heel even weg...

44 4 0
                                    

heey

zelfs hoofdstuk 2 lezen.... ik ben goed haahah

oke cool doei

——————————————————————————————————


Als ik wakker wordt zie ik dat Dan naast me ligt en ik kijk op de klok 11 uur shit school belt mijn pa nu vast al. Ik schudt Dan wakker , en bel mij vader . Heey pap , ik heb geslapen bij een vriendin ja, ik voel me helemaal niet lekker ,nee ben nog niet op school 39,4 koorts, ja zij heeft ook griep, nee je hoeft niet thuis te blijven, kun je me ziek melden? , haar moeder zorgt wel voor me, ja ik bel als het niet gaat, bye ,love you to. Goodmorning  Dan staat zonder shirt in een spijkerbroek voor me. heey ik ga vandaag niet naar school maar heb je al gebeld dat je later komt ? zeg ik terwijl ik koffie zet . Hij gaat achter me staan en stopt zijn gezicht in mijn nek en geeft kleine kusjes in mijn nek. Je heb mijn overhemd aan , Dus ik kan niet weg. fluistert hij in mijn oor. Ik trek het uit en geef het aan hem , hier heb je je overhemd ga nu maar naar je werk. Ik ga op het aanrecht zitten met mijn benen over elkaar . Ik zit in mijn ondergoed maar dit heeft hij al zo vaak gezien. zozo probeer je me te verleiden ofzo lacht hij. Ja zie je toch lukt het een beetje? zeg ik met een knipoog. Ik vind het fijn dat je hier bent , hij tilt me van het aanrecht af en zet me neer. Hij slaat het overhemd om me heen en ik doe mij armen door de mouwen . Ik blijf hier bij jou ik ben ziek zie je dat dan niet . Hij legt zijn handen op mijn heupen. Wie zegt dat ik hier blijf ? ik haal een hand door mijn haar. Omdat wij een Nikki en Dan dag gaan houden. hij bijt om zijn lip. Maar 1 dag ik kijk hem sip aan. Volgende week hebben we toch vakantie dit is de laatste dag voor de vakantie we kunnen best ergens naartoe gaan . Hij kijkt me aan alsof ik net het licht heb bedacht. Maar je vader dan ? gaat die niet vragen stellen? nu trekt hij een bezorgd gezicht. Dan mijn vader serieus , hij meld me ziek zonder ook maar wat gezeik als ik zeg dat ik een weekje naar Londen ga met Gabriëlle geloofd hij me zo. Ik ben 17 .hij kijkt me aan en glimlacht , Oke we gaan een weekje weg met zijn tweeën als afscheid maar dan moet je me 1 ding beloven. En dat is? ik kijk hem verbaasd aan . Ik betaal alles zegt hij terwijl hij een kus op mij


Ik zit achterop de motor bij Dan onderweg om mijn spullen op te halen mijn vader is niet thuis want hij zit nu op een"belangrijke zaak". Hij wenste me veel plezier. Als we binnen zijn kijkt Dan rond. Hij stopt bij een foto van mij als klein meisje van 5-6 jaar. Er komt een glimlach op zijn gezicht. Hij heeft niet door dat ik naar hem kijk. ik loop naar boven , Ik prop wat shirt's een spijkerbroek en een zwarte skinny in een tas en de rest van de benodigdheden. Ik stop heel even als ik het witte kant jurkje zie wat het laatste kado was van mijn moeder. Ik haal het van de hanger en stop het ook in de tas . Ook Dan is nu naar boven gekomen en kijkt mijn kamer rond. Hij gaat voor de muur met foto's van mij en vrienden staan. maar niemand op die muur is zo'n goede steun geweest voor mij als Dan. Ik geef een kus op zijn wang , Kom we gaan . Ik trek zachtjes aan zijn arm. Kom we gaan naar Paris giechel ik met een Franse uitspraak.we stappen op de moto en daar gaan we dan . Op naar Parijs city of love. Nouja eerst een auto ophalen die we konden lenen van een vriend van Dan .


We stoppen na een half uurtje rijden bij het huis van Haron . Hij komt gelijk naar buiten. zozo dus jij bent het meisje waar Danny boy altijd zulke wilde verhalen over heb zegt hij terwijl hij op Dan's schouder slaat. Ik lach , hij vertelt zijn vrienden over mij. Hopelijk alleen maar goede dingen zeg ik met een knipoog. Het is toch raar om bij zijn vrienden te zijn. Bij Dan voel ik me al zo volwassen , Bij Haron krijg ik het gevoel dat ik net uit een luier kom . Dan ziet dat ik me ongemakkelijk voel en slaat zijn arm om me heen. Willen jullie nog wat drinken of gaan jullie gelijk door ? zegt Haron terwijl hij me van top tot teen bekijkt. Dus jij bent 18? Hij kijkt me aan alsof ik hem net hem vertelt dat sinterklaas niet bestaat. Ja ik ben 18 zeg ik 3 keer blijven zitten dan krijg je dat. zeg ik op mijn meest geloofwaardige toon. Ik ben eigenlijk 17 maar Dan heeft zijn vrienden vertelt dat ik een jaartje ouder ben. Gewoon om problemen te voorkomen. En ga je niet met hem mee naar Amerika ? hij blijft me van top tot teen bekijken . Nee , Ik ga niet mee ten eerste ik ben niet zijn vriendinnetje en ten tweede ik heb school zeg ik terwijl ik hem een geïrriteerde blik toe werp. Je zou wel zijn vriendinnetje willen zijn? vraagt hij met een schuin arrogant lachje . Nee , Haron dat zou ik niet willen zijn. ik werp hem een nog geïrriteerdere blik . Sorry fluister ik naar Dan. We moeten nu echt gaan Parijs wacht niet zegt Dan om tussen ons te komen. 


Om 15:00 s'middags komen we aan in Parijs. In een minicooper met open dak. Als eerst rijden we een rondje door de stad. Daarna gaan we naar ons hotelletje. Dat we vanochtend Last minute hebben geboekt.


Ik heb gedoucht en kom in een te groot shirt van Dan . de badkamer uit het was het enige wat ik daar kon vinden behalve een handdoek. Dan ligt op bed en is in slaap gevallen . Ik ga tegen hem aanliggen en trek de dekens over me heen. Vandaag was een drukke dag . Morgen gaan we Parijs verkennen, Maar voor nu is het helemaal perfect.

the boy....حيث تعيش القصص. اكتشف الآن