Capitolul III

7.4K 404 38
                                    

-Ce? Fratele tau? Dar nu semănați deloc! ii spun eu șocat lui Andrew.
-Da stiu, faza e sa nu te apropii de el! îmi spune in timp ce își trece mana prin par nervos.
-Cine ești tu sa îmi comanzi? ii zic cu mult tupeu, dar acest moment îmi amintește de ce s-a întâmplat in cameră.
Nu mi-a trebuit mult sa procesez ce s-a întâmplat in camera, ca pe fata lui se așternu un zâmbet in coltul guri. Ma împinse si ma lipi de zidul din spatele meu si își înfige degetele sale lungi in parul meu roșcat.
-Vulpito, cred ca ți-am spus si azi dimineața ce pățești de la așa mult tupeu, dar se pare ca n-ai înțeles! spuse el pe un ton suav, iar apoi ma săruta apăsat.
Buzele sale moi le frământau pe ale mele, aveau o aroma dulce...Stai, ce? Nu sunt gay! Dar totusi , mi-e greu sa le rezist acestor buze moi. Ma musca de buza de jos si ma făcău sa gem înfundat de la mica durere, nu a durat mult ca el mi-a alinat-o cu limba sa jucăușa. Și-o introduse in lăcașul meu umed si îmi căuta limba ca sa "danseze" cu ea.
Era un sărut atât de pasional, dar a intervenit nevoia de oxigen si faptul ca orgoliului meu nu ii prea surâdea faptul ca m-am lăsat atins așa ușor, dar mai ales de un băiat care pe deasupra e si colegul meu de camera. Își dezlipi buzele de ale mele, iar pe ale lui se așternu un surâs:
-Vezi ca te-ai mai calmat? Acum, sa ai grija de tine vulpițo! iar apoi se facu nevazut.
După ce a ieșit el am reflectat puțin la ce mi-a spus de fratele sau. Oare ce o insemna "avem aceleași gusturi"? Hm...dar tot nu îmi pasa. Ies din aceea încăpere si ma duc sa ma schimb.
***
Deci, se pare ca ora de spor e făcută doar pentru cei care vor sa fie salvamari si doctori pe ambulanta, dar daca nu mai vrei nu o mai faci in anul trei. Iar partea ce mai buna e ca avem o profeaoara foarte focuasa, cu forme pline si tot tacâmul, dar singurul căruia nu-i ii pasa era Andrew care își vedea de treaba lui si tot se uita la mine.
După ce s-a terminat ora, profesoara m-a oprit sa îmi spună ceva, " Aleluia!", îmi spune cate ceva ce nu am înțeles prea bine. Ma îndrept spre vestiare ca sa ma schimb. In timp ce ma schimbam am observat ca nu sunt singur in incapere. M-am întors cu fata la aceea persoana. Să-mi trag una, era fratele lui Andrew!
-Hm...nu arați rău! spuse el parca pentru sine. Deci erau adevarte zvonurile!
-Care zvonuri? il întreb degajat.
-Ca ești coleg de camera cu fratele meu.
Ma întorc cu spatele la el ca sa continui ce am inceput, îmi iau blugi si încerc să-i imbrac , dar se pare ca fratele lui nu ma lăsa sa ma schimb. Ma întorc cu fata la el ca sa fac schimb de "vorbe" cu el, se pare ca planul meu a fost dejucat pentru ca se pare ca nu avea acelasi gând ca al meu. Ma impinse in dulap si se năpusti asupra mea sarutandu-ma salbatic, săruturile lui nu erau ca cele a le lu' Andrew, era doar nevoia de a simți placerea carnala nici pic de tandrețe.
Încercam să-l opresc sa se dea la oparte, dar nu înceta, ci se adânce mai mult. Am ajuns la maximul furiei cand și-a băgat mana in boxeri mei apucandu-mi mendularul si începând să-l frece. Am început sa respir sacadat din cauza lui incercand tot odată sa-l îndepărtez.
Deodata se auzeau pasi pe hol si o voce care ma căuta. Era Andrew, se pare ca fratele lui nu a abservat. Ușă se deschise si ii vad chipul șocat si plin de furie, cum m-a văzut in ce hal eram, s-a repezit la violator-care din păcate era fratele lui- il depărta de mine si ma lua in brațe ca pe un copil.
-Kavin, parca mi-ai spus ca o sa încetezi cu de-astea! tipa Andrew la el.
-Îmi pare rău frate, dar nu-i pot rezista! Nu vezi cum arata?
-M-am saturat de toate scuzele tale! Spuse el mai calm ca înainte.
Îmi lua hainele de pe bancuta din fata dulapurilor si ma obliga sa ma imbrac , iar apoi ma tara cu el in camera. Ideea e ca nu prea imi placea, dar nu am spus nimic pentru ca m-a scăpat de violatorul ala de frasu'. Când am ajuns in camera m-a trântit pe pat:
-Hei, pentru ce a fost asta?
-Asta ce?
-De ce m-ai trântit?
-Pentru ca ți-am spus sa nu te apropii de el, iar tu nu m-ai ascultat!
-Eu? El s-a apropiat de mine!
-Aha, deci merita sa fiu supărat pe el!
-....
-Bine, iar acum sa rezolvam problema ta pentru ca avem jumătate de ora pauza si...
-Nu am nici o problema!
-Asta să-i spui unflăturii din pantaloni tai! spuse el sarcastic.
Se du-se sa închidă ușă, iar apoi se așeza in genunchi chiar in fata mea. Îmi i-a betelia de la blugi si o trage in jos.
-C...Ce faci?
-Te scap de unflătura!
După ce spuse aceste vorbe îmi da boxeri jos lasadu-mi mendularul la iveala. Cum l-a văzut Andrew i s-a trezit o dorință in ochi.
-Sa nu scoți nici un sunet, pereții au urechi! porunci el.
Nu a mai stat mult ca mi-a luat medularul in mana si a început sa facă mișcări de du-te vino. Am început sa gafai sa  gem înfundat si cred ca aveți doar o singură întrebare. De ce accept? Pentru ca are dreptate, nu pot sa merg așa la ore. A încetat cu du-te vino si mi-a luat medularul in gura.
-Ah, nu mai nu vreau sa îmi dau drumul in gura ta!
Dar nu ma asculta, a început sa sugă repede si tare, mi l-a băgat pe tot in gura. Doamne, nu îmi vine sa cred ca spun asta, dar e prea bine!
-Andrew...gata...date, ah...
Nu am mai avut timp sa-l scot din gura lui ca deja mi-am dat drumul.
-Mmm...se pare ca si aici jos ești dulce!
-Nu îmi spune ca ai inghitit!
-Ba da si ești delicios! surâse el apoi ma lăsa sa ma îmbrac.
Când am terminat ne-am îndreptat spre ușă el fiind in fata mea.
-Andrew poți sa te întorci?
-Sigur!
Cum sa întors l-am lipit se ușă si l-am sărutat lipicios, dar l-am dezlipit repede.
-Multumesc! ii spun iar apoi plec si cred ca l-am lăsat cu ochii in soare.
*********************
Sper sa va fi placut si acest capitol, daca nu vreti sa mai continui va astep comentariile.
Va multumesc pentru voturi! :3

Colegul meu de camera [yaoi  18]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum