Dagje Amstelveen.

5.7K 251 24
                                    

"Yass, kom je vandaag mee shoppen?" Ik knik en neem ondertussen een slok van me ne3ne3 thee. Het is ondertussen al 2 uur en Amine en ik lopen naar boven om ons om te kleden. Ik loop zijn moeders kamer in om me om te kleden. En trek een spijkerbroek met een Phillip Plein shirtje aan. We lopen naar beneden en ik trek me roze para jumper aan. We groeten de moeder van Amine en lopen dan naar de auto. "Waar wil je shoppen schat?" Vraagt Amine. "Uhmm, Amstelveen." zeg ik terwijl ik de muziek aan zet: Sevn- Dem a chat.

Als we in Amsterdam zijn aangekomen lopen we een winkel in. Ik zie een super mooie strakke witte jurk en vraag Amine wat hij ervan vind. "Gaat je mooi staan, vooral met je figuur." Ik lach naar hem en loop dan de paskamer in. Amine wacht voor de paskamer en ik zie dat hij stiekem de paskamer in probeert te kijken. Ik moet ervan lachen en trek het gordijn helemaal dicht. Als ik de jurk aan heb loop ik naar Amine toe en ik zie dat hij met open mond aan het staren is. "En wat vind je ervan?" vraag ik. "Wauw, het staat je prachtig." "Aahw dankjewel, ik ga 'm nemen." Voordat ik de paskamer dicht doe zeg ik nog: "Niet weer de paskamer in kijken he." "Ik beloof niks." zegt Amine lachend. Ik kijk hem serieus aan en hij zegt dan: "Grapje hoor ik zal niet kijken." Ik lach en doe me kleren weer aan. We lopen naar de kassa en Amine wilt per se betalen.
We lopen verder winkels in en uit en gaan dan in een Marokkaans restaurantje eten verderop. Als ik me omdraai om ergens te gaan zitten zie ik het meisje met wie ik Amine in de Mac zag. Ik zie dat Amine haar ook ziet maar hij besteed er verder geen aandacht aan. "Heeeey Amine, lang niet gezien!" hoor ik iemand roepen. Ik draai me om en zie dat meisje voor me staan. "En dit moet je vriendinnetje zijn? Hey ik ben Soukaina."zegt ze lachend. "Kan je weg gaan, ik hoef jou niet meer te zien?" Soukaina negeert hem compleet en probeert een gesprek aan te gaan met mij. "Kan je niet luisteren ik zeg toch ga weg?!" roept Amine terwijl hij haar wegduwd. "Wil je nu zo doen schat? Nu je met je vriendin bent? Vorige keer deed je nog zo lief en heb je van me genoten."zegt Soukaina terwijl ze me arrogant aankijkt.

Amine en YasminaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu