7.BÖLÜM ''Benim senin gibi bir kızım yok !!!!''

9.1K 213 19
                                    

Karne günü yb atmak istedim kimileri düz kimileri teşekkür kimileri ise takdir aldı düz geçenler üzülmeye gerek yok sadece biraz daha çalışın eminim düzeltirsiniz. Tatilde bol ve uzun yb ler gelcek. Iyi tatillerrr !!
Iyi okumalar...
••••••••
2 HAFTA SONRA
Sürem dolmuştu bugün cuma günüydü ve bu akşamda bundan sonrada rüzgarda kalacaktım ama babama nasıl söyliycektim. Ben bunları düşünürken taksi durdu ve hastanenin için girdik. Kaç gündür midem çok kötü bulanıyordu ve Asya hastaneye gelme konusunda beni çok zorlamıştı. Bende zar zor kabul ettim ve şimdide sıranın bize gelmesini bekliyorduk. Bu hafta içinde derinle sohbetimiz dahada derinleşti artık 2.bi kankamda oydu. Asyaylada çok iyi anlaşıyolardı. Ve bu akşamda derinlerin evinde kızlar gecesi yapacaktım. Sıra bize gelince Asya'yla içeri geçtik ve gereken tahlilleri yaptıktan sonra sonuçları beklemeye başladık...
2 SAAT SONRA
sonuçlar çıkmıştı hızla doktorun yanına gittik. Doktor biraz kağıtlara baktıktan sonra "Kumsal hanım ? "
" Evet benim "
"Tebrikler 1 haftalık hamilesiniz " demişti doktor. Şakaydı dimi ? Şaka olmalıydı. Babama ne derdim ben ? Yüzüne nasıl bakardım ? Nasıl açıklama yapardım ? Gözlerim dolmaya başlamıştı kendimi direk dışarı attım ve bir banka oturup tuttuğum göz yaşlarımı serbest bıraktım. Asya "ne oluyor kumsal ? N-nasıl olur ? "Dedi tabi o da haklıydı şaşkındı çünkü hiç bir şey bilmiyordu.
"Asya bak her şeyi anlatıcım ama önce sakin bir yere gidelim hastane bahçesinde konuşulacak konular değil " dediğimde başıyla onayladı beni ve bir taksiye atlayıp derinlere gittik. Bugün dükkan kapalıydı patronun cenazesi varmış. Derinde haliyle işe gitmemişti. Kapının önüne geldiğimizde Asya kapıyı çaldı. Önümüzde salya sümük ağlayan bir derin görmeyi beklemiyorduk tabikide. Asya'yla hızla yanına gittik ardından kapıyı kapatıp salona geçtik. Asya "derin iyimisin ne oldu ? "Diye sordu telaşla "Mert beni aldatıyor " diye söylendi. "Mert kim ?" Diye sordum "sevgilim olan aptal " dedi "sen nerden biliyosun ki gördünmü ?"
"Evet kumsal kendi gözlerimle gördüm dün cafeden çıkınca onu takip ettim ve kendi gözlerimle gördüm " dedi ve tekrar ağlamaya başladı. Bizde ona teselli veriyorduk. Asya anında konuya girdi "önce Asya'nın olayı çözelim " dedi herkes toplanınca konuyu anlatma başladım. Onlara güveniyordum , güvenmeliydimde. Beni pür dikkat dinliyorlardı ben ağlamaya başlayınca yanıma oturdular Asya "babana nasıl diycen ?" diye sorunca "bilmiyorum Asya bilmiyorum yaşayamıyorum dayanamıyorum şimdide o lanet herifin bebeğini taşıyorum " dedim Asya "bebeği aldırmayı düşünüyormusun peki ?"diye korkuyla sordu. Derin hemen "sakın kumsal asla böyle bir şey yapma ! O küçücük bebeğim hiç bir suçu yok ona kıyma sakın "dedi. Haklıydı "haklısın" dedim. "Kızlar bu gece Burda kalın olurmu bende tekim zaten " dedi "kızlar benim şirkete gidip babamla konuşmam lazım"dedim kızlarda onaylayınca hemen evden çıktım taksiye binip şirkete doğru ilerledim.
Taksi durunca parayı şöföre uzatıp ürkek adımlarla arabadan indim. Ve şirkete doğru ilerledim. Babamın odasının önüne gelince kapıyı tıklayıp içeri girdim. "hoşgeldin kızım otur" dedi. " Baba " diyebildim sadece "söyle kızım kötü bişimi oldu ?" Dedi. Ağlamaya başladım nasıl diyecektim bunu babama ? Ne derdi ? Severimiydi artık beni ? Bakarmıydı yüzüme ? "B-baba b-ben h-hamileyim" demiştim sonunda. Babam ateş püskürten gözleriyle bana bakıyordu " kumsal ne dediğinin Farkkndamısın sen !!! Ben seni böylemi. Büyüttüm kızım ! Nasıl yaparsın bunu " dedi ve yanıma geldi bende ayağa kalktım "benim senin gibi bir kızım yom artık !! "Dedi ve yüzüme acı bir tokat attı hızla çıktım ordan yürümeye başladım. Artık babamın kızı değildim. Ağlıyordum sadece ağlıyordum elimden bir şey gelmiyordu. Bir banka oturup daha çok ağlamaya başladım. Nasıl gidicektim eve ? Ne yüzle hangi yüzle ? Nasıl bakardım babama ? Nasıl "baba" derdim ? Hiç birinin cevabını bilmiyordum. Taksiye binip derinlere gittim. Derin kapıyı açar açmaz beni öyle görünce hemen sarıldı Asya'da arkadan gelerek bana sarıldı. İçeri geçtik ben ağlamaya başladım "hadi anlat kuzum ne dedi" dedi Asya her şeyi anlattım. Derin "hadi kumsal kalk size gidelim belki babanla konuşma şansımız olur " dedi kabul ettim ve bizim eve gitmeye hazırlandık.
Eve doğru ilerlerken kapının önüde valiz falan vardı. Olamaz !! Bunlar benim kıyafetleri. Benim eşyalarımdı. Babam beni evlâtlıktan red etmişti şimdide evden atmıştı. Ben olayın şokundayken Asya "hadi derin hemen şunları alıp senin eve geçelim" dedi.
Derinin evindeydik zaman çok çabuk geçmişti saat akşam sekizdi. Pijamalarımızı giymiş bir şekilde salonda oturuyoduk deride kalacaktım artık. Zor bela kabul etmiştim. Kimseye yük olmak istemiyordum. Birden mesaj geldi telefonuma
Gönderen : Rüzgar
Kararın ?
Bu muydu yani ? Bu kadar kolaymıydı onun için ? Hemen ardından
Gönderen : Rüzgar
Beni sinir etme kumsal !! Gelmiyim oraya !!! Nerde olduğunu biliyorum
Gönderilen : Rüzgar
Geber pislik cevap falan yok sana !
Gönderen : Rüzgar
Bittin.
RÜZGAR ' dan
Bu kız beni sinir edicekti derinlerdeydi. Derin Mert'in sevgilisiydi ordan tanıyordum. Mert kardeşimdi benim. Öz değildi ama bir nevi kardeşimdi kankamdı yani.
Mert'i alıp derinlerin evinin yolunu tuttuk. Arabadan inip hızlıcA kapıya doğru gittim ve kapıyı derin açtı "kumsal nerde ?" Dedim. "İçeride" dedi ve salona girdim. Koltuğa uzanmış arkası dönük ağlıyordu bir eli karnındaydı acaba karnımı ağrıyordu.
Yanına gittim dürttüm ve bana döndü hızla ayağı kalkıp bana bir tokat attı ve koşarak çıktı odadan. Mert e peşinden gitmesini söyledim .
MERT ' den
Kumsalı takip ettim peşinden odaya bende girdim yatağa yatıp ağlamaya başladı "sen kimsin "dedi "Mert rüzgarın arkadaşı derinin sevgilisi " dedim "sen derini aldatmışsın ? "
"Hayır lanet olsun çok sarhoşum kucağıma o kızı ben oturtmadım artık beni suçlamayı kesin !! "Dedim evet sarhoşum isteyerek olmamıştı. "Niye geldin peki ?" "Rüzgar yolladı "
Birden ayağı kalkıp bana sarıldı ve ağlamaya başladı "yardım et bana yalvarırım yardım et dayanamıyorum o adamın bebeğini taşımaya dayanamıyorum "dedi kumsal hamileydi ! "Rüzgar biliyomu ?" "Hayır lütfen söyleme yalvarırım " dedi ve ağlamaya devam etti. Rüzgarın bunu yapacağını hiç tahmin etmemiştim. Birden kumsal bayıldı ve kucağıma aldım hızlıca yatağa oturdum. Ve o sırada rüzgar geldi ve "napıyosun lan sen !!!" Dedi ve yumruklamaya başladı beni hızla onu üstümden atarak "ne yaptığımı zannettin lan gerzek herif !! Kız hamile oğlum hamile !! Nasıl yaparsın lan bunu ! Bayıldı bir tane doktor çağır " rüzgar şok olmuş bir ifadeyle bana bakıyordu...
KUMSAL 'dan
Mert'e sarılırken biran gözlerim kararmıştı ve bayılmıştım sanırım. En son bunu hatırlıyordum. Gözlerimi açtım yatağımdaydım ve karşımda sinirli bir çift rüzgar gördüm. Yanıma gelerek "neden hamile olduğunu söylemedin !!! "Diye bağırdı hızla beni kaldırdı ve arabaya götürdü kızlar şaşkında bizi izliyorlardı. Rüzgarın evine gelince durduk. "Yürü odaya çık " dedi nerdeyse koşarak girdim eve ve yukarı çıktım. Elim ister istemez karnıma gitti. Bebeğim...
O benimdi. Odaya rüzgar geldi ve yanıma gelerek arkadan sarıldı ve karnımı okşamaya başladı. "Oğlum"dedi ne saçmalıyordu bu adam benim kızım olucaktı !! "Saçmalama benim kızım olucak"diye bağırdım kolumu tutarak "kız olsun yüzüne dahi bakmam onun " dedi ve yatağa yattı. Ister istemez gözlerim dolmuştu. Yatağın sağ tarafındaki koltuğa kıvrıldım. Birden havalandım rüzgar beni kucağına almıştı. Yatağa yattık beni kendine çekti ve sarıldı. Boynumu öpmeye başladı. Hayır olmazdı bebeğime zarar gelebilirdi.
"Hayır rüzgar bebeğime bişiy olur zarar görür olmaz lütfen " dedim ağlamalı sesimle "1.si bebeğim değil bebeğimiz ! 2.si doktor sen bayılınca geldiğinde hiç bir sorun olmayacağını söyledi " dedi ve pis pis sırıttı. İğrenç herif "rüzgar olmaz " dedim ve bir an kendini onun altında buldum. "Olur !!!!" Dedi ve sert bir şekilde dudaklarımı öpmeye başladı.Korkuyordum sadece bu kadar bağırmasıyla gerek yoktu. Ağlamaya başladım. Öpüşürken ağladığım içim ağzıma tuzlu su tadı geldi rüzgar direk geri çekildi iğrenmişti kesin "neden ağlıyosun lan neden !! " "K-korkuyorum rüzgar sadece sarılıp uyuyalım lütfen " kendimi kurtarmak için böyle cümleler söylemiştim o da şaşırmıştı "tamam " dedi sakince ve yanıma yattı o kadar sıkı sarılmıştıkı canım acımıştı "rüzgar biraz daha yavaş canım acıyor " dedim ellerini biraz gevşetti ve bende bundan sonra hayatımın nasıl devam edeceğini düşünerek uykuya daldım...
•••••BÖLÜM SONU•••••
En uzun yazdığım bölümlerden biri herhalde :D
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın dostlarım...

HAYATIMI BİTİREN İZLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin