Chapiter 1

3.4K 92 7
                                    

"Internaat dat meen je toch niet!" "pap nu niet weg lopen hee wacht nou waarom moet ik naar een internaat toe wat heb ik verkeerd gedaan!" "liefje het spijt me maar ik ga op zakenreis voor maarliefst 2 jaar ik vind het ook niet leuk voor je, ik mag je gewoon niet om me heen hebben van mijn baas dat leid af zegt die. "Waar ga je dan heen voor je zakenreis pap?" "New York, Londen en Nederland." "kan ik echt nie" "nee je kan niet mee liefje maar ik heb geregeld dat je naar het internaat gaat waar ik ook op heb gezeten, geweldig toch." Ja echt heel leuk, geweldig zelfs kuch kuch *sarcastisch*. "Liefje kom op zo erg is het niet alleen op het internaat is het iets anderser dan je denkt." Oo niet dat gezicht dat is niet goed dat is zo niet goed. "Hoezo wat bedoel je?" "nou uum het is een internaat voor jongens" "neeee nou wordt het mooi zit ik straks alleen maar met jongens opgescheept aaaáah waarom heb ik ook altijd geen geluk!" Naja nu word die mooi hoor zit hij hier ook nog te grinneken! "We vertrekken morgen trouwens" "morgen al!" "ja dus pak maar snel je spullen in" "jaaa." Ik vind dit dus niet kunnen zomaar even zeggen dat ik naar een internaat moet met ook nog alleen maar jongens! Wat moet ik tegen mijn vrienden vertellen? Met een plof val ik op bed ik had net het perfecte leven maar dan moet ik weer helemaal opnieuw beginnen met alleen maar jongens. O boy dit gaat nog wat worden.
*1 uur later*
Volgensmij heb ik alles wel ingepakt. Nu alleen nog mijn vrienden het nieuws gaan vertellen hoe zou ik dat gaan? Ik doe het gewoon via watssapp.
Gesprek van Cara en haar vrienden
C-Cara. V-Vrienden
C- ik ga jullie iets heel stoms vertellen
V- wa dan?
C-ik moet naar een internaat
V-grapje zeker?!?!
C-nee mijn vader gaat 2 jaar op zakenreis en ik kan niet mee
V-wanneer vertrek je??
C-morgen
V-dan al!!!!!Hoelaat vertek je??
C- 11 uur
V-dan zijn we er allemaal
C-okii bye
V-bye
Zucht dat wordt nog moeilijk morgen. Ik doe mijn pjiamma aan en ga op bed liggen ik sluit mijn ogen en ga langzaam naar dromenland. Langzaam open ik mijn ogen "argh die zon" wacht hoelaat is het? Wekker wekker waar is mijn wekker! Oja ingepakt dan maar op mijn mobiel kijken "het is half 10." Laatste keer in mijn huis en in mijn bed *snik*. Ik pak mijn kleren (op de vorige foto bij hoofdpersonen) doe ze aan en breng wat mascara en oogschaduw aan en klaar."Liefje je vrienden zijn er om afscheid te nemen van je" "ik kom" half struikelend ren ik de trap af "heee schatjes ik ga jullie zo missen" "wij jou ook Cara wij jou ook" "kom grouphugh" we knuffelen elkaar *zucht "vergeten jullie me niet" "nee tuurlijk niet we houden contact hoor!" Ik knik en stap de auto in vaarwel perfecte leven en hallo nieuw leven. Mijn vader start de auto en daar rijden we dan op naar mijn nieuwe leven jeeeej :|
____________________________________

Heeey hoop dat je het een leuk verhaal vind Xx

Het Jongens InternaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu