vedalaşma

638 22 0
                                    

 Media Nur.İlk defa koydum :D

Saat 6 uçağın kalkmasına 2 saat ver. Makyaj olarak kırmızı bir ruh sürdüm. Salona indiğimde Nur ağlıyor üzeyir ve abim birbirlerine ölümcül bakışlar atıyorlardı. Ve ben daha valizimi hazırlamadım. Koşarak odama gittim. Dolabımın üstünde bulunan valizlerimi aşağı indirdim. Tüm kiyafetlerimi doldurdum. 2 . Valize geçtim . Bu valiz biraz daha küçüktü. ıçine kitaplarımı. Laptop umu . Telefon aksesuarlarımı. Çanta ayakkabı makyaj malzemesi derken bu valizi de doldurdum. Şimdi gelelim yolculukta yanımda olacak sırt çantama . Hafif eskitme siyah arasında mavi çizgiler olan bir örgü cantaydi. Içine ıslak mendil,peçete, hırka, parmak arası terlik cüzdan,kulaklık ,kulak tipasi , kitap,tablet ve telefonumu koydum. 2tane meyveli kek ve 3 tane falım sakız koydum. Çantam hafif di. Aşağı indiğimde saat 7 ye 10 vardı. Aşağı indiğimde beni farkettiler ve herkes kapıya yöneldi. Araba güzeldir. Bmw m abim şoför koltuğuna geçti . Bende arkaya. Yanıma Nur otur diye bekliyordum ama Üzeyir yanıma oturdu. Ellerimizi birbirine kenetledi . Abim valizimi bagaja koyduktan sonra aramayı çalıştırdı. Uzun bir yolumuz vardı. Sabiha gökçen havaalanına çoook vardı. Üzeyir e baktım birşeyler düşünüyordu bana bakarak. Göz göze gelince gülümsedi. Ama gülümsemesi öyle değildi. Sanki birisi vie yanagindan başkası da diğer yanagindan tutup zorla gulumsetmislerdi. Yanına yaklaştım ve yanağını öptüm. O da benimkini öptü. Gözüm abim e kaydı. Direksiyonu sıkmiştı. Ve yandan çetesinin kasıldığı görünüyordu. Üzeyir kolumu omzuma attı. Kokumu içine çektiği belli oluyordu. Ben de onunki ni çektim. Tarifsiz di. Edemezdim. Zaten ne olduğunu bilsem söylerdim ama kokusunu kokladiginizda etraf bulaniklasiyor ve çiçekli bir bahçede kosuyorsunz hissi veriyor. Yani aşırı mutluluk. Havaalanına geldiğimizde aramadan indim ve üzeyir e baktım. sıkıca sarıldık. Saçlarımı okşuyordu. Alnıma bur öpücük kondurdu .

- sana aşığım dedi bende ona baktım
- ben de dedim. Bir daha sarıldık m dudaklarimi öpmeye başladı.nefes nefese kaldığımızda birbirimize baktık. Kayboluyordum O kahve gözlerinde . Abim e de sarıldım. Abim bana böyle davransada onu ozlerdim .nur a geldim. Saril saril akıyordu göz yaşları.
- kanka yaa dedim ve ona sarıldım.
Aniden anons sesi diyuldu
-türkiye - almanya uçağı 10 dakika sonra kalkacaktır. Lütfen yolcular yerlerine otursun. Onlara son kez bakıp sizi sevuyorum diye bağırdım ve koşarak uçağa gittim. Evet yolculuk başlasın...

Aşk TanrıçasıWhere stories live. Discover now