PLANUL DE SEDUCȚIE

706 62 5
                                    

*continuare VECHIUL EL*

   Odată ajuns în parcarea blocului unde locuia, trânti portiera maşinii şi intră nervos în bloc. Trânti uşa apartamentului şi se descălță de bocanci. Se duse apoi fix spre dulăpiorul unde îşi țineau băuturiile şi îşi turnă nişte vin. Îl dădu rapid pe gât amintindu-şi de lacrimile roşcatei. Niciodată nu a suportat să o vadă plângând. Simțea că ceva se rupe în interiorul lui. Oftă şi analiză băuturiile atent. Avea nevoie de ceva tare. Tocmai când să pună mâna pe o sticlă de vodka, în living intră Alexander.

   -Neața, frate! Nu îmi spune că plânge din nou? îl întrebă Alexander privindu-l cum îşi turnă într-un păhărel conținutul din sticlă.

Andy dădu uşor din cap şi dadu shot-ul pe gât simțind cum i se încălzeşte sângele în tot corpul. Alexander îl privi amuzat şi se păşi în bucătătrie. De multe ori venise Andy acasă suparat având direcția spre băuturi. Îi povesti într-o seară că a văzut-o plângând. De atunci ştia că Andy bea doar când o vede pe ea. Niciodată nu îl observase să se atingă de alcool când aveau probleme la sediu. Se încruntă când observă că frigiderul era aproape gol. Oftă şi îşi luă portofelul. Era timpul să se ocupe şi de partea asta. Se simțea ca o fată. Fir-ar! Arăta prea bine chiar şi pentru o fată. Îi strigă lui Andy că se duce până jos şi ieşi pe uşă. Ieşi din bloc şi intră în maşină. Porni grăbit. Îi era foame. Cu cât termina mai repede cumpărăturile, cu atât mai repede mânca şi el. Intră într-un supermarket şi luă un cărucior. Îl târî după el până ajunse la raionul destinat mezeluriilor. Trânti în el 3 bucăți de salam, nişte şuncă presată şi puse o caserolă cu piept de pui. Hai 5! Aşa mai merge! Carne de porc! Luă vreo 5 kilograme de muşchi de porc şi cără căruciorul până la raionul pentru lactate. 2 cutii de lapte şi un cofraj cu ouă. Bun! Ce mai trebuie? Legume! Târî căruciorul dupa el şi când să o ia la dreapta pentru a ajunge la raionul pentru legume, intră în cineva.

   -Idiotule! Nu vezi pe unde mergi? strigă blondina care zăcea pe jos cu părul pe față.

Alexander rânji în sinea lui . O posibilă cucerire?! Cu siguranță. Față inocentă-activată! Maniere de tocilar-activate! Zâmbet criminal- ACTIVAAT! Să înceapă distracția.

   -Iartă-mă! Nu am vrut! se scuză Alexander. Lasă-mă să te ajut!

Lăsă căruciorul deoparte şi se îndreptă spre blondină. O ridica de jos şi îi dădu părul de pe față. Asta-i Christine ?!  Înghiți în sec când o studie mai atent. Arăta mai bine decât ultima dată. Se uită la ea şi îşi dădu seama că se holba ca idiotul. Perfect! 

   -Scuze. Ce spuneai?  o întrebă el.
   -Am spus mulțumesc ! chicoti Christine. Ăăă...Tu nu eşti tipul de la biliard?! 

Hopa! Şi acum ce? Nu putea să o mintă.

   -Te referi la fratele meu geamăn? zise el inocent.

Christine îl privi suspicioasă ridicând o sprânceană,  ca imediat după să dea drumul unui râs colorat. Alexander se uită la ea mirat şi îi imită gestul.

   - Ți-a mai spus cineva că nu ştii să minți? îl ironiză ea.
   -Da. Mi-ai spus tu! începu şi el să râdă.
   -Christine!  Încântată! zise ea întinzându-i mâna.
   -Alexander!  Sau mai simplu Alex! se prezentă el.

Dar în loc să-i strângă mâna,  o îmbrățişă. Îi era dor de ea. Îi era dor de toți. Simți cum blonda îl îndepărtează uşor zâmbind.

   -Slow down, cowboy! Deeci...şovăi ea şi aruncă o privire în căruciorul lui cu (,) cumpărături. Frate! Eşti carnivor? 

Christine îl privi amuzat şi i se părea drăguț. Începu să îl analizeze mai bine. Păr şaten cu o tentă de blond, ochi verzi,  un zâmbet superb,  corp bine lucrat. Eee!  Merge!  Îl privi în ochi şi observă că şi-a dat seama că îl privea. Roşi uşor şi tuşi .

Fata cu părul de foc (finalizată)Where stories live. Discover now