1

63 17 17
                                        

Klasik bir iş gününün ardından çantasını alıp cafeden çıktı Minho.  Cafede çok yorulmuş üstelik uykusunu pek alamamıştı. Işıltılı Seul sokaklarında yürürken açılan şarkı ile gözlerini meydana dikti. Sokak dansçıları yerlerini almış, kimseyi umursamadan özgürce dans ediyorlardı. Kendisi de onlara katılmak istiyordu fakat hiç gücü olmadığından sadece izlemeyi seçti.

Kadın, erkek, büyük, küçük herkes kendi halinde dans ediyordu. Fakat aralarındaki mavi saçlı olan çocuk Minho'nun dikkatini fazlasıyla çekmişti. İnce beli, kıvrak hareketleri ve dans uyumu hoşuna gitmişti.  Yüzünde maske olduğu için yüzünü merak etse de güzel olduğunu adı gibi biliyordu.

Açılan 'bite me' şarkısıyla herkes sevinçten çığlıklar atıyor, eşleniyorlardı. Kareografiyi yapmaya başladıklarında Minho mavi saçlı olan çocuğun eşinin olmadığını fark etti. Çantasını bir kenara bırakıp izleyicilerin arasından girerek piste girdi ve mavi saçlı olan çocuğun karşısına geçti. Mavi saçlı garipsemeden Minho ile dans ediyordu.

Minho, mavi saçlı çocuğun belini tuttuğunda çok ince olduğunu fark etti. İnce beli âdeta kaslı kollarının arasında kayboluyordu. Şarkı bittiğinde tekrar eski yerine döndü Minho.
...

Geçen sürenin ardından herkes meydandan ayrılmıştı, bu günlük bu kadardı. Minho, mavi saçlı çocuğun çantasını alıp gittiğini gördüğünde, koşar adımlarla yanına gitti.

"Merhaba"
Mavi saçlı çocuk sorgular gözlerle baktığında Minho konuşmaya başladı.

"Şey ben Minho, Lee Minho. Bite Me şarkısında eş olmuştuk."
Mavi saçlı başıyla onayladığında Minho devam etti.

"Çok güzel dans ediyorsunuz, hayran kaldım."

"Teşekkür ederim."
Mavi saçlı kısık bir sesle teşekkür edip eğilerek oradan adımladı.

"İsminiz ne acaba?"

"Han Jisung"

"Peki iyi geceler."

"Size de bayım"

Minho genci tekrar görme umuduyla evine doğru adımladı. Bugün fazlasıyla yorulmuştu ve dinlenmesi gerekiyordu. 

---

*ੈ✩‧₊˚༺☆༻*ੈ✩‧₊˚

Street Dancer // MinsungTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon