5.BÖLÜM ''bırak beni pislik herif ne istiyorsun benden !!!!''

10.4K 237 15
                                    

Yb geldi :)
Multimedya kumsal ve giydiği kıyafet :)
Iyi okumalar :)
•••••••••••
Araba durdu. Sanırım gelmiştik.
Koskocaman bir villaydı. Arkadan adamların beni itiklemesiyle yürümeye başladım. Kapıyı zayıf güzel bir bayan açtı. "Hoşgeldiniz" dedi. Sustum cevap vermedim. Merdivenlerden ses gelince kafamı oraya çevirdim. Mafya kılıklı adam gelmişti "Vay kimleri görüyorum " dedi "ne istiyorsun bende ne istiyosun !!" Diye bağırınca yüzüme çok hızlı bir tokat indi. "Herkes işinin başına geçsin" diye adeta kükredi.
Herkes gidince yalnız kaldık.
Kolumdan tuttuğu gibi üst kata sürükledi beni. Koskocaman bir odaya gelmiştik. Birden üstüme doğru gelmeye başladı çok korkuyordum ve titriyordum.
"Sana bana bir daha bağırma dememişmiydim ?!?" Dedi ve bir tokat attı. Artık ağlıyordum birden beni itince büyük yatağın üstüne düştüm üstüme üstüme gelmeye başladı ve birden üstüme çıkınca ne yapacağımı bilemiyordum.
Beni nerden tanıyordu ?
Nerden bulmuştu beni ?
Napıcaktı bana ?
Kafamda bir sürü soru dolaşıyordu
"O şortu giymenin cezasını şimdi çekeceksin küçük hanım " dedi ve pis pis sırıttı. Bana tecavüz edicekti !!!
Birden üstündekileri çıkarınca onu durdurmaya çalıştım ama çok güçlüydü. Birden boynumu öpmeye başladı ve bir yerdende konuşuyordu "bir daha kısa giymem yok...bana bağırmak yok..." dedi ve yavaş yavaş aşağıya doğru indi kafasını kaldırıp dudaklarımı öpmeye başladı. Karşılık vermiyordum "Bana karşılık ver" diye sinirle tısladı. Karşılık verdim işler uzuyordu engel olamıyordum tam şuan olan olmuştu. Canım acıyordu çığlık atıp ağlıyordum kulağıma yaklaşıp "Şşt sessiz ol güzelim." dedi Napacağımı bilmiyordum. Yan tarafa yatınca boş tavanı izliyordum. "Bundan sonra benimsinn anladınmı ?!?! Sadece benim bana ait ve bu gecede bundan sonrada burada kalıcaksın "Dedi ağzımdan sadece "b-babam " kelimesi çıkmıştı. "Ara izin al bu gece için. Sana 1 hafta süre o zmn hallet işlerini yoksa babanla bn konuşurum " dedi ve usulca kafamı sallayıp babama asyalarda kalacağıma dair bir mesaj attım. Ve kendimi uykunun kollarına bıraktım...
Sabah uyandığımda mafya kılıklı adam arkadan bana sarılmış bir vaziyette uyandım. Usulca kalkıp banyo yapmak için banyoya girdiğimde kendime aynadan bakınca iğrendim o an ölmek istedim ama babamı arkamda nasıl bırakacaktım ?
Ve bu adamdan nasıl kurtulacaktım ?
Bana sahip oldu diye peşimi bırakacağını hiç sanmıyordum.
Odaya havluyla girmek zorunda kaldım çünkü lanet olsunki kıyafetlerimi orada unutmuştum.
Ona baktım uyuyordu.
Tam üstümü giyecekken arkadan bana sarılmasıyla irkildim. Boynumu öpüp "çok güzelsin" dedi. " Adın ne ?" Diye sorunca gülerek "Rüzgar" diye cevapladı beni önüme döndürüp konuşmaya başladı "bak artık benimsinn tamammı ? Bunu unutma ben döverimdr severimde " dedi "senden iğreniyorum iğrençsin" dedim ve ağlamaya başladım kıyafetlerimi banyoda giyince aşağıya indim koltukta oturmuş beni bekliyordu ondan en uzak olan koltuğa oturuncs "hemen yanıma geliyosun " diye bağırdı kalkıp yanına gittim beni kendine çekip sarıldı "gitme vakti bücür adamlar seni bırakkıcak" dedi ve kapıya doğru gittim ve arabaya binip evin yolunu tuttuk..
Rüzgar ' dan
Dün gece ona sahip olmuştum.
Beni çok sinirlendiriyordu ve bunun. Cezasını ileride çekicekti. Bu sabah bana " senden iğreniyorum" demişti o an tokat atmak istemiştim ama elime hakim olmuştum bundan sonra benimle yaşayacaktı. Onu Cafe'de ilk gördüğümden beri buydu hayalim.
Ben çok sinirli bir adamım ona zarar verebilirim. Benden korkması lazım korkmalı !
Onun için hikaye daha yeni başlıyordu.
Kumsal ' dan
Eve geçmeden Cafe'ye gittim. Kasıklarımda yoğun bir ağrı vardı. Bunun sebebi dün geceydi. Kasıklarım her ağrıdığında kendimden bir kez daha nefret edip ağlamak istedim. O sırada borayla Asya geldi. "Ooo kanka unuttun beni" dedim gülerek aslında gülmeye çalışarak. "olurmu knk seni hiç unuturmuyum ben " dedi ve boşta kalan kolunun altına aldı beni Asya "kıskanıuorum ama sevgilimi" diyince borayla gür bir kahkaha attık. "Neyse hadi oturunda siparişlerinizi alıyım" dedim. Bir masaya geçtiler 2 tane limonata istediler onları hazırlarken olayları onlara anlatıp anlatmayacağımı düşünüyordum sanırım anlatmayacaktım bir süre böyle kalacaktı. Biraz beraber vakit geçirdikten sonra gittiler. Bende kapıdan çıktım rüzgar arabadan inip yanıma geldi "arabaya bin " dedi hiç bişey diyemiyordun. O büyük villaya gelince yine üst kata dünkü odaya çıktık ve beni duvarla kendi arasına aldı ve direk dudaklarıma yönelince karşılık vermek zorunda kaldım. Tişörtümün içine sokunca elini titredim. "D dur l lütfen yapma B babam bilmiyo e eve gitmem lazım lütfen " dedim son bir kez sertçe öpüp geri çekildi. "In aşağıya adamlar seni bırakır ve bir daha o şort giyilmiycek ben seni uyarmamışmıydım ?!? " Dedi "eve gitme fırsatımı olmadı onun için böyle" dedim "bir daha asla !!! Dedi ben sadece kafamı salladım.
Adamlar beni eve bıraktı. İçeri girdiğimde babam "kızım nerdesin sen ?!? Meraktan çıldırdım ben burda" diye bağırdı "Asya'yla buluşmuştuk baba haber vermeyi unuttum " Diyince yüzüme bakarken gözü birden boynuma kayınca "boynuna ne oldu ?" Diyinc dün gece aklıma geldi. "Ufak bir iş kazası" diyip hemen yukarı kata çıktım. Odama girip direk yatağıma girdim biran önce uyumak istiyordum ama kasıklarımdaki ağrı buna engel oluyordu. Canımı çok acıtmıştı. Bunları düşünmemeye özen göstererek kendimi uykunun kollarına bıraktım...
////////////BÖLÜM SONU\\\\\\\\\
VOTE + YORUM = YB 😘
Kendinize iyi bakın bir sonraki bölümde görüşmek üzere....

HAYATIMI BİTİREN İZLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin