Part 33 ~ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ..!

1.6K 77 10
                                    


....
Ανοιξα την πόρτα και είδα μπροστά μου ...κανένα.. Φαίνεται οποίος ηταν ,αργησα και έφυγε.. Εκλεισα την πόρτα και καθισα στον καναπέ.. Πήγα στο δωμάτιο της μικρής.. Είχε ξυπνήσει και καθόταν ήσυχη. Την πήρα στην αγκαλιά μου και της είπα:
-μικρή μου νεράιδα.. Σε λατρεύω. Πέρασα παρα πολλά με τον μπαμπά σου μέχρι να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα.. Μέχρι να κάνουμε εσένα! Εσυ και ο μπαμπάς σου είστε τα σημαντικότερα πραγματα στην ζωή μου..δεν θα σας αφήσω ποτε..!

Η Μπέμπα μου,μου χαμογέλασε κι εγώ της έδωσα ενα φιλακι..
Την πήρα μαζί μου και κατσαμε στον καναπε και παίζαμε..
Μετα απο λίγη ώρα ήρθε ο Νίκος μου..μας είδε..χαμογέλασε και είπε:
-σας λατρεύω.. Δεν θα σας αφήσω ποτε..

Μου έδωσε ενα φιλί και μείναμε όλοι πολύ χαρούμενοι!

•••

Ο Νίκος , η Μυρτώ και η μικρή Νεφέλη ζήσαν ευτυχισμένοι για πάντα..ποτε δεν χώρισαν και έμειναν όλοι μαζί.. Ο Άκης δεν τους ξανά ενόχλησε ποτέ.. Συνέχισαν να ζούνε στο ίδιο σπίτι και όλο και πιο πολύ το μεγάλωναν.. Η Νεφέλη όταν μεγάλωσε ήταν παντα αγαπημένη με τους γονείς της..και εδώ τελειώνει αυτή η ιστορια..

Σας ευχαριστώ όλους που διαβασατε την ιστορία μου..ευχαριστώ παρα παρα πολύ..σας λατρεύω.. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί.. Όταν άρχισα να γράφω αυτήν την ιστορία ποτε δεν πίστευα οτι θα έφτανε στα 23,4 Κ ...ουαου..αλήθεια σας ευχαριστώ που με στηριξατε όλο αυτον τον καιρό.. Αν σας ενδιαφέρει γράφω και μια αλλη ιστορία έχει μπει ήδη το πρωτο Παρτ..λέγεται..
Στον Χορό Του Έρωτα
Ελπίζω να την διαβασετε..
Φιλάκια πολλά..❤❤

Kiss Me SlowlyWhere stories live. Discover now