Bölüm 5

754 23 1
                                    

Media Beyza

Hoca ders anlatmaktan bıkmamışmıydI.Açıkcası ben dinlemekten bıkmıştım.Ben cam kenarı en arkanın bir önündeydim.Nur ile birlikte oturuyodum.Arkamda ise üzeyir ve abim oturuyordu.Abi diyorum ama aynı sınıftayız.Oda şöyle abim ve üzeyir 1 yıl boyunca karı kız peşinden koştukları için aynı sınıftayız.Zil çalmaya başladı.

-hadi beyza gel kantine dedi nur

-ben gelmiycem dedim.

Off ladı ve abim ile gitti. Ecem i gördüm. Ecem in yanına gittim ve konuşmaya başladım. Ecem bizim sınıf surtugumuz. Hiç sevmem.

-Ecem bakar misin dedim.

-canım ben garson muyum öyle çağırıyor sun.

-sayılır sin canım benim. Her erkek seni çağırıyor malzeme yi verip gidiyorsun dedim . Allah aşkına şurdan bir gözlük ve sigara getirin ve arkadan Thug Life müziği çalın.İyi laf soktum hee.

-Neyse dedim ve ecem i bir kenara çektim

-ecem dedim ve üzeyir in bize baktığını fark ettim.Kafamı salladım.

-Ecem üzeyir senden hoşlanıyor dedim.Bir an kafa salladı ve Evett diye bağırdı.sarıldı.Sanki ben ona çıkma teklifi ettim amk.Sarılmayı bıraktı.Zil çalmıştı.Herkes yerine geçti.Abim ve Nur kapıda belirince gülümsedim.10 dk bile olsa onları özlemiştim.Sonra Nur yanımda olan çantasını aldı ve abimin sırasına fırlattı.Üzeyir in çantasınıda yanıma koydu.

-Ne oluyor Nur dedim.

-Sanane dedi ve oturdu.Önüme döndüm.

ne olmuştu bu kıza böyle.Abim mi birşey yapmıştı yoksa..Onu bu teneffüs terslediğime i kızmıştı.O kadar abartılacak bir şey yapmamıştım.Zaten onlarla teneffüse çıktığımızda Üzeyir telefonuyla uğraşıyor bende sürtüklerin arasından en sürtüğünü seçmeye çalışıyordum.yani gelmesem veya gelsem de herhangi bir şey fark etmiyordu.Durun bir dakika ben Üzeyir ile birlikte mi oturacağım.Yes be yes.Üzeyir ile ecem daha gelmemişti.Biraz nefes alabilmek için pencereden aşağı baktım.Üzeyir ile Ecem öpüşüyordu.Ahh ! Hayatımda hiç bu kadar kötü bir his yaşamamıştım.Ondan nefret ediyorum.Fransızca odamız derse girdi.Birisi eteğimin üzerine kağıt fırlattı.

Beyza ben artık Barış Abin ile birlikte oturacam. NUR

arkamı dönüp kafa sallamakla yetindim.Artık hep böyle olacaksa.Yani hep Üzeyir derste ecem ile öpüşecekse alışmam lazım yalnızlığa..

Son 3 derstir üzeyir derse girmemişti.E yuh yani !Edebiyat dersimizde bitti.Artık eve gidiyoruz.Çantamı omzuma aldım ve eve gitmeye başladım.Nur:

-Beyza biz abinle nişantaşına gidicez dedi ve gitti.Evet tek gitmeye mahkumum.Okuldan çıktıktan sonra yolda giderken bir daş çocuğun buraya geldiğini gördüm.OFF çok Daş.Bana doğru gelmey başaldı

-Selam...


Aşk TanrıçasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin