ongeval

3.9K 192 3
                                    

Ya allah dit is allemaal mijn schuld alles komt door mij Omyngodd hoe ga k dit uitleggen? Hij staat stil langs de weg. Allemaal trauma helikopters, politie, ambulances en lange lange lange files. Yaallaah. Hij wordt direct ondervraagd. Hij zegt er niks mee te maken hebben. Maarja wie gaat er een marokaan geloven zied. Zijn meisje, zijn Ahlam, zijn vrouwtje. Door hem is dit gebeurd. Ik vergeef mezelf dit noooit meer nooit meer..

Ahlam wordt meegenomen door de trauma helikopter en langzamerhand komt het verkeer weer opgang. Hij rijd weg, zet zijn radio op zn hardst op het liedje ismo-eenmans. Hij zingt keihard mee; Heb niemand nodig ben eenmans, duivel roept maar geef hem geen dans, kom mij niet testen broer geen kans,flikkers geef ik geen hand doekoe staat op 1 want... doekoe doekoe dat is wat ik zie dat is wat ik wil showen aan mn enemies. Hij zet een rustiger liedje op mica ft laanie ik kan niet leven zonder jou. Er rolt een traan langs zijn wang. Hij moet denken aan Ahlam.
Jaouad is thuis aangekomen, heeft een douche genomen en gaat rustig in zijn bed liggen. Eerlijk waar, sinds hij thuis is is er geen moment geweest dat hij zich niet afvroeg wat er met Ahlam is wat zij nu doet en hoe het met haar gaat..
Hij checkt zijn app en valt dan in slaap. Niemand is thuis bij hem, het is pas 12:41.

Ahlam ligt in het ziekenhuis helemaal in Amsterdam. Het gaat wat beter, hamdoulilah,ze hadden slechter verwacht. Haar ouders zijn onderweg naar haar samen met haar broer.
Ze gaat eventjes zitten, ze heeft er hamdoulilah niet veel aan over gehouden. Veel schrammen en schaafwonden, lichte hersenschudding en haar arm en enkel is gebroken. Ze voelt zich zo alleen, zonder familie, zonder vrienden. Ze besluit haar ouders even te bellen.
Haar moeder neemt op: allo? Salaam yemma ik ben het. Hbibaa dyelli mokhtadjidh(schatje van mij hoe gaat het?) Mlih a yemma( goed mama). We zijn onderweg ssaynou(schat). Haar moeder onderbreekt haar zin, ze hoort een knal, geschreeuw en er word opgehangen. YEMMMAA YEMMAA? YAALLAAH MAMMA MAMAMAAAA. ze belt nog een x nog een x en nog een x. Ya allaah... wat is er gebeurd??

Ahlam & JaouadWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu