4.BÖLÜM ''Bundan sonra benim evimde yaşıycaksın ''

11K 223 32
                                    

Selammm :D
Yeni bölümle karşınızdayımmm
Bu bölüm rüzgarın ağzından başlıycak sayın okuyucularımız :D
Multimedyeda Kumsalın giydiği kıyafet,kumsal ve rüzgar var...
Iyi okumalar...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN AĞZINDAN ;
Onu görmüştüm dün gece...
Kumsalı görmüştüm. O minik Cafe'de onu gördüğümden beri takip ediyorum ve hakkındaki her şeyi biliyordum kumsalın. He bu arada bana gelirsek ben Rüzgar 25 yaşındayım. Bizimkilerle "DIMOND BAR " a gitmiştik. VIP bölümünde ufak bir alış veriş olduktan sonra oradan çıktım. Gözlerime inanamadım kumsal burdaydı. Kafasını çevirip gözleri beni bulduğunda korkuyla baktı sonra önüne döndü. Zaten benden korkmalı!!
En kısa zamanda benim olucak dı kumsal gerek isteğiyle gerek zorla benim olucaktı !!
Yanına bir çocuk yaklaştı ve sanırım dansa kaldırdı o da kabul etti ve dans etmeye başladılar çocuk çok ileri gitmeye başladığında kumsalın bağırışlarını duydum kimse takmıyordu. Hızla çocuğu onun üstünden aldım ve yumruklamaya başladım. İşim bittiğinde biZimkilere bu iti ait olduğu yere götürmelerini söyledim ve kumsalın ardından bende çıktım. O beni tanımıyordu ama yakın zamanda tanıycaktı.
KUMSALIN AĞZINDAN ;
Sabah Asya'nın beni dürtüklemesiyle uyandım. Hemen üstümü giyip aşağıya indik kahvaltı yapıp asyayı öptükten sonra hızla evden çıktım.
Gönderen : yeni kanka
Günaydın kanka dünkü olaylar için özür dilerim affet beni eşşeklik ettim
Bora mesaj atmıştı hızla cevap yazdım çünkü olayın büyümesini istemedim
Gönderilen: yeni kanka
Tmm knk ama bir daha olmasın
Gönderen: yeni kanka
Tmm knk bir daha olmaz :)
Baktığımda Cafe'ye gelmiştim hemen işlerimin başına döndüm. Bu sırada içeriye dün bardakları mafya kılıklı adam geldi ve etrafa bakındı ve gözleri beni bulunca kolumdan tuttuğu gibi arkaya sürükledi
"Bundan sonra benim evimde yaşayacaksın !!" Dedi sert ve keskin sesiyle. Dondüm kaldım ne diyeceğimi bilemiyordum. "Sen kimsinki ben senin evinde kalıyorum seni tanımıyorum bile !" Diye bi anlık deli cesaretimle karşı çıktım ve kolumu sıkarak dişlerinin arasından konuştu "bana bir daha asla sakın bağırma !! Anladınmı lan beni heee anladınmıı ?!?!?!?!?" Korkudan başımı salladım ve ne diyeceğimi bilemiyorum. Üstüme baktı ve "bu kıyafet ne ?!?! Beni delimi edicen sen ??!! Neyse akşam kesicem bunun Hesabını "dedi ve gitti.
Çıkış saattim gelmişti ve napacağımı bilmiyordum. Kapının önüne çıktım ve koskocaman siyah bir araba gördüm içinden iri yarı iki yane adam çıktı ve beni kollarımdan tuttuğu gibi arabanın içine soktu ne yapacağımı bilmiyordum şaşkın şaşkın etrafa bakıyordum ve ayrıcada korkuyordum....
<<<<<<<BÖLÜM SONU>>>>>>>
Biraz kısaydı kusura bakmayın ama 5.bölüm biraz daha uzun olur :)
Yb de görüşmek üzere kendinize iyi bakın 😘

HAYATIMI BİTİREN İZLERWhere stories live. Discover now