Capitolul I

10.9K 457 88
                                    

In sfârșit am ajuns la colegiu, locul pentru care m-am zbătut ca sa ajung. Nu ca părinți mei nu ar fi avut bani, dar nu ma lăsa sa merg acolo unde sa învăț ce îmi place. Ei voiau sa ma trimită la studii politice....
Ca sa lămuresc situata, ma numesc Ryan si am 19 ani, părinții mei sunt politicieni si nu vor in ruptul capului sa ma lase la medicină.
Ma plimb pe holurile noii mele scoli ca sa ajung la secretariat si sa îmi iau o camera in campus. Odată ajuns bat la usa politicos si intru, in incapere am vazut o femeie cam de vreo 23-26 de ani stand in fata biroului uitandu-se cu atentie la ecranul calculatorului.
-Amm...buna ziua...
Odata ce am intrerupt-o din ce facea ea, se uita la mine si apoi spuse:
-Da dulceata, cu ce te pot ajuta? ma intreba ea lingandu-si buzele si facandu-mi cu ochiul.
-Pai as dori o camera in campus.
-Ai venit la fix, uite cheia o sa stai in camera 69 din sectorul 666!
Oare sunt eu paranoic sau numerele astea nu sunt de bun augur? In fine, i-am luat cheia din mana si m-am indreptat spre viitoarea mea camera.
Ma plimb pe hol in cautarea sectorului dar nimic, ma opresc si intreb un baiat care statea cu spatele lipit de perete.
-Scuza-ma, imi poti spune unde e sectorul 666?
Deodata tipul se facu palid la auzul acelui numar.
-Nu e in cladirea asta, e in cea de langa asta e cladirea principala.
I-am multumit politicos si am pornit spre clădire. Hm...camera 69,69... Aha. Însfârșit am gasit-o, bat la ușă sa verific daca mai era cineva si apoi intru. Înăuntru nu era nimeni, dar camera era bine mobilata, erau doua paturi suprapuse si fiecare avea cate un birou si un dulap al lui.
Ideea era ca patul de sus era deja ocupat, avea așternuturi negre, iar pe pat erau niste schimburi. Hm...oare erau ale colegului meu? Îmi arunc bagajele lângă pat si încep sa- mi așez hainele in dulap, dulapul de lângă pat era deja ocupat cu hainele lui așa ca l-am luat eu pe cel de lângă baie. Tot vazandu-mi de treaba deodata o persoana ma apuca de umar si ma întoarce cu fata la el.
Era un tip mai înalt ca mine cu vreo 3 cm, cu un par negru, ochii ii erau verzi ca zmaraldul, iar când m-am uitat in jos am putut observa pe lângă faptul ca purta doar un prosop ca are un abdomen dine lucrat.
-Si tu cine ar trebui sa fii? ma întreba el.
-Ma numesc Ryan si sunt colegul tau de camera!
-Aha...numele meu e Andrew si îmi pare bine sa te cunosc! îmi spune pe un ton jucăuș facandu-mi cu ochiul.
Bine...asta a fost ciudat, nu am stiut cum sa reacționez așa ca mi-am văzut de treaba in timp ce el se schimba.
-De ce ai ales aceasta camera? ma întreba el curios.
-Pai in mare nu eu am ales-o, am vent prea târziu si mi s-a spus ca mai e un singur loc in campus.
-Aha...
-Îți place sa dormi deasupra de ai ales patul de sus?
-N-ai știi tu ce deasupra îmi place sa stau, dar îmi e ca te voi speria! rânji el.
-Nu înțeleg la ce te referi? ma întorc cu fata la el, dar spre surprinderea mea el era deja in spatele meu.
A închis ușile de la dulap si m-am împins in el.
-Cam genul asta de deasupra! se apropie de mine, dar mai ales de fata mea si m-a sărutat apăsat.
Buzele sale erau moi si cu aroma de caramel, dar frate sunt băiat si mie îmi plac fetele...poate, totuși l-am împins de pe mine spunandu-i.
-Ce te-a apucat?
-Pai ai spus ca nu ai înțeles faza cu deasupra așa ca ti-an arătat, dar sa știi ca ești o dulceață si ca a meritat! iar apoi mi-a făcut cu ochiul.
Tipul asta e gay, daca da, eu m-am carat de aici! Dar ce aberații tot vorbesc ca nu pot sa plec, mi-as calca pe orgoliu daca as pleca si părinții au ras de mine ca ma voi face medic, o sa le arat eu ca o sa reușesc si nu o sa renunț. Dar acum sa ne concentram pe brunetul din fata nea care sta dintr-o pereche de boxeri si un tricou.
Ce dracu l-a apucat? Mai devreme era calm si acum este pervers, dar nu genu ala pozitiv de băiat pervers care se uita la filme p***o, ci un pervers care e gay.
Doamne ce ți-am făcut ca sa merit asta?
-Mai ai nevoie la baie?
-Nu, poți intra! spuse el de parca nimic nu s-ar fi întâmplat.
Îmi i-au niste schimburi din dulap si merg spre baie, ma dezbrac de toate hainele si intru in cabina de dusi. Nu stau de obicei mult in duși dar de data asta am simțit nevoia sa-mi limpezesc gândurile.
După o jumătate de ora am ieșit din cabina si am început sa ma șterg pe corp cu prosopul, dar fix atunci când vroiam sa îmi pun boxeri pe mine Andrew intra peste mine.
-Hei, ce îți i-a așa mult? Doar nu te mastur...
A tăcut odată ce mi-avazut trupul gol pușcă si se tot holba la mine, frate ai si tu ce am si eu, doar nu mi-au crescut doua identice!
-Mamă, dar ce dotat ești mai țâcă! se mira el.
-Ieși afara! tip supărat.
-Bine, bine imediat, dar sa ieși de aici imbracat, nu cred ca voi fi in stare sa ma abțin când te vad așa! si apoi ieși.
Dar cine mama dracu te crezi sa intri peste mine fara sa bati la usa , poate îmi băgam un deget in c*r sau îmi măsuram p**a, ce dracu ma? Spun in mintea mea.

Colegul meu de camera [yaoi  18]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum