Epilog

61 4 1
                                    

Tenhle rok byl opravdu zvláštní a událo se toho tolik, že by z toho mohla být pěkná kniha, nebo aspoň povídka...

Začalo to smrtí mého milovaného Dextera, což mě hodně vzalo a cpal jsem do sebe tuny antidepresiv. Pak jsme se s mámou přestěhovali a antidepresiva jsem pomalu opouštěl. Potkal jsem 2 úžasný kluky a jednu úžasnou slečnu. S jedním jsem si začal, absolutně zbytečně a byla to chyba, no a s druhým jsem si začal taky, ale za to jsem rád. Objevil se i Dexter a moje naděje, že s ním strávím život, se stejně rychle otevřely, jako zavřely. Naivně jsem si myslel, jak ho pořád miluju, ale psychiatři a antidepresiva udělali skvělou práci a Dexter byl pro mě tak maximálně jako kamarád. Místo toho mé srdce patřilo Dannymu...

Cloe otěhotněla, ale ke vší smůla potratila, obojí ji dost psychicky dodělalo, ale byli a budeme tu pro ni. Dannymu to oznámila, že spolu čekali dítě, ale že to nevyšlo. Byl z toho smutný, ale si s Cloe se sblížili víc, než když spolu chodili.

S Chezem jsme se usmířili všichni. Ukázalo se, že Dannyho opravdu postřelil omylem. Byl nepříčetný a nikdy by to nechtěl udělat, jen nás postrašit. Nakonec nám náš vtah přál a našel si nového a lepšího přítele.

Nám s Dannym to klape, jako nikdy s nikým. Když jsem ho viděl, tak by mě ani ve snu nenapadlo, že by mohl někoho opravdu milovat- taková mlátička. A přitom je to nejhodnější a nejlepší kluk.

Dextera už jsem nikdy neviděl, už jsem na něj pomalu, ale jistě zapomínal. Vůbec mi nechyběl, bylo to sice krásné, ale co bylo, bylo. Bolelo to, ale přešlo to všechno.

Konečně jsem si urovnal život, přinesl do něj lásku a štěstí. Teď už jsme si s Dannym plánovali náš společný život; studium, práci, společný byt... a pak se uvidí...

Konec...

--

Pozn.: Kdyby zde fungovalo vkládání obrázku z PC, přidala bych zde i dopis pro Alexe od Dextera, který si nakonec přečetl přesně 22. 6 a také, jak vypadlo Alexovo rozhodování, Cheze x Dannyho. Bohužel, smůla. Ale kdyby to někdo chtěl vidět, hoďte do komentářů mail a buď vám pošlu ty obrázky, nebo kompletně sestavenou povídku ve formátu pdf.

Pokud chcete vědět, jak to vlastně bylo s Dexterem, proč si zařídil svoji vlastní smrt a kam odjel, kontrolujte povídky, čekejte na nové, čtěte a hledejte odpovědi. :)

Doufám, že jste si W&S užili a líbila se vám.

Také děkuji za podporu, především The-Doll.

Užívejte četby,

s láskou

vaše Auri.

Wounds & Scars | Break The CycleWhere stories live. Discover now