Koncert?!

186 10 0
                                    

"Jeg fatter det altså ikke. Det er bare et boy-band ligesom alle de andre!" siger jeg til Lia og Kaya. "Det er ikke et boy-band!" siger de i kor. "Jaja, whatever!" siger jeg og laver en underlig bevægelse med hånden. "Men, øhm... Jeg har noget at fortælle jer." siger Kaya. Vi kigger over på hende. "Øhm.. 5SOS kommer jo her til New York. Og jeg har.. Fået billetter til deres koncert." siger Kaya og kigger ned i jorden. "Men hvorfor er du så ikke glad?" spørger Lia. "Jeg har kun 2 billetter." siger Kaya stille. "Hvad dato er det?" spørger jeg. "Den 28. Juni." siger Kaya. "Så skal jeg alligevel på arbejde. Tag bare afsted I to." siger jeg og smiler. "Tusind tak Gail!" siger Lia og de giver mig begge et kæmpe kram. "Vent er det ikke imorgen?" spørger jeg forvirret. Kaya nikker. "Hvordan har du fået fat i billetter så sent?" spørger Lia som om at hun kunne læse mine tanker. "Jeg... Kender nogen." siger Kaya og smiler lumsk.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeg lukker og låser døren bag mig og sætter mig ud i bilen. Jeg starter bilen og kører afsted. Kort efter er jeg på Café Mogador hvor jeg arbejder. Jeg kigger på klokken. 17.19. Så skulle opvarmnings-bandet vist være igang til koncerten. Jeg går ud i køkkenet og tager mit forklæde på. "Hejsa Gailer. Vi har travlt idag så det bare igang, igang, igang!" siger Ryan. Ryan er også 'servitrice'. Han er homoseksuel og ELSKER mode. Men han er super rar. "Gail tag kunden på bord 9!" råber vores chef Dianna. Jeg stryger ud med den lille notesblok og kuglepennen i hånden mod bord 9.
============================================================
Davz! 💕
Okay, håber virkelig at I kunne lide det. Næste afsnit bliver med en af drengenes P.O.V.. Det er måske lidt tidligt, men ellers passer historien ikke😅...
Hold On!
-•L•-

Welcome to my world (5SOS)Where stories live. Discover now