3- Tokat

2.9K 112 10
                                    

Multimedia: Eylül (yeteri kadar beğen gelirse sarılmış fotoğrafları)

-EMİR'İN GÖZÜNDEN-

Daha fazla dayanamayacağım için hemen Eylül'ü Demir'in yanından aldım. Eylül'ün canı acımış olucak ki ağzından bir ''ah'' çıktı. Canı yanmıştı.

''yürü Eylül gidiyoruz.'' dedim.Eylül biraz şaşırdı ama sonra ciddileşip konuştu ''sana ne oluyo ya ?! Kimsin ki böyle konuşuyosun? Kendini kim zannediyosun ve sanane benim hayatımdan SANANE !'' dedi. Bu kız benim kim olduğumu sanırım unutmuş. ''Kendimi Demir'in abisi sanıyorum ufaklık.'' çok sinirlenmişti ve devam etti.'' bu benim pardon 'bizim' Demir'le birlikte öpüşmemize bir neden olmuyor. ''Oluyor işte ben onun abisiysem ister karışırım ister karışmam. Bu benim kararım. Ve kızım sözlerine dikkat et sen birMafyayla konuşuyosun hatırlatırım.'' dedim. Eylül korktu ama belli etmemeye çalışıyodu. '' Hahaha dur ya bey efendi maftayım diyo. Hahah olabilir sonuçta bu benim özel hayatıma karışmana neden olmuyor. '' dedi. Sesini yükseltdim ve Demir orda anlamayan gözlerle bize bakıyordu. '' Bak ya benle gelirsin yada burda senin ölümünü burda izleriz.'' dedim '' Ne istiyorsun he gerizekalı ne istiyorsun ?!? ''Onuda geldiğinde karar vericeksin. Ya ölüm ya kalım. '' O hala anlamayan bakışlarla bakıyordu. '' ben zaten ölmüşüm daha nasıl ölüyüm? '' diye fısıldadı ama ben bunu duydum.

 Yürümeye devam ettim ve arabaya atladım. Hadi bakalım ufaklık ,sen daha Emir 'in kötü yüzünü görmemişsin.

Eylül'de arabaya atladığında arabayı çalıştırdım. Son sürat gidiyordum ve Eylül korkmuş olucak ki tırnaklarını koltuğa batırmaya başladı ve arabaya binerken takmadığı emniyet kemerini takmaya çalıştı. '' nereye gidiyoruz ?'' dedi. Bana birde nereye gideceğimizi soruyor. Cevap vermedim ve arabayı daha hızlı sürdüm. Cevap alamayınca soruyu tekrar sordu. '' nereye gidiyoruz dedim sana duymuyor musun beni gerizekalı. '' bana böyle bağırmaya devam edince aklına gelen tüm küfürlere sayıyordu. O'na doğru döndüm ve arabayı frenledim.

Ani frenleme ile korkmuştu. Mavi gözleri bana korkarak bakıyordu. '' Hey ne bakıyorsun gerizekalı !!! '' sinirlenmeye başladım ve bağırdım '' Geldik bakalım ufaklık. Sen nasıl kurtulacağını düşün. Bende Emir Soylu' ysam seni öldürene kadar sürterim ama küçük bir anlaşma da yapabiliriz.''

-EYLÜL'ÜN GÖZÜNDEN-

Ne demeye çalışıyordu anlamıyorum ama iyi bir şeyler söylemediği kesindi.

ANLAŞMA !

ANLAŞMA !

ANLAŞMA !

Ne demeliydim. Bu bir mafyaydı . Beni süründüre süründüre öldürürdü. EVet ne yapıcaktım. Hala arabada oturuyodum. ki onun sesi beni kendime getirdi. '' seni bekliyorum ufaklık. '' çabuk cevap vermezdim ben. '' hemen cevap vermemem biraş zaman verin lütfen. '' yalvarıyordum ben ilk defa. '' arabadan in diyorum. Çabuk karar veren tiplerden değilsindir sen. " dedi. " sende şeyy... Eee. Her gece biriyle yatanlardansın. Haksız mıyım?" dedim ve karşımda bir adet boğa Emir gördüm. Harbiden kızmıştı.

"Sen beni mi kıskanıyorsun"dedi. "Hahaha bay egoist herkez seni sevecek diye bişey yok. Ben senin bildiğin kızlardan değilim."dedim"sınırını zorlama istersen." "zorlarsam ne yaparsın? Döver misin? Pardon unuttum sen bir mafyasın ve herkezi süründürüp çöpe atarsın. Herkezin hayatını mahvedersin!!! Kusura bakmayın bay ego yığını. Ben zaten öldüm. Sen istersen beni öldür istersen döv ben zaten ölüyüm." dedim ve der demez beni öptü.

BENİ ÖPTÜ!!!

BENİ ÖPTÜ!!!

Kendimi çekmeye çalıştım ve sonunda çektim.

" Bir daha bunu yaparsan seni pişman ederim"dedim ve tabikide öncesinde tokat atmayı imhal etmedim.

------------------------

Bir daha ki bölümün uzun olcağına söz veriyorum çünki biraz acemiyim :)

Öpüldünüz Canlarım :*

Mafya AşkımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin