**Asel Eymen**

8.2K 356 27
                                    

BU BÖLÜMDE KİTABIMIZA KÖTÜ  ÇOCUĞUMUZ   DAHİL OLUYOR. İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ İYİ OKUMALAR.

BERFU'DAN

Sabah gözlerimi babaannemin sesi ile açtım. Beni uyandırmış alt kata kahvaltı hazırlamaya gitmişti. Babaaneme  her  şeyi  bir  bir  anlatmıştım,  bu  oyun  artık  üç  kişi  arasında  bir  sırdı. Yataktan kalkıp banyoya gittim bal rengi hafif buklelere sahip, ince telli yumuşak saçlarım birbirine girmiş, tüm saçım dolaşmıştı. Hızlıca bir duş alıp banyodan çıktım, ıslak saçlarımı tarayıp kuruttum. Daha iyi olmuştu. Odaya geçip üzerime dün ayarladığım kombini geçirdim. Kokusuna bayıldığım ve uzun süredir değiştirmediğim parfümümü sıkıp makyaj yapmak için masaya oturdum. Dudak kremi ve maskara kullanmış doğal bir güzellik oluşturmuştum. Aslında fondöten sürmeme gerek yoktu, tenim pürüzsüz ve yumuşacıktı, saçlarımı ise doğal hali ile bıraktım ve masadan kalktım. Dolabımda asılı olan boy aynasına bakınca gerçekten güzel olduğumu düşündüm.

Evet, artık onun yanına az da olsa yakışan bir nişanlı olmuştum. Çiçekli gömleğimin altına giydiğim tül eteğim ve kahverengi kemerim güzel bir kombin oluşturmuştu. İşaret parmağımdaki büyük yüzük ve kolumdaki siyah bileklik çok tarz olmuştu. Bileklik ve yüzükle uyumlu siyah açık burun, bileğinde detayı olan ayakkabılarım ve doğal makyajım çok iyi bir kombin oluşturmuştu. Kibar, şık ve güzel gözüküyordum. Parfümümü bugün biraz daha fazla sıkmıştım eskiden çok yakınıma gelmedikçe almayacağınız koku birkaç adım gerimden alınabiliyordu. Portakal çiçeği ve vanilyanın harika birleşimi, elbisem ve beni tamamlamış harika bir görüntü ortaya çıkarmıştı. Kapıyı açıp alt kata indim zaten hazır olan kahvaltı masasında oturan babaannemin tam karşısında durdum. Kendi etrafımda dönmeye başlamıştım sonunda durunca konuştum
-Nasıl olmuşum akşam güneşim. Kahkaha atmaya başlamıştı
-eğer okulda da iç çamaşırını sergilemek istemiyorsan bir daha böyle dönme. Seni deli kız çok güzel olmuşsun, dedi gülmekten konuşabildiğinde.
Tabi yaa etek dizlerimin bir karış üstünde bitiyordu ve döndüğümde altım gözükmüş olmalıydı. Daha dikkatli olmalıydım  okulda  frikik vermek istemezdim.

Hızlı bir kahvaltı ettim ve dişlerimi fırçaladım, tam aşağı kata inecektim ki kapı çaldı gelen o olmalıydı. Babaannem kapıyı açıncada,  onu gördüm yine mükemmeldi. Beyaz gömleği  ve fit vücudunu tamamlayan siyah pantolonu, siyah spor ayakkabıları ile  cidden  o  bir  prense  benziyordu.
Gerçekten çok uygun bir ikili oluşturmuştuk bugün. Ona baktığımda gözlerinde saniyeler içinde geçip kaybolan, beğenme ifadesi beni mutlu etmeye yetmişti. Babaanneme veda edip evden çıkınca yeni arabasını gördüm. Bu arabaya, milyon dolarlarla satın alınabilecek  olan  arabaya,  onunla binecektim   benim  için  en  önemlisi   buydu. Siyah Ferrari’nin alt tarafın da ve aynalarında kırmızı detayları vardı. O arabaya binince bende bindim arabayı çalıştırdı güçlü motordan çıkan sesle birkaç kişi dönüp bize bakmıştı. Gerçekten çok dikkat çeken bir çifttik. Araba o kadar güzeldi ki içi de dışı kadar moderndi
-Hayırlı olsun, çok güzelmiş deyince sadece teşekkürler demiş başka cevap vermemişti. Bende önüme döndüm ve dışarıyı seyretmeye başladım.

Yanından  geçtiğimiz arabaların içinde nasıl hayatlar vardı acaba. Bazı  adamlar  işe  gittiği  için  sinirleniyor   bazı  çocuklar  babasına  okula  gittiği  için  şikayet  mi  ediyordu.  Kocaman bir bahçeye giriş yapınca geldiğimizi anladım ilerledikçe etrafı görmeye başladım. Hayatım boyunca para  biriktirsem  de  giremeyeceğim bir okuldu burası. Bakımlı, kocaman bahçede yerlere atılmış puflar ve minderler çok güzel bir görüntü oluşturmuştu. Bazı kişiler bize bakıyor ve hızla telefonlarına dönüyorlar daha  sonra  ise  bizi gösteriyorlardı. Bir otoparka girdiğimizde bu arabadan çıkmam gerektiğini anlayınca biraz üzüldüm, gerçekten koltuğum çok rahattı. Otoparkta son model arabalar kesinlikle onun arabası ile yarışamazdı .Onun kendi gibi, arabası da güzeldi.

SOĞUKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin