Vakantie

8.1K 274 39
                                    

De hele avond bel ik met Amine en het is weer helemaal goed.

De volgende ochtend werd ik pas om 11 uur wakker, ik zou vandaag thuis blijven want had totaal geen zin in school. Amine zou ook thuis blijven en ik zou om 5 uur naar z'n huis komen. Ik ging douchen en trok een strakke zwarte kockerrok aan met een zwarte croptop. Ik liep naar beneden, pakte me Louis Vuitton tas en trok me roze Adidas Supercolors aan. "Mamaa ik ga naar Manal toe, ik ben vanavond terug." zei ik en deed de deur achter me dicht. Ik liep naar het einde van de straat en Amine stond tegen z'n zwarte matt Audi te leunen met een grote bos roze rozen. Hij had z'n Royaums aan, een witte blouse, zwarte broek met lichte scheuren en z'n Hermes riem. De zon scheen op hem en zn mooie groene ogen glinsterden in de zon. "Hey schoonheid, wat zie je er mooi uit."zegt Amine. "Ahw dankjewel babe, jij ziet er ook mooi uit." zeg ik. Amine lacht naar me en kust me dan lang op me mond en knijpt in me bil. We stapte de auto in en reden richting zijn huis. Hij woont in een erg groot huis met een super grote tuin. Hij deed de deur open en we liepen samen naar zijn kamer. Hij had een super grote tv in zn kamer en we gingen samen een film kijken. Nou, eigenlijk waren we meer met elkaar bezig dan met de film maar het was super gezellig. Om 7 uur gaan we samen naar het restaurant 'Vandaag'. Wanneer we de auto uitstappen lopen we hand in hand het restaurant in. In het restaurant zie ik veel meisjes en ze kijken ons allemaal aan. Ik besteed er geen aandacht aan en geniet van het eten en Amine. Om 9 uur brengt Amine me naar huis. We nemen afscheid van elkaar en ik loop naar huis. Ik doe de deur open en zie me moeder in de keuken staan. Ze draait zich om en ziet dat ik een grote bos rozen in me hand heb. "Hayhay, van wie heb je die rozen gekregen?" "Van me vriendin." lieg ik. "Niet liegen schat, van een jongen? Zeg maar." "Ja ik heb sinds kort iets met Amine. Maar hij is heel serieus met me." "Ewa, mezian. Maar geen rare dingen doen benti." "Jaa mama, ik ben niet dom hoor." Ik was erg blij dat ik dit me moeder kon vertellen. Ik bleef de hele avond nog praten over Amine met me moeder en wat er allemaal was gebeurd.

De volgende ochtend werd ik wakker en ik zou vandaag wel gewoon naar school gaan. Ik ging douchen en na het douchen trok ik me kleren aan; een zwarte shirt met mijn naam in het Arabisch en een zwarte broek met 2 gaten bij de knieën. Ik ging me haar drogen en daarna stijlen. Na een uur was ik eindelijk klaar met stijlen en ik deed wat mascara op en roze lippenstift. Ik liep naar beneden en trok me roze Adidas Supercolors aan en pakte me roze Para Jumper en me Louis Vuitton tas. Ik loop naar me moeder en geef haar een kus. "Mama, ik ga naar school." "Isgoed benti, kom je niet te laat?" "Nee, Amine brengt me met de auto." Me moeder knikt en ik loop de deur uit. Aan het einde van de straat zie ik Amine staan. "Wauw, stijl haar staat je ook prachtig schatje." Ik lach naar m en stap dan de auto in. Op school aangekomen lopen we hand in hand de school in en Manal komt naar ons toe gerend. "We hebben eerste 3 uur uitval!"roept ze. "Oh, kom we gaan ergens ontbijten." zeg ik en kijk Amine lief aan. "Isgoed, stap maar in de auto." Manal stapt achterin en ik voorin. We rijden naar een leuk cafeetje en onderweg doet Amine muziek aan. Sfb- los van jou.
Manal gaat helemaal los en zingt super vals mee. Amine moet er van lachen en ik ook. Wanneer we bij het cafeetje zijn aangekomen bestellen we wat te eten en te drinken en praten over ditjes en datjes. Wanneer we klaar zijn stappen we de auto weer in en rijden richting school. Als we op school zijn zien we dat we pas over een half uur les hebben. We zien Anouar, Mo, Redouan en Yassin in de aula zitten en gaan naar hun toe. We hebben het heel gezellig met ze allen en na 4 uurtjes les kan ik eindelijk naar huis. Het is eindelijk vakantie! 2 weken mei vakantie!

Amine en YasminaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu