Part 1

6.8K 133 6
                                    

Το καλοκαιρι περασε και μετα απο τεραστιους καυγαδες αναμεσα στους γονεις μου η μητερα μου αποφασησε να μετακομισουμε στην Μινεσοτα επειδη δν αντεχοταν πια αυτη η κατασταση με τον πατερα μου!!!Ετσι αναγκαστηκα να αφησω ολους τους φιλους και τους συγγενης μου πισω και να αλλαξω σχολειο...οχι οτι φενεται κ ασχημο απο τις φωτογραφιες στο Google.

Φτασαμε στην καινουρια γειτονια μας.Οι καινουριοι γειτονες φενοντουσαν πολυ φιλικοι,να φανταστητε τεσσερις γειτονισες μας εφεραν μπισκοτα που ειχαν ολα την ιδια γευση και ελεγαν οτι τα εφτιαξαν μονες τους.Τωρα να μου πεις καλυτερα γτ μπορει να παθεναμε κ καμια δηλητηριαση αν τα εφτιαχνα μονες τους!!!

Εξω αν και Σεπτεμβρης εκανε 39°c ,δεν αντεχοταν η ζεστη.

Καθομουν σε εναν καναπε καθως εβλεπα καποιους απο τους εργατες να φερνουν τις κουτες μεσα και την μανα μου να φλερταρει με εναν τυπο που εβαζε τα επιπλα στη θεση τους τουλαχιστον οχι τωρα...!
Ξαφνικα μπενει μεσα ενας εργατης ξανθος, με σωμα φετες καπου στα 27!Πρωτη φορα βλεπω ανδρα με κοιλιακους απο κοντα.Στη παλια μου πολη ολοι φλωροι και χοντροι ηταν!Ειχε βγαλει την μπλουζα λογο της ζεστης και εγω δν μπορουσα να μην αντησταθω!Καθομουν και τον κοιταγα χωρις να το καταλαβει γιατι νομιζε οτι επαιζα με το κινητο μου.Δν με εχει παρατηρησει καλα,νομιζε οτι ημουν μικρη καπου στα 11-12,αλλα ημουν ενα 15χρονο κοριτσι με πολυ μαγαλη φαντασια που εχει αδυναμια στους μεγαλητερους...!

Βγηκε εξω ωστε να παρει αλλη μια κουτα,εγω γηρησα απο την αλλη μερια του καναπε ωστε να δει καλυτερα απο αυτη την γωνια!
Μπαινει μεσα και ξαφνικα βλεπει ενα 18 χρονο κοριτσι να τον κοιταει με πολυ νοημα στα ματια φοροντας μονο ενα σορτσακι που εμοιαζε περισσοτερο με εσωρουχο και ενα γκρι καταυδρομενο μπλουζακι που εφτανε μεχρι τον αφαλο

Ελα που ομως ημουν 15!Μου το ελεγαν πολλοι οτι μοιαζω για 18!

Τελος παντων,καθως τον κοιτουσα αρχισε να ερχεται προς το μερος μου.Εγω απο μεσα μου αναβα και ειδικα με την ζεστη....!
Γονατιζει στο υψος μου και με ρωταει:
-Ωστε ειστε καινουργιοι εδω εεε..?

-Ναι!

Του απανταω γλυκα αλλα πονειρα!

-Τι κανεις σημερα το βραδυ?

Λες πως δν ηξερε θα τακτοποιουσα τις κουτες βεβαια!!!Παω να του απαντησω:

Εεε...!Τιποτ...!

Ξαφνικα μπουκαρει η μανα μου και τα χαλαει ολα!Για να μην καταλαβει οτι εδιαφερομουνα του πεταω ξαφνικα ενα:

-Πας καλα αγορακι μου ειμαι 15!!!DA!!

Εμεινε με ανοιχτο το στομα και καθως πηγαινα επανω στο δωματιο μου προσεκτικα γυρησα και του εκλισα το ματι χωρις να με δει η μανα μου!!!Και χαμογελασε καπως αμηχανα αλλα εκπληκτα.

Ετσι αφου η μανα μου καταλαβε οτι δν εχει και τοσα κοινα με τον πρωτο εργατη.Πηγε και την επεσε στον ξανθο!!!

Η μανα μου ειναι πολυ κουλ ατομο και δν εχει προβλημα να φλερταρω με μεγαλυτερους!Το μονο ελατωμα που εχει ειναι οτι μπορεις να την δεις καθε μερα με διαφορετικο γκομενο!!!Αλλα εγω και παλι την αγαπαω!!!

Dirty MindΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα