Part 14

1.5K 97 8
                                    

Πλιζζζ διαβάστε το μήνυμα στο τέλος.!!!!

.....

Σκεφτόμουν τα λογια του Νίκου..η αλήθεια είναι οτι με πλήγωσε πολύ αλλά δεν ξέρω..τον αγαπάω και όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία ..πφφ δεν ξέρω τι θα κάνω μετα σκέφτομαι και τον Άλεξ με αγαπάει πραγματικα και το ξερω..πφφ δεν θα κάτσω να σκέφτομαι άλλο ..σήμερα ειναι τα γενέθλια μου και θα περάσω ΤΕΛΕΙΑ με ή χωρίς ΑΥΤΟΝ.!

Έστειλα μήνυμα στα παιδιά 22:00 να είναι στο CandyClub σήμερα δυστυχώς ο Αλεξ δουλεύει αλλά έχει και βοηθό οποτε θα μπορεσει να κάτσει μαζί μας όταν χαλαρώνει η δουλειά.!

Σηκωθηκα απο το κρεβάτι ντυθηκα απλα και έφυγα για τις δουλειές μου αρχικα πήγα στο σπα οπου εκανα σάουνα, διάφορες μάσκες , μασάζ και μανικουρ- πεντικιουρ έπειτα πήγα στο κομμωτήριο και κουρευτηκα μετα πήγα για ψώνια και πήρα ενα φόρεμα που το μπούστο του ηταν μαύρο και το υπόλοιπο μπορντό στα πλαγιά του φορέματος στο μπούστο ειχε ορθογώνια ανοίγματα και φαινόταν το σωμα μου ηταν πραγματικα τέλειο επίσης πήρα μαύρες ψηλές γοβες και ενα μπορντό κραγιόν ασορτι με το φόρεμα ....γυρισα σπίτι και έφαγα κοίταξα την ωρα και ηταν 16:00 πήγα και ξαπλωσαμε στο κρεβάτι έβαλα το ξυπνητήρι στις 20:00 και κοιμηθηκα..

Στις 20:00 ακριβως ξυπνησα με το που άκουσα το ξυπνητήρι εκανα ενα μπάνιο και βγηκα είχε παει 21:00 στεγνωσα τα μαλλια μου και τα έφτιαξα μπούκλες έκανα και δυο πλεξουδακια δεξια κι αριστερά και τα επιασα πίσω σαν στεφανακι..έβαλα ενα μαυρο δαντελωτο στρινγκ και έβαλα το φόρεμα που αγορασα το πρωι..όπως καταλαβατε δεν έβαλα σουτιεν αφού θα φαινόταν απο το πλάι... Έβαλα τις γοβες μου και άρχισα να βαφομαι.. Έβαλα μασκαρα,μολύβι ,eyeliner και το μπορντό κραγιόν που πήρα επίσης το πρωι.! Με κοίταξα στον καθρέπτη ήμουν πολύ όμορφη μπορω να ομολογήσω.! Έβαλα την αγαπημένη μου κολωνια και πήρα το μαυρο τσαντακι μου οπου μέσα είχα βάλει κραγιόν κλειδιά λεφτά και κινητό! Κοιταξα το ρολόι και ήταν 22:00 ωραία σκέφτηκα! Κλειδωσα και πήρα ταξί για να με παει στο κλαμπ ..δεν ήθελα να πάρω το αμάξι μου σήμερα... Εφτασα απ εξω πλήρωσα και κατεβηκα απο το ταξί μπήκα μέσα και εντοπισα τα παιδιά σε ενα κεντρικό τραπέζι με το που με είδαν έκαναν νόημα στο dj για κατι αλλά πριν καταλάβω το τραγούδι αλλαξε και επαιξε το Happy Birthday χαμογελασα και πήγα κοντά τους εκείνη μου έφεραν μια μεγάλη τούρτα με 20 κεράκια τα εσβησα και μου ευχήθηκαν αφού φαγαμε τούρτα παραγγελαμε τα ποτά μας εγώ πήρα ενα mohito είπα στα παιδιά :

Kiss Me SlowlyWhere stories live. Discover now