Kap 10

49 6 2
                                    

"Shit!" tænkte Ash og gik i panik. Han gemte sig lydløst bag Niall's jakker, og puttede fødderne ned i hans sko. "Aw" hviskede han, men holdt sig så for munden. Det var ikke Niall's sko men Samantha's højhælede. Han fandt Niall's sko, og stak begge fødderne ned i dem. Samantha åbnede klædeskabet, og Ashton holdte vejret et øjeblik.

"Hvad var det nu jeg skulle?" Spurgte Sam forvirret sig selv om. Hun havde blikket mod den roede seng.

"Ugh, jeg har for mange tømmermænd. Jeg aner ikke engang, hvordan jeg fik rejst mig selv fra sengen." Sagde Sam træt og kløede sig i baghovedet.

Ashton smilte af det Samantha havde sagt, og tænkte, at hun måske stadig var en lille smule fuld. Bare en smule. Hendes blik var stadig rettet mod sengen. Samantha lukkede stille klædeskabsdøren i uden at vænne sig om overhovedet. Den blev ikke lukket helt, men den var på klem. Ashton kunne høre Samantha sukke, og kunne se, at det var på grund af affaldssækkende. Samantha lagde sig tilbage i sengen for at sove videre. Da Ashton var sikker på at Samantha var faldet i dyb dyb dyb dyb dyb... DYB søvn, listede han ud af klædeskabet. Samantha var meget hurtig til at falde hen. Ashton listede lydløst ud på gangen. Han skyndte sig hen til sit eget værelse uden at blive opdaget af Niall, som ledte efter de andre.

Efter at Ashton var gået, vågnede Samantha igen. Hun hørte nemlig fortrin. Hun rejste sig, og gik over til klædeskabet igen, nu kunne hun godt huske, hvad hun skulle have. Hun fandt et par hyggestrømper, tog dem på og gik ud på toilettet. Dan hun kom derud, blev Tori helt stiv i kroppen. Heldigvis var forhænget sort, så man kunne ikke se hende igennem. Tori syntes, at Samantha og Niall havde god smag. Samantha stod og studerede sig selv i spejlet. Hun lavede end grim grimasse af sig selv, fandt en elastik og satte håret op i en rodet knold. Samantha slæbte derefter sin dovne krop over på toilettet. Tori begyndte at fnise, da Samantha tissede. Det var tydeligt, at høre, at hun tissede. Samantha lagde ikke mærke til noget fnisen. Efter at hun havde tisset, vaskede hun hænder og listede ud af toilettet igen.

Samantha gik nedenunder, hvor hun fandt Niall. Niall stod over ved sofaen, og løftede en masse sofapuder op og kiggede på dem.

'Hvad har han gang i?' Tænkte Sam. "Skat, hvad laver du SÅ tideligt om morgenen?" Spurgte Sam overdramatisk.

Niall fniste, og sagde så:"Skaaaat, klokken er altså næsten to om dagen"

Samantha grinte lidt af sig selv. "Okaaaaay" sagde hun så. "Men hvorfor roder du med sofapuderne?" Spurgte hun lidt efter.

"Jeg kan ikke finde de andre. De er allesammen væk. Du tror da ikke, at de er taget hjem uden at sige noget vel?" Spurgte Niall.

"Du kender dem. Og du tror helt seriøst, at de måske lå under sofapuderne. Din klaphat man kan jo se, hvis der er nogen, som ligger under dem." Sagde Samantha og lagde en hånd på panden af udmattetelse.

Niall kiggede op, og lignede en udmattet hund med et spørgsmålstegn over hovedet. "Ved du hvad? Du har ret" gjorde Niall sig enig i og strejkkede sin ryk.

'Han er altså ret underlig, men jeg elsker den idiot' tænkte Sam.

"Du er altså ret sexet i mit tøj, ved du godt det?" Spurgte Niall med en dyb stemme.

Samantha drejede bare om på hælen, og gik. Hun satte sig ud på en af barstolende i køkkenet.

"Skal vi ikke lave noget mad, så kan det jo være at de dukker op, når de finder ud af, at der er mad?" Spurgte Samantha Niall som kom gående ud i køkkenet efter hende.

"Jo lad os gøre det" svarede Niall og lagde sin arm rundt om Samantha. Hun nussede den, kyssede ham på skulderen og gik så hen i køleren.

Samantha kiggede i køleren, men spurgte så udmattet:" Skal vi ikke bare bestille noget pizza?"

Niall's smil blev stort, han greb hurtigt sin telefon, og tastede pizzamandens nummer.

"Bestil 5 familiepizzaer" beordrede Sam.

"5?!! Vi skal da have 8" sagde Niall frustreret.

"Ved du, hvad gør nu bare det, du vil" sagde Sam udmattet og gik træt ind i stuen.
'Gad vide hvor alle er henne?' Tænkte Sam og kiggede rundt.

Niall kom lidt efter ind i stuen, og satte sig i sofaen. Han lænede sig over mod Sammantha, og nussede hende på kinden med sin hånd.

"Imens vi venter på pizzaen, så kan vi lede efter de andre" hviskede Niall ind i Samantha øre og kyssede hende på kinden, og derefter ned af halsen.

"Okay, men hvis vi skal lede så skal vi ikke side her" sagde Sam og rejste så, så Niall faldt med hovedet lige ned i sofaen.

*inde på gæsteværelset*
"Ash har sendt en besked, der er vågnet nu" forklarede Michael og viste Aleisha beskeden. Aleisha sukkede i mørket, og Michael kiggede lynhurtigt op på hende. Aleisha indså pludselig, at hendes suk lød som et støn.

"Fuck, du må ikke gøre sådan noget" sagde Michael og blokerede sig for neden med sin hånd.

"Ej! Michael!" Hviske/råbte Aleisha og slog ham på maven.

Michael lagde armene rundt om Aleisha. De kiggede på hinandens læber, og inden Aleisha noget at tænke, kunne hun mærke Michaels læber mod hendes. Kysset blev dybere og dybere og udviklede sig til snav. Michael satte sine hænder på Aleisha's hofter. Michael trådte længere frem mod hende. Michael havde taget kontrollen, og han førte du sin ene hånd ned i Aleisha's bukser.

"Michael..hva.." Begyndte Aleisha men Michael dækkede hendes mund til med sin frie hånd.

Michael begyndte at gnide sin hånd op og ned af Aleisha's skamlæber. Aleisha begyndte stille at stønne.

"Shh, de andre må jo helst ikke høre os" hviskede Michael.

Han begyndte at kysse hende ned af halsen, og pludselig puttede han to af sine fingre op i hende. Aleisha stønnede, og smækkede hurtigt sin egen hånd på hendes mund.

"Baby, du er virkelig stram. Bare slap af" hviskede Michael.

Michael bevægede stille sine fingre ind og ud af Aleisha. Aleisha var næsten nød til at bide sig selv i hånden for ikke at skrige. Michael sugede hårdt på Aleisha's hals. Der var ingen tvivl om, at der ville komme et suegmærke. Michael bevægede nu sine fingre hurtigere ind og ud.

"Michael..." Stønnede Aleisha ind i Michaels mund.

Sekunder efter kom Aleisha, hun lagde sit hoved på Michaels skulder. De begge træk vejret hurtigt. Michael tog Aleisha's hoved i hans, og kiggede hende i øjnene.

"Er du klar over hvor meget jeg elsker dig?!" Sagde han og mente det. Aleisha nikkede stille, og lænede sig tættere på Michael. Hun åbnede munden, men inden hun nåede at svare snublede hun. Hun gispede højlydt, Michael greb ud efter hende, men kom til at smadre sin arm igennem garderobe skabet. Aleisha og Michael kiggede overrasket på hinanden.

"Er du okay Mickey?" Spurgte Aleisha bekymrende.

"Ja, jeg har det helt fint" svarede Michael, han var lidt forvirret.

Min veninde gider ikke at opdatere mere på sin, men jeg stopper ikke bare rolig.

Manjaxx

Forever? ForeverWhere stories live. Discover now