Chapiter 3

2.4K 102 12
                                    

Pov:Cameron
"Ik heet Cara en ik ben hier voortaan ook dus je ziet me hier best vaak nog" ze knipoogt nog en loopt snel weg. Verbaast kijk ik haar na we hebben een meisje hier op school we hebben gewoon een motherf*cking meisje op een jongens school! En ze nog eens knap ook. Snel loop ik naar het tafeltje waar ik altijd zit met mijn vrienden "jongens ik heb nieuws groots nieuws" "nou Cameron vertel het eens aan ons we zijn bij razend nieuwsgierig!" "Omdat je zo aandrinkt Jack er is een nieuwe leerlinge hier" iedereen aan deze tafel kijkt me niet begrijpend aan. "Wat bedoel je Cameron?" "Nou precies zoals ik het zeg er is een nieuwe leerlinge hier" "wat bedoel je met leerlinge" "dude er is een meisje hier op school!" Jack krijgt een grijns op zijn gezicht "zit je me in de zeik te nemen Cameron" "nee ik ben bloedserieus" "dan wil ik haar eerst wel eens zien" "prima kom maar mee"

Pov:Jack
Waar heeft die gozer het over dit is een jongens school met de nadruk op jongens dan kan er niet zomaar een meisje komen aan kakken niet dat ik het erg vind hoe meer zielen hoe meer vreugde zeggen we altijd. Met een grijns loop ik achter Cameron aan vederop zie ik een horde jongens staan en we kunnen daar dan ook onmogelijk langs. "Allemaal oprotten!" Geschrokken kijkt iedereen mij aan bij en maakt een pad vrij ik en Cameron lopen naar de tafel waar iedereen masaal om heen bij staan en daar zie ik haar zitten ze kijkt verbaast om zich heen maar ik moet ook toe geven ze is niet lelijk. "Zo Cameron je had toch gelijk" "ik zei het toch!" Ik kijk het onbekende meisje aan "en hoe heet jij babe?" "Ik ik heet Cara" "hoi cara ik ben jack en dit is Cameron" "ja cameron heb ik al ontmoed" mompeld ze Cameron grijnst van oor tot oor. "Dat is dan mooi maar dat is niet eerlijk dan moeten wij elkaar ook beter leren kennen is het niet. Om 8 uur op mijn kamer dan" "ze gaat jou niet beter leren kennen Jack dus rot maar een end op" ik kijk naar diegene die dat heeft gezegt "laten we dat haar zelf beslissen Ashton in plaats van dat jij dat doet" sis ik. Ik kijk haar weer aan "ik uh denk dat ik maar gewoon in mijn kamer blijf ik moet nog uit pakken enzo" zegt ze en ze staat op "ik ga maar" en met die woorden loopt ze weg "see you soon babe" roep ik haar nog na.

Pov:Cara
Al die jongens die zo om me heen staan ik krijg het er benauwt van. En dan ook nog die Jack en Cameron die er opeens bij springen die Cameron is nog wel meer redelijk maar Jack ik word een beetje bang van hem die toon in zijn stem ik krijg er kippenvel van dus ben ik maar snel weggelopen. Inmiddels ben ik al bij mijn kamer aangekomen ik ga maar eens uit pakken snel rits ik mijn koffer en pak mijn broeken en leggen ze allemaal netjes op een stapel dat doe ik hetzelfde met mijn shirt, onderbroeken etc. De deur open en daar komen Ashton Dennis en Marcel binnen "Cara sorry voor iedereens gedrag met name Jack" "maakt niet uit Ashton je kan er niks aan doen" "waarom ging je opeens weg dan?" vraagt Dennis. "Nou het werd me allemaal een beetje te veel enzo" "w-wil j-je er o-over praten" "nee hoor dankje Marcel" "zullen we een spel doen monopoly ofzo" "ja leuk doet iedereen mee" iedereen knikt behalve Marcel "Marcel doe je ook mee?" "A-als dat mag" "tuurlijk mag dat" Na het spelletje gaan we allemaal slapen "truste" "truste" zeggen ze alle drie. Hoe moet ik hier ooit normaal gaan leven in godsnaam?!?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zo dit was hfd 3
Comment en promoten mag he ;)
Lots of love

Het Jongens InternaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu