6. Po dvou týdnech

67 8 0
                                    

Dokázali jsme s Chezem spolu ležet celý den v posteli a mazlit se. Bylo to strašně příjemné, zase jsem se cítil aspoň trochu šťastný, ale co mě trápilo, bylo, že jsem k němu necítil to, co bych k němu cítit měl. Měl jsem ho rád, ale nedokázal jsem se do něj zamilovat. Asi to byl nějaký blok kvůli...


Poprvé jsem byl u něj, pozval mě na víkend k nim, poznal jsem jeho rodinu, byli ke mně hrozně milí a vypadalo to, že jim o nás dvou řekl. Nevadilo mi to, byl to úzký rodinný kruh. K večeru celá rodinka odjela na víkend na chatu, o tom jsem do té doby nevěděl, byl jsem trochu nervní, že jsem s ním sám v domě.


„Proč jsi mi neřekl, že tu budeme sami dva celý víkend?"

„Protože by to nebylo překvapení. A bál jsem se, že bys nepřišel." Chytil mě za ruku a přitáhl k sobě. Chtěl jsem mu odpovědět, že má asi pravdu, ale pak jsem přemýšlel- proč bych neměl přijít? Máme celej barák pro sebe a sex jsem dlouho neměl... Tak jsem toho mohl využít.


„Tak toho využijeme, ne?" koketně jsem se pousmál a drvě se vrhl na jeho rty. Vyskočil jsem na něj a pevně se chytil kolem jeho krku a nohama se držel kolem jeho pasu. Až pak, když jsem to udělal, tak mi došlo, že by se mnou mohl spadnout, ale stál na místě a ani to s ním nepohlo.


Odešel takhle se mnou do postele, což mě dost překvapilo, ale nenechal jsem se rozptýlit a dělal jsem to, co jsem měl. Praštil se mnou do postele, až jsem se začal smát, protože mě z toho rozbolely záda, ale pokračovali jsme dál.


Sundal jsem mu tričko a konečně jsem si mohl prohlédnout jeho svalnaté tělo. To mě vzrušovalo už jenom proto, že já byl takový vychrtlinka. Pak jsem mu začal rozepínat kalhoty, ale pak jakoby hodil zpátečku.


„Alexi, měl jsi už něco s klukem?"

„Pfff... několikrát." Uculil jsem se.

„Já s klukem nic neměl. Jsi vlastně první kluk... „ zamumlal, jakoby se za to styděl.

„To ne roztomilý. Tak se hlavně neboj, půjdeme na to pomalu, jo?" pohladil jsem ho po tváři.

—-

Bylo to opravdu romantické a trvalo to snad hodinu a půl, což byl asi můj nejdelší sex. A taky hodně dobrej. No a vůbec, byl to sex, to mi dost chybělo. I když bych dal přednost něčemu drsnému... Chez je prostě romantik.


Leželi jsme spolu v posteli a jen tak si užívali společné chvíle. Byl to tak krásné zase ležet vedle někoho a cítit se aspoň trochu šťastný, i když ne zamilovaný.

„Tebe to nebolí?"


„Co?" pozvedl jsem nechápavě jedno obočí, ale hned mi to došlo. „Jo myslíš to. Možná trochu ze začátku, ale hodně to záleží na tom druhým." Všiml jsem si, jak zčervenal. Asi mu moc není příjemný mluvit takhle o sexu.


„Je ti nepříjemné mluvit o sexu?" zasmál jsem se a položil hlavu na jeho hrudník.

„Spíš je to zvláštní... Prostě doteď jsem se bavil s Dannym o kozách a tak, a teď se s tebou bavím o... „

„... O ptácích." Vybuchl jsem smíchy a Chester se přidal. Aspoň to odlehčilo atmosféru.

Wounds & Scars | Break The CycleWhere stories live. Discover now