Afspraakje deel 2

4.1K 212 12
                                    

O MIJN GOD, waaaaat is diiiitt??? Jaouadd welke plek is dit?
We zijn in België schat.
Waaaat meen je die? Wat doen we helemaal hier???! Vind je dit normaal. O mijn god.
Ahlam ahlam doe is rustig? Straks val je nog flauw haha.
Haha komm.

Ze pakt Jaouad bij z'n arm en ze lopen richting het Hotel.

Ze staat perplex. Zo groot. Jaouad? Vraagt Ahlam. Hoe duur is dit hotel? Schatt. Dat doet er niet toe.
O mijn god. Hoe lang wil je hier blijven?
We zien wel. Ik heb onbeperkt gereserveerd. Dus je kan zelf weten wanneer je naar huis gaat. En hoelang je hier dus wilt blijven.
Is goed schat. Ik bel mn moeder straks en vraag hoelang ik hier mag blijven. Oke. wij maken er gewoon leuke dagen van. Omdat ik zoveel van je hou.
Ze lopen naar binnen en halen hun kamersleutel op. Ze gaan richting hun kamer. Wollah ik meen jullie als jullie hier zouden zijn, zouden jullie echt letterlijk flauwvallen. Zooo veel diamanten, parels, de muren, lampen alles. O mijn god. Als ik dit Samira vertel maakt ze me dood. Ondertussen is Jaouad al op het bed gaan liggen.

Schat, ik bel mijn moederr even ik ben zo terug, zegt Ahlam.

Is goed zina.
Ze loopt naar het toilet en belt eerst Samira. Vervolgens haar moeder.
Schaaaaaattt ik mag gewoon zolang als ik wil blijven. Maar lieverdd ik heb geen kleren meegenomen, zegt Ahlam.
Dat is niet nodig. We kunnen gewoon naar de winkels gaan, waauuww ik heb je nog nooit zo meegemaakt. Reageert Jaoaud lachend.
Ahlam doet haar schoenen uit en gaat naast Jaouad liggen. Jaouad? Vraagt ze. Hmm, zegt Jaoaud. Dit voelt goed maar ook weer niet. Waarom schat? Ik wilde toch nooit wat met jongens te maken hebben. En ik weet dat dit haram is. Jaa schat daar heb je wel een punt. Ik ga toch met je trouwen. Jaa schat maar toch. Hij kijkt haar enkele seconden aan en knuffelt haar dan. Ahlam ik hou van je omwille van Allah. Ahlam: ik ook van jou houbbi maar toch. Jaouad: schat dit word het beste weekend dat je oooit mee hebt gemaakt. We gaan genieten en vooral rusten.

Na 2 uur. Ze hebben wat gewinkeld en gaan nu wat eten.

Ze lopen een restaurant in genaamd La bonne Soeur. Ahlam schatje wat wil je eten? Naah ik weet het niet. Heb eigelijk geen trek. Zeg nou ff. Wat neem jij? Ik neem gewoon een broodje denk ik. Oke doe mij maar het zelfde. Okee wat wil je drinken. Gewoon redbull. Oke. Ze gaan aan een tafeltje zitten en Jaouad besteld.
Ze praten nog wat even en daarna staan ze op, terug richting het Hotel.

Ahlam pakt wat kleding en geeft aan dat ze een douche gaat nemen. Jaouad pakt een blikje redbull en een zak chips. Hij gaat voor de tv zitten. Eerlijk gezegd kijkt hij geen tv, hij denkt aan Ahlam , hij heeft al de hele dag een naar gevoel, een bang gevoel. Alsof er wat ergs gaat gebeuren. Hij ziet dat Ahlam al de hele dag er niet zo goed uitziet. Alsof ze bang is of iets. Hamdoulilah weha. We zien wel.

Ahlam stapt onder de douche. Ze ziet er gewoon beeldschoon uit. Wauwie. Ze ploft naast Jaouad neer. Hij kijkt haar aan en geeft haar een kus.
Ze praten, praten en praten. Ze vertelt hem alles over haar leven en hij haar.

In de avond.

Ze hebben pizza's besteld en wat te drinken. Ze eten en daarna kijken ze nog wat tv, praten nog wat en dan gaan ze slapen.

Aahw soo cute, hij slaapt echt schattig. Ze kijkt hem een tijdje aan en gaat dan op haar rechterzijde liggen. 01:23 ze slaapt nog steeds niet. Ze denkt steeds aan huis.
01:56 Ahlam valt in slaap.

Om 03:17 wordt ze weer wakker. Ze staat op, loopt naar de wc en begint opeens te huilen. Jaouad hoort het en staat met een slaperig gezicht op. Ahlam?Ahlam roept hij. Geen reactie. Hij loopt naar de wc en klopt op de deur. Mag ik binnenkomen? Hij vraagt het nog een x em krijgr weer geen reactie. Hij loopt naar binnen. Zijn hart breekt in duizenden stukjes. Hoe hij haar daar ziet zitten. Op de grond. Handen in het haar. Zo'n zielig gezicht. Hij bukt em geeft haar een knuffel. Schatje wat is er, vraagt hij? Ik voel me er echt niet goed bij. Ik wil naar huis. Sorry Jaouad. Ik moet gewoon naar huis. Nu meteen. Maar Ahlam dan kun je niet maken. Midden in de nacht, heb al betaald voor 3 nachten! Jaouad het spijt me maar ik ga naar huis. Dat kan niet wat begrijp je daar niet aan?! VERDOMME JAOUAD IK GA NAAR HUIS HET BOEIT ME NIET OF HET KAN OF NIET.

Ahlam & JaouadWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu