Natáčení

135 11 20
                                    

Lilly
,,Josephe,Josephe vy se snad rozvádíte s Persii White?" Ptali se novináři, kteří vtrhli do pokoje když se mě Joseph chystal políbit.Joseph se na mě podíval.
,,Ne proč by jsme měli? " Usmál se a mě to bylo divné.
,,Tak proč jste se chystal políbit tuhle dívku? " Joseph se zasmál.
,,Tuhle holku?" odmlčel se.,,Je to jenom potrhlá fanynka a tak trochu děvka,chtěl jsem se jí podepsat na ruku a ona mě chytla kolem krku a chtěla mě líbat, jsem vám vděčný že jste tu tak vtrhli " Panebože. Tak tohle mě ranilo hodně.Joseph je takový debil jsem ráda že jsem si s ním nic nezačala. Chápu že to musíme udržet v tajnosti kvůli jeho rodičům, ale tohle vážně přehnal. Podívala jsem se na něj s uplakanými oči. On se usmál aby to vypadalo že je mu to někde. Vstala jsem z gauče a utekla jsem z Josephovi šatny, běžela když v tom jsem narazila do Julie.
,,Lilly nezapomeň zítra natáčíme " zakřičela zamnou. Moc jsem si toho nevnímala a běžela jsem domů ke Sky. Sky se mě doma ptala co se stalo, ale neodpověděla jsem, lehla jsem si do postele a usla.
Ráno
Ráno když jsem se vzbudila nemohla jsem otevřít oči protože jsem je měla z pláče slepené. Po slepu jsem došla do koupelny, oplachla jsem si obličej a když jsem se šla nasnidat všimla jsem si kolik je hodin.
,,Panebože natáčení!" Vykřikla jsem. Vyběhla jsem po schodech do pokoje oblékla jsem si tmavě modré ryfle,černé tílko,bílí svetřík,namalovala jsem se,vzala si kabelku do které jsem nahazela scénář, mobil, peněženku a seběhla jsem po schodech ke dveřím,obula jsem si boty a vyběhla jsem před dům. Zavolala jsem si taxi a ten do dvou minut přijel nesedla jsem,řekla jsem rodičovi adresu a vyjeli jsme.

,,No kde si Lilly všichni už na tebe čekají " Daniell(Elijah)po mě vyjel,ale pak mě chytl za ruku a vtáhl mě do chodby. Na každém rohu byly dveře a na nich byla napsána jména. Byly to šatny herců. Když jsem procházela kolem šatny která měla na dveřích jméno "Joseph Morgan" do očí se mi tlačili slzy. Daniell si toho všiml a zase se mě vyptával co se děje. Všechno jsem mu řekla.
,,Víš co? Po natáčení si o tom promluvime, ale teď jdi do své šatny" dal mi klíče a pokračoval,, Na křesle máš oblečení které si vezmeš a znova si vyzkoušej scénář za 25 minut se uvidíme v támhleté hale" ukázal na obrovské dvoudílné dveře a odešel. Pak jsem si uvědomila že nevím kde mám šatnu. Šla jsem ji hledat.  Prošla jsem dlouhou chodbou a pak jsem zabočila, ale zastavila jsem se protože jsem slyšela prasknutí dveří. Zalezla jsem za roh a nakoukla jsem kdo to byl. Z poza rohu vyšel Joseph Celý Rozrušený a naštvaný. 
,,Kurva!" Zařval a kopl do stěny pak se ale zastavil u jedných dveří a upřeně se na ně díval. Sáhl na kliku,ale pak stáhl ruku zpátky k tělu a do očí se mu nahrnuly slzy. Využila jsem toho že nedává pozor a vlezla jsem do uklízecí místnosti. Počkala jsem až odejde, Vylezla jsem a doběhla ke dveřím na které zíral. Bylo tam moje jméno. Vytáhla jsem klíček a odemkla.Zavřela jsem za sebou dveře,oblékla jsem si věci (kraťasy,a vrchní část plavek)  pročetla jsem si scénář a když uplynulo 15 minut vyšla jsem z pokoje směrem k hale.
Pomalu jsem otevřela dveře od haly a všechny pohledy lidí v hale se zastavily u mě.
,,Lilly tak si tady" Přišla zamnou Julie, chytla mě za ruku a zavedla mě ke křeslu s mým jménem.
,,Páni všechno to tu máte označené jménem. " Usmála jsem se a Julie taky.
,,Tak Joseph dohraje svou scénická přijdeš na řadu ty jo?" Přikývla jsem a četla jsem si znova scénář.Měla jsem docela strach, ale přežiju to.

,,Lilly tak pojď " Vyrušila mě ze studování scénáře Phoebe(Hayley).
,,Jojo už jdu" Usmála jsem se a Phoebe mi úsměv oplatila. Režisér mě chytl za paži a postavil mě zády ke kameře a další kamera mě točila ze předu. Stálá jsem na zeleném platnu a všude kolem mě bylo taky.
,,3,2,1 aaaaa AKCE!" Jerry (prostě ten co to odpočítávání)  odpočítával a když řekl akce koukala jsem se jakoby dolů.
,,Nevadí když umřu teď nebo jindy stejně se to jednou stane. Jenom si to ulechčím stejně už nemám proč žít. Kdo by chtěl bezvýznamnou čarodějkou jako přítele " Tuhle scénu jsem se učila hodně dlouho. Byla to scéna kdy jsem jako ta čarodějka Elis chtěla Spáchat sebevraždu protože neměla smysl života. Stála jsem jakoby na okraji útesu ze kterého jsem plánovala skočit.
Zavřela jsem oči, ruce jsem roztáhla jako pták svá křídla,nadechla jsem se a zase vydechla. Takhle jsem tam stála asi 30 sekund pak jsem šla pomalým krokem blíž k útesu. Otevřela jsem oči, nahla jsem se přes útes.
,,Sbohem" pošeptala jsem si pro sebe a když jsem se chystala skočit do vody,někdo mě zachytil. Byl to Joseph a hned jsem se chtěla z jeho náručí vykroutit a utéct, ale musela jsem předstírat že ho miluju.
,,Elis" Vydechl jméno té Čarodějky "moje jméno ".
,,Kla" Elis Chtěla vyslovit jeho jméno, ale omdlela. (Pozn.Autora: Tak mě napadlo že když se bude v díle natáčet bude to jakoby vypravět Lilly, ale v třetí osobě).
Klaus si povzdechl a i s Elis odešel od útesu co nejdál a vydal se domů.
Krásnou mladou čarodějku uložil do své postele a Pohladil ji po líčku. (Pozn.autora: tentokrát se to odehrává ve skutečné posteli a ložnici už to není zelené plátno.)
Čarodějka o chvíli později vyletěla do sedu udýchaná.
,,Elis" Mladý hybrid promluvil k  čarodějce. Elis se na něj podívala svýma modrýma očkama.
,,Niklausi " Vyslovila na oplátku jeho jméno ona.Vstala z postele a vydala se ke křeslu, ve kterém mladý hybrid seděl.
,,Jak dlouho to je co jsme se neviděli? " Zeptal se Klaus Elis a koukal se ji do očí.
,,No myslím že od doby co si mě nechal ve městě plném vlkodlaků je to asi 367 let " Klaus se usmál.
,, Jo a ty si pořád stejná kočka " Elis protočila očima.
,,A ty si pořád stejný sobecký Debil" Tak to jsem si užila a Elis určitě taky.Chtěla jsem mu to říct už dlouho. Elis se nahla blíž ke Klausovi, položila svou ruku na jeho stehno a při věte kterou řekla s rukou popojížděla nahoru.
,,A jak dlouho je to co jsme spolu naposledy spali " Poseptala mu do ucha Elis a ruka se ji zastavila na zipu od Klausových ryflí. Elis mu zip rozepla. A když se podívala Klausovy do očí on ji také a zasmál se.Chytl její ruku a upíři rychlostí byly u stěny(Samozřejmě tam semnou Klaus Doběhl). Byla  čelem opřená o zeď, jednu ruku měla volně, druhou měla za zády protože ji držel Klaus a záda  měla opřené o jeho hruď. Klausův "malý" kamarád tlačil Elis na zádech. Ano na zádech byla totiž oproti Klausovi celkem malá.
,,To jsem zase počítal já je to přesně 367 let, 5 dni 2 Hodiny a" odmlčel se a Koukl se na hodinky,,10 sekund " Elis ke zdi přitlačil ještě víc a pak si ji otočil čelem k sobě.Dívali se na sebe a když se Klaus k Elis nahl aby ji políbil sesypal se k zemi v bolestech a se smíchem.
,,Vážně sis myslel že se potom všem s tebou vyspím?!" Zakřičela po něm a smála se. Usmál se a odpověděl.
,,Doufal jsem v to kotě "
,,Tak to ne chlapečku,na to zapomeň nenávidím tě " Odpověděla a s kouzlem Klause přestala trápit. Klaus se postavil,zasmál se,přiblížil se co nejvíce k Elis, usmál se když se oddalovala až se bouchla do zdi a cosik  ji pošeptal.
,,Donutim tě změnit názor" Elis se na něj podívala a odešla do z Klausove ložnice směrem do kuchyně.
,,Elis?! " Uslyšela za sebou.
,,Elijahu!" Zasmála se a objala upíra který se divil že svou kamarádku vidí.
,,Co tu děláš?! " Smál se a pořád Elis objímal.
,,Klaus" Elis Vysvětlila jedním jménem důvod její návštěvy Mikaelsonova domu. Elijah pochopil a zasmál se.
,,Zůstaneš tady!?  Prosím." Škemral s nadějí Upír v saku.
,,Dobře " odpověděla jeho kamarádka, která podlehla jeho psímu pohledu.
,,Aaaaa STOP " Jerry ukončil scénu.
,,Páni Lilly ty si dokonalá zvládli si to na poprvé " Řekla Julie a objala mě, Daniell taky, já se usmála,vzala jsem si nový scénář a odešla jsem do šatny. Sedla jsem si do křesla a četla ho.
,,Ťuk,ťuk" Někdo klepal.
,,Dále" Odpověděla jsem a do dveří vešel Joseph.
,,Co chceš!? " Zeptala jsem se,ale pořád jsem Koukala do scénáře.
,,Já chci se ti omluvit jenom potřeboval jsem aby mi novináři věřili Rodiče by mě zabili,ale dneska ránojsem jim řekl že jsem potkal dokonalost dívku do které jsem se zamiloval,oni mě nesnáší, ale mě je to jedno hlavně že budu moct být s tou úžasnou dívkou" Chytl mě ta ruku a brečel. milovala jsem ho a podlehla jsem mu,proto jsem jeho omluvu přijala. Joseph mi pomohl se postavit z křesla chytl mě kolem krku a i když Vešla Claire (Rebekah) do šatny s foťákem a vyfotila nás Josephovi to bylo jedno a líbal mě dál.  Když mě pustil abych se nadechla přišlo mi na mobilu upozornění. Podívala jsem se na instagram, na kterém byla zveřejněna fotka mě a Josepha jak se líbáme. Měla přes milion like a to jí Claire zveřejnila před minutou.
,,Vidíš všichni jsou radi, vybral jsem si tu pravou " Usmál se Klaus a znova mi vtiskl polibek

Ahoj.... Páni tenhle díl je snad nejdelší co jsem napsala... A taky ho někomu chci věnovat je to pro dívku která byla tak nedočkavá že jsem díl napsala... PRO TEBE
@B





Proměna v popularituWhere stories live. Discover now