**Tehdit**

2.2K 113 5
                                    

BU BÖLÜM CANIM ARKADAŞIM ÖZLEM'E İTHFEN YAZILMIŞTIR. SENİ SEVİYORUM CANISI. İYİ OKUMALAR.

BERFU'NUN AĞZINDAN
Haklıydı Umay her zamanki gibi yine haklıydı. Eğer gündüzün gelmesini korkarak beklersek gecenin tadını çıkaramazdık. Her güzel şeyin bir sonu vardı elbet. Eğer sonu korkarak beklersek, eğer sadece geleceği düşünürsek şimdinin ne anlamı kalırdı ki.

-Evet haklısın Umay, o zaman gecenin tadını çıkaralım dedim güldü. Şehri inceledik. Dönme dolap aşağı inince başka oyuncağa binmedik. Umay beni eve bırakınca sabah almaya geleceğini söyledi ve gitti. Melek de on dakika sonra Asel'in arabası ile eve geldi. Eğlenmiş gibiydi ancak teni biraz beyazdı. İçeri girince lambayı açtım. Herkes uyumuştu. Lambayı söndürüp üst kata çıktık.

Melek ile yine birlikte yattık. Ne kadar takmamaya çalışsam da acılarım hala oldukları yerdelerdi. Ne kadar itmeye çalışsam da acılarım kalbim ile birlikte sol tarafımda duruyordu. Gözlerimi kapattım. Uyku beni kollarına alırken sabahki sınav için bol bol dua ettim. Sabah uyandığım da; Melek daha uyuyordu. Dünkü rutinleri tekrarladık ve alt kata indik. Güzel bir kahvaltıdan sonra Umay geldi. Herkes ile tek tek sarıldım ve bana dua etmelerini tembih ettim. Evden çıkınca Umay'ın arabasına bindik.

Yeni araba almış olmalıydı. Umay genellikle spor araba kullanırdı onun favorisi Ferrari'ydi ancak bugün ki arabası siyah gayet resmi, hiç Umay'ın tarzı olmayan bir araçtı. Umay da gayet resmi giyinmişti. Siyah takım elbisesi çok özenli bir şekilde ütülenmişti. Saçlarıana ve tıraşına çok dikkat edilmişti.

-Toplantın mı var Umay dedim güldü yola bakıyordu, birkaç saniye bana baktı ve önüne döndü
-Sana bir sürprizim var dedi sormamayı tercih etim. Sakindim, bilmiyorum heyecanlanmam gerekirken ben oldukça sakindim. Tek sorunum sınav olmadığından dolayıydı belki.

Sınava girip çıkınca Umay'a anlatmam gereken şeyler vardı. Benim ona bir sürprizim yoktu ancak anlattığımda Umay bunu iyi karşılamayacaktı. Sınav yerine gelince Umay'a baktım yanıma geldi, Melek de Asel'e doğru ilerlemeye başlamıştı. Bende Umay'a doğru ilerlemeye başladım. Umay elini yanağıma koydu
-Hadi kar tanem bu sınavın en iyisi sensin dedi güldüm ve tamam dedim öğrenciler okula doğru ilerlerken bende ilerledim. Umay akamdan 'başaracaksın Berfu' diye bağırınca ona döndüm ve elimle okey işareti yapıp okula girdim. Sınıfımı bulup sırama oturdum. Melek ile Asel'i okulun girişinde görmüştüm. Birbirimize sarılıp şans dilemiştik. Asel ise sadece elimi sıkmıştı heycanlıydı, sınıfa baktım herkes heyecanlı iken ben çok sakindim.

Sınavı dağıtmaya başladıklarında verdikleri kalemi elime aldım ve kitapçığı açtım. Çok sakin ancak seri bir şekilde soruları çözmeye başladım. Sınav benim için kolay olmuştu, bildiğim tarz sorular vardı. Tam vaktinde sınavı bitirmiştim. Bitiş zili çalınca sınavı ve optik kağıdı elimden alan öğretmene gülümseyip dışarı çıktım bankta oturan Umay'ı gördüm. Hızla yanıma geldi nasıldı dedi. Çok güzel geçti Umay dedim güldü ve sıkıca sarıldık.

Bir sorun olduğunu anlamış gibiydi. Melek ve Asel de gelince sınavı tartıştık. Asel Meleği eve bırakacağını söyleyince tamam dedim. Umay ile arabaya binince Umay'a döndüm.

-Sana anlatacaklarım var Umay dedim sormadı sadece kafasını salladı arabayı her zaman tartışmak için geldiğimiz ıssız sokakta durdurdu ve inip kaputa oturdu.

Sınavda hiç heyecanlanmamıştım ancak şimdi dilim damağım kurumuştu, kalbim çok hızlı atıyordu. Tereddüt etmeden bende yanına oturdum.
-Umay lütfen kesmeden dinle dedim kafasını sallayınca devam ettim. Bir ay önce telefonumu yabancı biri aradı açıp açmamakta tereddüt ettim ancak arayan çok ısrarcıydı, sonunda belki önemli bir şeydir diye açtım. Bir erkek sesiydi. Umay Arat'ın nişanlısısın değil mi Berfu o zaman çok dikkatli ol deyip telefonu kapattı. Umay'ın çenesi kasılmıştı gözleri gözlerime bakıyordu gözlerinde yakaladığım en büyük duygu korkuydu ancak bakışlarında pişmanlık vardı devam etme gücünü kendimde bulunca kısık sesle konuştum. Bir daha aramaz sanmıştım ancak aramaya devam etti bir aydır her gece aradı ve tehdit etti. Ancak sadece o değildi o adamın ilk aramasından sonra beni başka kişilerde aradı Umay üzgünüm, dedim.

SOĞUKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin