1- İçki kokulu boş sokaklar

5.6K 120 11
                                    

Issız bir sokakta yürüyordum... Lanet olsun ki yolumu kaybeymiştim.Burası ıssız bir sokaktı. Ne yapıcaktım? Geri mi dönmeliydim. Keşke o aptal adamı tanimasaydım. Yatakda görmüştüm o kızla, en yakın (!) arkadaşımla... Ne yazık ki üzülüyordum... Ben ilk defa aşık olmuştum. Neyim eksikti o aptal kızdan? Bende zayıfım güzelim dimi yani öyleyim... Çok seviyorum... ÇOK SEVİYORUM, ÇÜNKİ BEN APTALIM... Ortalama tam 3,5 saatdir dışardayım. Üşüyordum, o yoktu ki... Şimdi farkettim ki ağlıyordum. Müzik benim tek aşkımdı, bu acıyı silmek için hemen telefonumu açtım. Kulaklığımı taktım ve Demi Lovato -Neon Lighs (sanırım böyle yazılıyor .d ) şarkısını açtım. Demi'nin sesini oldum olası sevmişimdir. Farkında olmadan sokağın sonuna gelmiştim bir depo vardı. Etraf pis içki kokuyordu. Midem bulandı.Bu saatde hiçbir yere gidemezdim. Telefonumun şarzının bittiğini şarkının ortasında bittiğinden anladım. Depoya girmeliydim. Tam depoya giricekkenn bir adam konuştu

-Hey bebeğim bu saatde Hiç biryere gidemezsin. Bu akşam eğlenebiliriz. Dedi ve çapkın bir bakış attı.

-Lütfen gidermisiniz? Yoksa polis ćağırım. Dedim

Adam bana yaklaşmaya başlamıştı bende hemen depoya girdim ve kapıyı hızlıca kapatdım. Deponun içinde bir kapı vardı hemen açmaya çalıştım ama açılmadı. Ufak bir pencere vardı. Sığabilir miydim. Sığarım ya. Hemen pencereden içeri girdim ve bir OH MY GOOD çektim. Burası saray yavrusuydu. Kimse yoktur diye şarkı mırıldandım. (Arkadaşlar aşşağıdaki şarkı bana ait ben yazdım yorumlarınızı bekliyorum)

Biliyorum daha yeniyiz
Sevmiyorsun sen beni
Farklıyız senle, siyah beyaz gibi
Ama birleşince,
Çok güzel bir renk uyumu çıkıyor,
Sen Beni sevmek istemiyorsun aslında ,
Kendini kötü Biri olarak görüyorsun
Bu dünyada kim masum

Şarkıya devam ederken evi geziyordum. Sonra merdivenin orda birini gördüm. Ve bu eve girdiğimdeki 2. OH MY GOOD çekişimdi. Lan bu adam taş. Çok tatlı lan bu. Sonra birkaç kişi yanıma geldi. Adam konuştu

-Demek sen Baran'ın adamısın pardon orospu kadınlarından.
-Ne dedin sen tekrar söyle. bunu dediğimde korumalar geldi.beni tutucakken küçükken gittiğim karete kursu aklıma geldi.Adamları zar zor yere yatırdım ve kolunu ters cevirip ağzına ilaç atıp yüzüne tükürdüm. ( yazarınızdan yeni taktik ;) ) Adam tabikide ilacı yutmak zorunda kaldı. Odadaki herkez bana bakıyordu. Korktular mı?
-ne oldu korktunuz mu ?gelin lan sıkıyosa. Adamlar gülmeye başladı ve silah doğrultdu. Ne oluyo burda? Biri bana anlatsın adam tetiği çekti ve tam vururken arkadaki daş çocuk konuştu:
-durun bakalım bu kızı kullanabiliriz. Bu kızı diğerlerinin yanına götürün.
Diğerkileri derken? WHAT
Ve sonunda çenemi tutamadım
-OMG
Tüm adamlar bana bakıyodu sonra arkamda hissetdiğim acıyla yere yığıldım.
----------------------------

-------------

----------------------------

Nasıldı mafya ve aşk hayranları Sorular

1-Eylül nereye gidiyor?

2-Emir Eylüle ne yapacak?

EN ÖNEMLİ SORULAR:

-herkezin anladığı gibi Eylül ve Emir hikayemizin baş kahramanı ve bir kısaltma istiyorum. Örneğin: Eyİr

-hikayemize yeni kahraman isimleri arıyorum. Sadece isim ama bu gerçekten olmuş bir olay biraz değiştirilmiş...

Not: birinci bölüm diye böyle kısa

(DÜZELTİLMİŞTİR) ÇÜNKİ SİLİNDİİ...

Mafya AşkımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin