Mier? Ani náhodou!

91 9 2
                                    

Will

----

Posral som to. Chcel som ju už pobozkať, no v tom tam prišla Melisa. Neznášam tú egoistku. Klamala, že ja som jej frajer a že ona je moja frajerka. Zoe sa naštvala a utiekla preč. Doriti!

Spomínal som na posledný okamih keď sa naše oči stretli. Hnedé ako drevo. Na sietnici som videl svoj odraz. Chcel som aby tam bol navždy. No nestalo sa. A tak idem domov s pocitom viny. Vystúpil som z auta pred našim domom. Vložil som kľúč do zámky dverí a odomkol si. Rozmýšľal som čo asi robí Zoe. Ach, prečo je taká..... nedostupná? Doma nikto nebol tak som išiel do svojej izby a zložil som sa na posteľ s veľkou ťarchou. Vedľa na stolíku ležal môj notebook. Vzal som ho do rúk a zapol. Facebook sa načítal rýchlo a tak som sa prihlásil. Videl som že Zoe odmietla moju žiadosť o priateľstvo. Vidíš? Nechce ťa ani za priateľa! Napísal som jej.

"Ahoj, Zoe. Viem že ma nebudeš ani počúvať ale prosím, Melisa nie je moja frajerka... Myslíš že by som chodil s takou obludou??" poslal som správu a čakal na odpoveď.

"Myslím si že si povedal toho dosť! A máš pravdu nebudem ťa počúvať!! A mne je to jedno či je Melisa tvoja, ale takto mi klamať do očí?! Veď ja som outsider! Načo by si ma mal všímať nejaký namakaný chalan?!" otvoril som chat.

"Kto povedal že si outsider? Veď vieš že naši spolužiaci sú blbí. A ja že som namakaný?? Tak to si sa pekne splietla!" odpísal som a zavrel notebook. Ľahol som si na vankúš, v domnienke že zaspím aspoň na chvíľu. Aby som zabudol na Zoe. No nešlo to. Pustil som si radšej nejaké pesničky na mobile. Vychutnal som si pesničky a zodvihol sa z postele. Namieril som svoje kroky do kúpelne, kde som si vyzliekol tričko a potom aj nohavice. Nakoniec aj spodné prádlo. Hodil som všetko do koša na špinavé prádlo. Chvíľu som sa pozeral na seba v zrkadle a spomínal na to čo mi napísala Zoe. Vliezol som do sprchy. Poumýval som sa teplou vodou a osušil uterákom. Ten som si zaviazal okolo pása a začal som kráčať do izby. Tam som si obliekol boxerky, modré rifle, na to čierne ľahké tričko. Rozhodol som sa ísť niekam von. Na dvore ma čakal môj Ford GT. Vopchal som kľúčiky do štartéra a otočil som ich. Motor naskočil okamžite a hladko. Vyrazil som do mesta. Niekam do baru. Slnko pomaly zapadalo a vtáky ešte štebotali. Všade vládla dobrá nálada. Zastavil som a vystúpil z auta. V bare som si sadol na menšiu stoličku a obzrel sa okolo seba. Bol tam aj televízor ktorý bol spustený na športovom kanáli, kde práve prebiehal hokej. Spomenul som si že mám za dva dni tréning. Dnes hrali New York Rangers proti Philadelphia Flyers. New York vyhrával 2:0.

"Ahoj, ja som Casidy." podalo mi ruku dievča, keď som mal už tretí pohárik na stole

"Ja Will." ruku som prijal vrúcnym stiskom dlane. Pozrel som sa jej na tvár. Mala pekné zelené oči. Čierne vlasy jej lemovali hlavu.

"Prečo si tu tak sám?" spýtala sa

"Ani sám neviem. Iba som sem došiel zabudnúť na jedno dievča."

"Urobila chybu že ťa nechala."

"Nenechala. Len.......ma odmietla." povedal som so sklesnutým úsmevom

"Aha. No aj tak. Pozeráš hokej?" prekvapila ma táto otázka

"Áno aj nie. Už to bolo keď som prišiel."

"Ja som sa stavila na Philadelphiu. Vyzerá to tak že prehrá." prehodila si vlasy

"Tak si sa asi pomýlila. New York to vyhrá." povedal som optimisticky a ona sa sarkasticky zasmiala...


Viezli sme sa v mojom aute k jej bytu. Noc bola trochu chladnejšia, preto som v aute spustil jemné kúrenie. Občas som sa pozrel na Casidy ale väčšinou som dával pozor na cestu. Po chvíli sme prišli k jej bytu. Vyzeral celkom útulne keď som sa pozrel naň, akonáhle sme vystúpili z auta. Prišiel som ju odprevadiť až ku dverám. Po tých troch a ďalších dvoch pohárikoch som mal trochu rozmazaný večer. Na schodíkoch sme sa stretli pohľadmi. Pristúpil som bližšie. Tep sa zvyšoval a tak alkohol viac pôsobil na moje reakcie. Nahol som sa a pobozkal jemné pery Casidy. Bozk mi opätovala. Zatiaľ čo sme sa bozkávali, ona otvárala dvere kľúčikmi. Vošli sme dovnútra. Bola tam tma. Oprel som ju o stenu aby sa nehýbala a ja som pokračoval. Po chvíli mi začala vyzliekať tričko a ja jej to isté. Začal som sa jej dotýkať po bokoch a cítil som na nej že sa trasie z toho úžasného pocitu. Tiež som to pociťoval. No v tom som si spomenul na Zoe. Na jej úsmev, tvár, telo. Na to aká bola milá a vtipná. A na to že sme mohli byť spolu keby sa tam nezjavila Melisa. Zradil som jej dôveru. A teraz toto.

"Počkaj." povedal som rozvážne a odtiahol sa od nej

"Čo sa stalo?" spýtala sa a pozrela sa na mňa vážnym pohľadom.

Čo robíš?? Čo to doriti robíš?! Nemôžeš sa takto nechať odradiť. Na teba tam ešte možno čaká Zoe. Chcel som odísť. No alkohol a moja túžba po Casidy ma zastavili.

"Už nič. Len som sa chcel ešte raz na teba pozrieť." povedal som a ona sa usmiala

"Poď bližšie, nech si ja teba poobzerám." povedala tónom ktorý vo mne vzbudzoval túžbu po jej tele. Vrátil som sa k nej s ešte viac silnejšími bozkami. Hlavu si zavesila na pravú stranu a odhalila mi krk. Rukami som jej odopínal pomaly gombík na nohaviciach. Tie padli dole a ja som sa chytil jej zadku. Moje tričko bolo už na zemi a preto si usadila jej ruky na mojej hrudi. Schádzala nižšie až ku rifliam. Odopla gombík a rozopla zips. Trochu ich stiahla dole. Krv mi pulzovala telom akoby som bol v šoku. Vzal som ju na ruky a nohy si preložila okolo môjho pása. Prešiel som s ňou pár metrov a položil som ju na pohovku. Všetko ostatné na sebe sme odhodili. Telo na telo. Horúčava nás zachvátila a tak sme sa museli párkrát nadýchnuť. A potom som sa ja do toho vložil...


Zobudil som sa na vôňu palaciniek ktorá prichádzala z nejakej miestnosti. Nevedel som kde som. A spoza rohu trčala hlava dievčaťa ktoré som spoznal včera v bare.

"Dobré ráno, krásavec." ticho som sa zasmial. Mala so sebou na rukách aj podnos na ktorom boli palacinky s tvarohom a k tomu pomarančový džús s príborom. Raňajky do postele. Posadil som sa a uvedomil si že som na jej posteli. Na zemi som videl jej nohavičky. Celkom sexy.

"Full service, pre môjho miláčika sa nesie."

"Tak to ti ďakujem. Vyzerá to chutne." zobral som si podnos a začal pomaly jesť. Chutilo mi to. O hodinku sa mi začína škola, takže budem musieť aj vyraziť. Ale čo sa stalo včera, keď som tu? Dúfam že sa nič nestalo.

"Nepamätám si na včerajšok. Čo sa vlastne stalo?" spýtal som sa s chuťou horúcich jahôd na jazyku. Pri dotyku som si zahryzol do pery. Zasmiala sa.

"Celkom nič. Boli sme v bare, tam si dali pár drinkov. Rozprávali sme sa o hokeji a potom sme išli ku mne. Neskôr sme sa začali bozkávať, až to viedlo k tomu ako sme zo seba postrhávali šaty. Boli sme rozpálení a chystali sme sa to urobiť. Už sme boli na pohovke a ty si bol pripravený, tak si ma zastavil. Pretože sme toho vypili a bola by to prehnaná reakcia. Takže si tu iba u mňa prespal. Nahý." pousmiala sa.

"Aha." vzdychol som si a odložil príbor "Bolo to super. Za chvíľu budem musieť ísť do školy." utrel som si ústa do servítku.

"Jasné. Môžeš použiť moju sprchu." kývla hlavou

"A čo keby si si ju dala so mnou?" povedal som lákavým hlasom a rozosmiali sme sa. Vošli sme do kúpelne, dali zo seba zvyšky oblečenia a vliezli do sprchy. Casidy pustila prúd vody a ja som ju pritlačil na sklo a začal bozkávať. Znovu a znovu. A Zoe nikde. Po desiatich minútach sme sa osušili a prezliekli. Už sme sa chystali výjsť z bytu. Casidy si zobrala kľúče a zadíval som sa na ňu.

"Páčiš sa mi. Myslíš že by sme mohli byť spolu?" pohladil som ju po vlasoch

"To sa ešte uvidí." pobozkali sme sa

"A ty chodíš kam do školy?" spýtal som sa

"No predsa tam, kde aj ty." chytila ma za ruku a zamkla dvere. Nasadli sme do môjho Fordu a vyrazili sme do školy. Zastavil som na parkovisku a vystúpili sme. A hádaj kto sa objavil...


PS: Píšte komentáre, chcem vedieť Vaše názory :)) Ani voty by nezaškodili :) Užívajte časť!

Navždy spoluWhere stories live. Discover now