Rande(krátká kapitolka)

85 7 10
                                    

Lilly

,,Sky je mi blbě" Řekla jsem když jsem stála před zrcadlem a prohlížela jsem se(media).

,,Lilly si sexy nemáš mít z čho strach" Zasmála jsem se bylo šest večer a Joseph měl přijet o pů sedmé měla jsem ještě půl hodiny čas. Sky mě ještě 15 minut upravovala a když bylo 18:20 někdo zazvonil. Sky seběhla dolů a pak zakřičela.

,,Lilly je tady Joseph" Bylo mi ohromě špatně,ale je to jenom večeře.Seběhla jsem schody vzala si kabelku,boty a mohla jsem jít. Rozloučila jsem se se Sky a došla jsem ke dveřím auta u kterých stál Joseph.

,,Sluší ti to"Usmál se a já nasedla do auta.


,,To je luxusní restaurace" Řekla jsem když jsem spatřila velkou,moderní restauraci,kde budeme jíst.

,,Moje oblíbená" Usmál se Joseph a vešli jsme dovnitř. Došli jsme ke stolu a Joseph mi odsunul židli a pak mě přisunul,až pak si sedl naproti mě a objednali jsme si.Celou dobu jsme si povídali o našich životech a tak dále.

Když mě Joseph odvezl domů pozvala jsem ho dovnitř protože jsem věděla že Sky a Annie nejsou doma šli do kina a měli se vrátit až kolem jedné ráno. A bylo deset hodin.

,,dáš si něco?" Zeptala jsem se když jsme vešli dovnitř.

,,Třeba vodu děkuju" Odpověděl a usmál se.

Nalila jsem nám oboum vodu a zanesla jsem ji do obýváku,kde na mě Joseph čekal. Mezi tím zapl televizi. Nic zajímavého tam nebylo proto jsme ji vypli a radišjsme si udělali popcorn a povídali si.

,,Si vážně úžasná už se těším až budeš semnou hrát tu líbací scénu" Začervenala jsem se.

,,Já se taky těším" Odpověděla jsem.

,,A co si to vyzkoušet?" Pousmál se a já taky. Blížil se ke mě a já k němu.Už jsme byli asi 2 centimetry od sebe když v tom mi zazvonil mobil. Byl to Sky.

,,Ano?" Zvedla jsem to.

,,Lilly už jdeme domů jsme o asi tak 10 domů kousek od našeho.!"

,,jojo jasně tak zatím ahoj" zavěsila jsem.

,,Měl by si jít za chvíli budou doma"

,,Jo už jdu tak zase někdy?" Dal si boty a vzal si klíčky od auta.

,,Jo jasně" Vyšel před dům a já jsem za ním zaklapla dveře.Já jsem ale blbec chtěl mě políbit a já zvedla ten blbý mobil.Vyběhla jsem před dům a běžela jsem k Josephovu autu. Už nastartoval,ale já jsem zaklepala na okýnko. Otevřel dveře a vystoupil. Políbila jsem ho a pošeptala jsem mu do ucha:

,,Děkuji za úžasný večer zítra zavolej" Ani jsem se nepodívala jak se tvářil a běžela jsem zpátky do domu. Chvíli tam stál,ale pak odjel.Když Sky s Annie přišli domů všchno jsem jim řekla. Když jsme se Sky šli spát musela jsem myslet na Josephovi rty. Byly dokonalé,plné,hebke prostě jako Andělské.


Další díl sice krátký,ale je pozdě a já jedu zítra brzy ráno pryč tak se musím vyspat...Předem se omlouvám za chyby ,ale můj počítač je tak trochu šunt.

za dnešek už druhý příběh chci věnovat jedné super čtenářce tvoje komety jsou vždycky první a toho si vážím..jak už jsem psala v příběhu "Tajemný hybrid" Tvoje komentáře mi vždy zvednou náladu takže znova děkuji @BaruStories

xoxo NataliMikaelson






Proměna v popularituWhere stories live. Discover now