Part 26

1.5K 82 8
                                    

°°°°°°°°

Έχουν περάσει 5 μηνες απο τοτε που τα έφτιαξα με τον Νίκο παλι! Τελικά έχει αλλάξει τελείως και μου αποδυκνυει καθημερινά ποσο με αγαπάει! Πλεον έχουμε μετακομίσει σε ενα τεράστιο σπίτι στο κεντρο και συζουμε μαζί! Σήμερα μου είπε να πάω στο σπα και να ξεκουραστω. Το βράδυ να είμαι έτοιμη στις 20:00 γιατί θα περάσει να με πάρει να πάμε κάπου! Τον έφαγα να μου πει αλλά όλο μου έλεγε θα δεις! Τέλος πάντων ελπίζω να είναι κάτι καλό.

.......

Είμαι σπίτι η ωρα είναι 14:45. Πήγα στο σπα όλο το πρωι και τώρα μόλις έφαγα! Πάω στο δωμάτιο και  βάζω τις πιτζάμες μου. Ξαπλωνω και βάζω ξυπνητήρι στις 6 . Ο ύπνος με παιρνει αμέσως! .........

Το ξυπνητήρι χτυπάω κι εγώ ανοίγω τα ματια μου. Το κλείνω και μπαίνω για μπάνιο. Αφού Τελειωνω,σκουπιζομαι και βάζω μονο ενα μαυρο δαντελωτο μπραζιλ. Πάω στην ντουλάπα και περνώ το φόρεμα μου . είναι μαυρο κολλητό με μανίκια έως τον αγκώνα , όλη η πλάτη είναι εξω,σε μερικα σημεία εχει πετρουλες και διαμαντακια και επίσης είναι δυο παλάμες πανω απο το γόνατο. (Σουτιεν δεν εβαλα αφου θα φαινόταν απο το μεγαλο άνοιγμα της πλάτης)

Βάζω το φόρεμα και πιάνω τις μαύρες στιλετο γοβες μου. Βάζω στα αυτιά μου τους μεγάλους ασημένιους κρίκους μου και σειρα εχει το μακιγιάζ. Βάζω μασκαρα μολύβι και eyeliner. Για να τελειώσω το λουκ μου και να τονίσω τα χείλη μου βάζω φλογερό κοκκινο κραγιόν.! Τώρα μου έχουν μείνει τα μαλλια. Τα στεγνωνω και τα φτιάχνω σε ενα αυστηρό και ψηλό κότσο. Τσεκαρω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και είμαι έτοιμη. Κοιτάζω την ωρα και είναι ακριβώς 8! Κατεβαινω στο χολ και ακούω την κόρνα του αυτοκινήτου. Παιρνω το μαυρο παλτο μου και το φιραω. Κλειδωνω το σπίτι και πάω στο αμάξι μπαίνω μέσα και ο Νίκος λέει:

-μωρο μου είσαι θεά!

-σε ευχαριστώ αγάπη μου!

Τον παρατηρώ και φοράει μαυρο παντελόνι με άσπρο πουκάμισο και μαυρο σακάκι. Στο πουκάμισο έχει αφήσει τα δυο πρωτα κουμπιά ανοιχτα και είναι κόλαση όσο κοιτάζω εκεί! Στην διαδρομή κανεις δεν μιλάει αφού ο Νίκος είναι συγκεντρωμένος στην οδήγηση κι εγώ απλα κοιτάξω εξω απο το παράθυρο. Μετα απο λίγο φτάνουμε απ'εξω απο το ακριβότερο και το καλύτερο εστιατόριο της πόλης! Παρκάρει ο Νίκος και κατεβαινουμε. Ο Νίκος με πιάνει απο το χερι και προχωράμε. Στην είσοδο ο σερβιτόρος λέει:

-έχετε κανει κράτηση?

-βεβαίως! Στο όνομα Παπαϊωάννου Νίκος.

Kiss Me Slowlyحيث تعيش القصص. اكتشف الآن