Miami

104 9 2
                                    

Medyada Mira'nın elbisesi ve aldığı ayakkabılar
Sabah kalktığımda kendimi aşırı derecede huzurlu hissediyordum.Ama bir yandan da huzursuz.Böyle bir şey yapmanın din açısından günah olduğunu da biliyorum.Ama artık yapacak bir şey yok diye düşünüp banyoya girdim.Çıktığımda nerden geldiğini anlamadığım bavulum karşısında dikilip kıyafet aramaya başladım.O sırada Kaan arkamdan gelip belime sarıldı ve boynumu öptü.
"Günaydın birtanem"
"Günaydın canım"
"Bugünkü planımız hazır"
"Plan?"
"Evet ama önce hazırlan"
Dedi ve odadan çıktı.Hemen üstüme kot önünde fermuarı olan elbisemi giydim.Ve saçlarımı maşa yaptım.Çok azda makyaj yaptım vee hazırdım.Kaan içeri geldiğinde saçları ıslaktı demekki o da banyo yaptı. Üzerinde kot gömlek ve pantolon vardı.
"Hazır mısın hayatım"
"Hazırım canım hadi saçlarnı kurutta çıkalım"
Dedim ve Kaanın saçlarını kurutmasını izledim.İşi bittiğinde kapıya geldik ve ben dolgu topuklarımı giydim.O ise spor ayakkabı.Daha sonra arabaya bindik ve çok güzel deniz kenarı bir yere geldik.Sanırım kahvaltı yapacaktık.Vee doğru tahmin.Kaan beni bir masaya doğru itekledi.Sonra o da oturdu.Ve çok güzel bir kahvaltı yaptık.O muhteşem yerden ayrıldık ve arabaya bindik.O sırada radyoda Cody Simpson-New Problems çalıyordu.Gerçekten bu şarkıya bayılıyorum.Bende yavaş bir şekilde şarkıya eşlik etmeye başladım.Kaan bana bakıp sırıtıyordu.Tamam sesim pek güzel değil ama uzaylı görmüş gibi bakması da gerekmiyor.Sonunda gözlerini bende çekti ve şarkı da bitti.Daha sonra iki üç şarkı daha çaldı ve havaalanına geldik.
"Kaan burda ne yapıyoruz?"
"Sürpriz"
"Ya ne sürprizi ya"
Cevap verneyip beni onca güvenlik önleminden geçirdi ve uçağa bindik.
Ben Kaan'a nereye gittiğimiz hakkında sorular sorarken o sorularımı cevaplamamakta oldukça ısrarlıydı.En sonunda vazgeçip göğsüne yaslandım ve uyuyakaldım.Ne kadardır uyuduğumu bilmiyorum ama birinin beni dürtüklemesiyle uyandım.Gözlerimi açtığımda Kaan beni koltuktan kaldırdı ve uçağın kapısına getirdi.Söylediği sözler ise beni benden aldı
"Miami'ye hoşgeldin hayatım"
Gözlerim şaşkınlıktan sonuna kadar açıldı.Ben küçüklüğümden beri hep Miami'ye gelmek istemişimdir.Ve bu rüya gerçek oluyor.Kaan'ın boynuna koala misali yapıştım.
"Kaan çok çok çok teşekkür ederim."Bir şey değil canım.Hadi şimdi gidelim"
Dedi ve beni elimden tuttuğu gibi arabaya sürükledi.Ne zaman aldığını bilmediğim bavullarda arkamızdan geldi.Yaklaşık bir saat sonra yolculuğumuz bitti ve harika bir evin önünde durduk.Kaan beni içeri sürüklerken ben evi keşfediyordum.
"Hadi hayatım gel evimizi gezelim"
"Evimizi mi?"
"Hıhı"
Dedi ve evi gezmeye başladık.Mutfak banyo derken en sonunda yatak odasına girdik.Gerçekten harikaydı.Kapıdan girişte sol tarafta büyük beyaz bir dolap dolabın çaprazında yatak ve yatağın karşısında fransız camların ardında tüm muhteşemliğiyle Miami'nin muazzam denizi.Ben ağzın açık bakarken Kaan arkamdan sarıldı
"Burada geçicek 1 hafta için sabırsızlanıyorum"
"Kaan ben gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.Senin gibi bir adama sahip olduğum için çok şanslıyım"
"Bende birtanem.Ama bütün günü burda birbirimize iltifat ederek geçiremeyiz değil mi?"
"Ah pardon.Şimdi nereye gidiyoruz?"
"Avm'ye"
Dedi ve beraber arabaya bindik.Araba Porsche olunca insan nereye gittiğini anlamakta güçlük çekiyor.Fakirliğin gözü kör olsun.Neyse biz Avm ye geldiğimizde direk ayakkabı mağazasına girdik ve gördüğüm şeyle şok geçirdim.Orada ayakkabı vardı.Salak ayakkabı mağazasındasın gayet normal ya mal iç ses bunlar Miley'in ayakkabıları hiii ben lafımı geriye alıyorum sende ayakkabıları all.aynen hak veriyorum.
"Kaan benim o ayakkabıları almam lazım"
Dedim ve karşı tarafı gösterdim.Bu arada anlayacağınız gibi ben büyük bir Miley fanıyım.Ve o ayakkabılar benim.Diyerek koşarak ayakkabıyı aldım ve zafer edasıyla kasaya gittim.Allah'tan ingilizcem iyi de zorluk çekmiyorum.Aldığım ayakkabının fiyatını her zaman ki gibi yine Kaan ödedi.Ve çıktık.
"Hayatım yarın bizim şirket burada çok özel bir balo yapıyor.Tesadüfen benimde bugün haberim oldu.Gidelim mi?"
"Hmm olur hem bana da iyi gelir"
"Tamam hayatım alışveriş yapalım o zaman"
"Dolabımdan bir şey giysem olmaz mı?"
"Hayatım çok isterdim ama benim de almam lazım çünkü bu çok özel bir balo ve bütün saygın aileler orada olacak"
"Tamam o zaman hadi bir şeyler alalım"
Dedim ve bir kaç mağazaya girerek Kaan'a sade ama bir o kadar da çekici bir takım elbise.Bana ise altın rengi ve siyah karışımı askılı bir elbise almıştık.Ona uygun ayakkabı ve çanta da almayı unutmadık tabi.Alışveriş bittiğinde evimize doğru yol aldık.Eve geldiğimizde ikimizinde karnı çok aç olduğundan bir restorantı arayıp yemek söyledik.Yemekler geldiğinde bir film açıp izledik ve sonrasında yatağa gidip uyuduk.
****
Sabah biraz geç kalktım yani saat 13:00 'dı ve yanımda uyuyan adamın dudaklarına bir öpücük kondurup mutfağa geldim.Dolabı açtığımda tıka basa dolu olduğunu gördüm.Hemen içinden kahvaltılık bir şeyler çıkardım.Önce peynir,zeytin-tabi bunlar Türkiye'den gelmiş-domates,salatalık,jambon,nutella..Nee Nutella mı? Oha lan nutellacığım buradaymış yeriimm.Mal zaten başka ne yapacaksın off sus iç ses şuan mutluluğun zirvesindeyim.
"Ooo hayatım günaydın"
"Günaydın birtanem"
Uzanıp dudağını öptüm.
"Hmm kahvaltı harika görünüyor ve sen mutlusun neden?"
"Çünküüü bu dünya harikası şeyi buldum"
Dedim Nutelleyı gösterirken.
"Peki o zaman o dünya harikası şeyi benimle paylaşır mısın?"
"Hmm oluur"
Dedim ve yerime oturdum.Kahvaltımızı ettik ve balo için hazırlanmaya başladık.Saat 17:00' da başlayacağı için şuan 3 saatimiz kalmıştı.Hemen bir duş aldım ve yatak odasına gidip saçımı kurutmaya başladım sonrasında maşa yaptım.İşim bittiğinde onu topuz haline getirdim.Sonrasında ise elbisemi giyip ayakkabılarımı ayağıma geçirdim ve hii makyajı unuttum.Bir kaç dakika makyajla uğraştım ve o da hazırdı.Kaan da içeri gelip beni şöyle bir süzdüğünde
"Vay canına sana sahip olduğum için çok şanslıyım"
Dedi ve elimden tutarak beni dödürdü.Sonrasında ise arabaya binerek balonun yapılacağı eve doğru geldik.Pardon bu ev olamaz saray gerçekten saray.Kaan beni elimden çekeledi ve içeri girdik.Galiba bu akşam çok güzel olacak.

Evet yeni bölüm geldi.Ama sizden hala bir yorum alamadım.Siz yorum atmadıkça hikayemin beğenilip beğenilmediğinide anlayamıyorum Onun için iyi ya da kötü yorumlar atmanızı istiyorum.

Aşk SarmalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin