Prologue

454 28 5
                                    

Win een meet and greet met 5 Seconds of Summer!

Als superfan van 5SOS weet jij natuurlijk al lang dat de boys weer naar Nederland komen! Wij hebben Luke, Calum, Ashton en Michael uitgenodigd om langs te komen bij RTL Late Night, en jij kunt hier bij zijn!

Hoe? Laat je talent zien! Kun je goed zingen of dansen? Of kun je juist heel goed tekenen? Laat het zien in een video van maximaal 5 minuten en stuur dit naar ons toe op onderstaand e-mail adres.

Wat? Er wordt één winnaar gekozen die de uitzending mag bijwonen en de jongens na deze uitzending mag ontmoeten!

Wanneer? De uitzending zal plaatsvinden op vrijdag 1 september. Houd er rekening mee dat je deze avond beschikbaar bent!

Inzendingen kunnen tot en met 15 augustus gestuurd worden naar inzending@latenight.nl

De winnaar krijgt uiterlijk 25 augustus bericht per mail.

Grijnzend geef ik mezelf een schouderklopje om mijn geniale idee. Het zou geweldig zijn om Luke te ontmoeten en hem te vragen of mijn naam nog wel eens door dat beroemde koppie van hem heengaat.

Plan 'Hemmings' is begonnen. Nooit zo goed geweest in namen verzinnen voor dingen als dit.

//////
Gegroet, meine liebe freunden!
Een nieuw verhaal, na 27733 jaar lang niks gedaan te hebben met wattpad. Ik heb nu bijna vakantie dus ik hoooop dat ik heel veel ga schrijven, maar ik kan niks belove tho :')
Dit wordt in ieder geval een nieuw verhaall, let me know wat jullie ervan vinden want ik ben echt scared dat ik het schrijven verleerd ben lol
Oh en ik weet niet of ik helemaal tevreden ben met de titel van dit verhaal, maar okeoke, misschien kom ik ooit nog eens op iets beters gheheh en ja ik ben covers maken ook verleerd maar verder ben ik helemaal happy :))))

Dáááág!

Fading // Luke HemmingsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu