını çattı. Yoksa dünkü üç kurabiyeyi sevmedi mi?
"O kurabiye olmayı dilerdim..." Yeonjun nefesinin altından fısıldadı. Beomgyu, Yeonjun'a baktı.
"Ha?" Beomgyu saçlarının arkasını kaşıdı.
"N-n, hiçbir şey" Eli titredi. Beomgyu'nun gelmeyi bırakmasından korktu. Hemen Beomgyu'nun adını yazdı.
"Ah... tamam?" Beomgyu on dolarlık bir bankot çıkardı ve uzattı. Görünüşe göre maliyeti ezberlemiş.
"Tamamdır, siparişin yakında çıkacak" Yeonjun 2,50 doları ona uzattı ve sırıttı.
"Sana söyledim, onu vermene gerek yok" Yeonjun'un elini geri ittirdi.
Yeonjun kızardı, az önce Beomgyu ile temas etti . Elleri dokundu!!! Siparişi bir baristaya verdi, çok mutluydu.
—
"Beomgyu, siparişin hazır" Tanıdık cümleyi duyunca kalktı ve siparişi alarak teşekkür edip çıktı.
Kasiyer tuhaftı. Daha önce olduğu gibi garip şeyler söylemeye devam etti. Kim kurabiye olmayı dilerdi? Bu berbat. Yenilir ve ölürdün.
Poşeti açtı,doğruydu, çikolata parçacıklı kurabiye. Gerçekten çikolata parçacıklı bir kurabiyeydi, ama biraz fazla çikolata parçacıklı. Çok fazla çikolata sevmezdi Beomgyu. ağzını kurutur. En azından her şey doğruydu.
Yarın tekrar dener.
*・ ゚゚・*:.。..。..:*・♡・*:.。. .。.:*・ ゚゚・*
Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
3,339 likes
@Hyukaa_ Beomgyu hyung neden bu kadar şaşırdın
@Beøm.gyu_ Benim bu FOTOĞRAFLARIMI NASIL BULUYORSUNUZ