Chapiter 4

2.3K 88 9
                                    

Pov:Cara

Mijn slaap wordt bruut verstoort door de oerkreet van de eeuw genaamd Ashton die zich aan het uitrekken is. Geiriteerd draai ik me om "Ashton kan het wat zachter pleas sommige mensen proberen nog te slapen" "wees blij dat ik er ben want je moet om precies te zijn over een half uur in de klas zitten." Razend snel schiet ik omhoog "wat!" "Ik zei je hebt nog maar een half u-" gestrest pak ik wat kleren bij elkaar en sprint ik de badkamer in. Snel kleed ik me uit en spring onder de douche en laat een gesmoorde gil horen want het water was nog best koud. "Ashton waarom maakten je me niet eerder wakker!" gil ik boven het gekletter van het douche water uit. Er komt geen reactie dus waarschijnlijk ik hij al naar zijn klas gegaan, ik draai de kraan uit pak rillend een handdoek en droog me vliegensvlug af. Nadat ik me makup en kleren gedaan heb ren ik snel de kamer uit en gris ook onderweg me tas nog snel mee. Hijgend kom ik aan bij het lokaal en gooi de deur met een klap open, ik krimp in een van de harde knal. Verschrikt kijkt iedereen mijn kant op exclusief de leraar beschamend stap ik binnen. De leraar schraapt zijn keel "welkom en stel je maar voor als je toch zo met de deur in huis valt" met vuur rode wangen loop naar de plek waar ik moet staan en begin te vertellen "nou haai ik ben Cara 16 jaar ik hou van fotografie en tekenen en voor de rest ben ik niet zo heel interessant eigenlijk" "oke zoek maar een plaatsje uit-" snel kijkt hij op een blaadje "mevrouw Delvinge." Ik knik snel en kijk om me heen mijn blik stopt bij Marcel die links achterin zit en neem plaats naast hem "ik mag toch wel naast je zitten toch Mars?" "Jja mmaar nattuurlijk" glimlachend kijk ik hem aan en richt mijn aandacht dan weer bij de leraar. De les is nu ongeveer een uur bezig maar ik snap er echt geen snars van terwijl Marcel druk zit te pennen naast me. "Mars snap jij wat we moeten doen?" "Mmmm" duidelijk antwoord joh. Zuchtend leun ik achterover en kijk om me heen, oke letterlijk iedereen kijkt me aan behalve Mars en een paar een andere nerdjes niet. Dit is best creapy aan het worden "kunnen jullie het zien" roep ik. "Mevrouw Delvinge kan het wat zachter" "sorry meneer" snel ga ik aan mijn werk ik heb niet bepaald zin om gelijk te gaan nablijven.
~Tijdsprong~
"Ashton heb je ook gym?" "Nee" "Dennis, Marcel iemand?" Ook Dennis en Marcel schudden nee. "Schatje ik heb gym kom maar mee ik breng je naar de kleedkamers aangezien er geen meisjes kleedkamers zijn moet je lekker met ons omkleden" Jack sleurt me zonder pardon mee naar de kleedkamers, snel kijk ik nog achterom en maak een help gebaar. Alle drie halen ze hun schouders op en maken een gebaar van sorry. "Uuh Jack waar is de gymzaal?" "Hier rechtdoor maar hoezo?" "O nou hiervoor" snel loop ik naar de gymleraar toe met Jack op men hielen "meneer ik ben Cara Delvinge en ik ben hier nieuw maar ik ben er als enige meisje en ik vind het niet zo prettig als ik in het bijzijn van jongens moet omkleden zou ik een eigen kleedkamer mogen hebben?" "Ja tuurlijk mevrouw Delvinge loop maar mee" kwaadaardig kijk ik Jack aan en hij kijkt me terug aan van ik-krijg-je-nog-wel blik. Ik stap in de kleedkamer, kleed me om en doe snel een hoge staart in. Achter me hoor ik gefluit en ik rol met mijn ogen kleuters. Snel loop ik naar mijn klas "ik denk dat iedereen dit nieuws onderhand wel weet maar voor de gene die het nog niet weten we hebben een nieuw leerling kom maar naar voren en stel je voor. Met rode wangen loop ik naar voren god wat haat ik om voor de klas te staan "ik ben Cara 16 jaar en ik hou van tekenen en fotograferen" "ben je single?" hoor ik een jongen in het midden roepen. Met een knal rood gezicht zeg ik "ja" en loop snel weer op de plaats waar ik stond."Je bent schattig als je bloost" hij legt een hand op mijn wang en begint me te strelen, ik kijk op en zie dat hij me intens aankijkt "uum ik denk dat we maar met de les mee moeten doen." Grijnzend kijkt hij me aan "nerveus babe" "nee" antwoord ik kort af.

Pov:Jack
Grijzend kijk ik haar aan "nerveus babe" "nee" snel loopt ze weg grinnekend loop ik achter haar aan. De leraar begint te spreken "maak tweetallen en ga de warming-up doen." Ik kijk naar Cara en die zoekend om zich heen zit te kijken "wij gaan samen" zeg ik "maar ik" "goed dat is dan geregeld." We beginnen met hardlopen en ik merk dat ze het moeilijk heeft om me bij te houden "lukt het nog babe" "ja" zegt ze hijgend tuurlijk joh het lukt nog dus niet. Ik kom tot stilstand en draai me om , cara had dat niet verwacht en knalt op me voordat ik me aan iets kan vastpakken beland ik op de koude vloer met haar bovenop me. We kijken in elkaars ogen en onze gezicht komen naar elkaar toe onze lippen zijn nog maar een paar centimeter van elkaar vandaan. Ik voel haar warme adem op mijn gezicht en kom nog dichter naar haar toe. Ik sluit mijn ogen en tuit mijn lippen dan voel ik haar lippen op mijn lippen en kus haar. Tringg snel trekt ze zich weg en rent de gymzaal uit. Haar lippen waren warm, zacht en paste precies op de mijne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eindelijk weer een hoofdstuk srry dat ik zo lang niet heb ge update ! OEEE Cara en Jack
wordt het miss iets tussen hun :)





Het Jongens InternaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu