In de Jumbo

4.5K 210 5
                                    

Ahlam kijkt omhoog en schrikt zich kapot. Wat krijgen we nou?? Wat doet die jongen hier?
Hij was hier vanochtend al? Njaa ik begrijp het niet, ik ga gewoon naar de wc en wacht tot ze weg zijn. Die jongen die met hem loopt, eerlijk is eerlijk, hij is echt een mooooie jongen.. Stagfirullah, waar is mijn ware Ahlam gebleven? Ik had het toch nooit met jongens? Waarom nu opeens wel? Dit is niet wat ik wil.. pfff..

Kijk, kijk, zij bij het snoepschap is het. Ik weet d'r naam niet, maar ik weet wel dat ze echhhht lekker is. HAHAHA Jaouad, jij bent echt in de wolken haha. Nee tuurlijk niet, ik wil echt spelen. 'T zal wel, antwoordt Hicham.
Ze lopem richting haar, maar waarom loopt ze snel naar het toilet? "Zie je nou wel, ze wil niks met me te makem hebben" zegt Jaouad. "O mijn god, wat is er met je gebeurd" vraagt Hicham. Je bent zo softie geworden, komt dat door haar? Wtf, denk je ik vind die chick leuk? HAHA, tuurlijk niett, wat begrijp je niet aan: IK WIL HAAR ALLEEN GEBRUIKEN?!! "Wie wil je alleen gebruiken?" hoort Jaouad een meisje zeggen, ze staat achter hem. Als hij zich omdraait ziet hij haar staan, op haar naambordje staat..

Ahlam & JaouadWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu