seven

2.6K 279 55
                                    

23 haziran

Şu anda sınıftasın, gelecekte iyi bir öğretmen olacaksın.

Kendimi biraz yalnız hissediyorum. Seni özlüyorum, ama birlikte olmadığımız zamanlarda artık daha iyi olmaya başlıyorum.

Daha küçük olduğumuzda, farklı sınıflarda olduğumuzu ve sınıflara birbirimiz olmadan gitmeyi reddettiğimiz için koridorda oturduğumuzu hatırlıyorum. Annem bu konu yüzünden pek mutlu olmamıştı, ama en azından aynı sınıfta olmayı başarmıştık.

Her şeye alışabilmemiz berbat bir şey. Bir gün eve gelince eşyalarını toplamış olduğunu görmekten ve bana "Taşınıyorum" sözünü söylemenden çok korkuyorum.

Ben ve Robert, bu bizi mutlu etmeyecek Louis.

Seni çok fazla özleyeceğiz.

Eğer taşınırsan, sana bir sürü çiçek vereceğim. Muhtemelen beyaz lâle veririm, ki bunun anlamı tek taraflı aşk demek. Seni her şeyden çok özlerim.

Louis, lütfen asla beni terk etme.

Benimle kal, kendi ailemize sahip olabiliriz.

Etrafta koşuşturan üç tane çocuğumuz ve Robert (belki ona da bir arkadaş ediniriz) olur. Ve biz de birbirimize sokularak, çocuklarımızı ve kedilerimizi izleriz.

Sana her gün kırmızı çiçekler veririm, tüm hayatımız boyunca. Benim için ne kadar önemli olduğunu gösteririm sana. Sana asla kırmızı bir çiçek vermedim çünkü bunun anlamının ne olduğunu biliyorsun. Gerçek aşk.

Sanırım seni seviyorum Louis.

Harry. x

i kinda love you || l.s. (Türkçe)Where stories live. Discover now