Tanıtım

1.9K 35 9
                                    

MultiMedia Nur ve Beyza.

Sahile gittim ve kumların üzerine oturdum.Sahil,deniz,kum,günbatımı.En iyi dörtlü.Ben Beyza.İstanbulda oturuyorum.Ailem Samsun da.Arasıra onların yanına da gidiyorum .Telefonum çalmaya başladı.Arayan Nur du. Açsam mı açmasam mı ???Açıyım ya.

-Alo

-Nerdesin kızım ya .Barış ve Üzeyir ile beklemekten ağaç olduk burda meyvemiz çıktı ya .

Söylemeyi unuttum Nur benim küçüklük arkadaşım.Kardeş gibiyiz.Barış ve üzeyir onlarda çocukluk arkadaşı. Biz de onlarla sonradan tanışttık.Aslında tanışmadık .Olay şöyle oldu ;

-Nur kalkalım burdan çok kötü kokuyor burası

-Biliyorum ya hadi kalkalım

Her zamanki Barımızdaydık.Ama ilk defa burası kötü kokuyordu.Çünkü barda birisi bıçaklanmış ve heryer kan olmuş.Nur bar taburesinden kalktı ve .

-Önüne baksana biraz diye bağırdı nur

-Kızım sende ters hareketler yapma !

-Oğlum bak bana kızım falan deme bodoslama dalarım sana

nur çoook yakışıklı bir çocuk ile çarpışmıştı.Ve o bembeyaz elbisesine kırmızı şarap dökülmüştü.O sırada yanındaki çocuğu farkettim.Saçları olağanüstüydü.Üstünde kapşonlu bir kot ceket vardı.Altındada siyah pantolon.Sağ kolunda bir dövme vardı.Çok güzeldi .Çok tatlıydı.Ben çocuğa dalmışken Nur hala kavga ediyordu.Benim çocuk konuştu

-kirlenmek güzeldir dedi Sesi de ayrı bi güzelmiş


İşte böyle ndan 2 gün sonra Barış Nur çıkmaya başladı.Ama benim aklım hala Üzomdaydı...


Merhaba Arkadaşlar,

Aklıma böyle bir kurgu geldi bende yazıyım dedim.Başrol oyuncularında Üzeyir Elden yaptım <3.Kısa kısa yazacağım biraz bölümler fazla olsun istiyorum.İnşallah beğenirsiniz.

Aşk TanrıçasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin