Hata

2.8K 47 1
                                    

MULTİMEDYA = Defnenin yatak odası


Sabah kalktığımda odamdaydim . dün aksam hakkında hicbisey hatırlamıyordum zaten basım da cok ağrıyordu . Kalkmaya hic niyetim yoktu . Telefonumu almak icin sagıma dondüm ve gördüğüm manzara karşısında şoke oldum..!

Yanımdaki Emre miydi yaksa ben rüya falan mı görüyordum ?? Hemen doğrulup bağırmamla Emre'nin kalkması bir oldu . Gercek olduğunu anlamıştım . Emre'nin bana hayran hayran bakmasiyla çıplak oldugumuzu farkettim . Ne yapmıştım ben ?? Kahretsin hicbisey hatırlamıyrdum . Emreye neler olduğunu sorarcasina bi bakış attım . bu sırada ağlamaya başlamıştım. Emre beni kendine dogru çekti ve
"Dün gece sen bana seni seviyorum dedin ve öpüsmeye başladık . kahveleri içmediğimiz icin ayilamadik . Sonrası malum ."

"Ben boyle bi hatayı nasıl yaptım ? Nolacak peki simdi ? B..... Be... Ben ilk defa boyle bisey yasıyorum ve neden bilmiyorum ama pişman degilim . Sadece bundan sonra ne olacak bilmiyorum ve cok merak ediyorum "
Bunları söylerken ağlıyordum . Emre benim bu halımı görünce beni teselli etmeye çalışarak
"Hicbisey olmayacak , biz yanlış bisey yapmadık sen benim sevgilimsin"
Dedi ve bana sarıldı . Onun yanında huzurluydum fakat bi o kadar da korkuyordum . Pişman değildim belki de şimdilik ama suan ise gitmemiz gerekiyordu .
" Emre is yerinden kimse bilmesin olur mu?? Şimdilik ."
"Tamam Bitanem ama şimdilik "
Kalkıp hazırlanmaya basladim . Yine kırmızı gömlek ve siyah etek giyecektim . kıyafetlerimi alıp banyoya gittim . Dicak bir duş alıp üstümü giydim ve banyodan çıktım . Emre çoktan giyinmiş olacak ki odada yoktu. Yatağı toplamadan çıktım odadan . Emre beni bekliyordu . Ufak tefek islerimi de halledip çıktim evden . Ise ayrı ayrı gitmemiz gerekiyordu bu yüzden ben taksiye bindim . Her zamanki gibi yorucu bi günden sonra eve donüyordum . Olanları düşündüm nolacakti simdi ? Üstümü değiştirip bi fincan kahve alıp televizyonun karşısına geçtim . emreyi sevdiğimi ve hata yapmadigimi duşundum.

Bu olaydan Bikac gun sonra Sabah cok şiddetli bir mide bulantisiyla uyandım . Banyoya zor yetişmiştim . Sanırım yemekte üşütmustum . Allah'tan bugun tatildi . Hemen bi eczane bulup ilaç almalıydım . Açık bi eczane bulup kadına midemin bulamadığını söyledim . Kadın bana hastalığımın gecikip gecikmedigini sorduğunda iki gun once hasta olmam gerektiğini farkettim. eczanedeki kadın bi kutu verdi elime
"Bence ilaç kullanmadan once bunu bi deneyin "
Olabilir miydi ?? Elime verdigi hamilelik testiydi . Olamazdı dımı ?? Bu kadar erken olmamalıydı . olabilir miydi?? Bundan emin olmak icin testi alıp bi hızla eve geçtim .
Sonucu merak ediyordum . Olma ihtimali azdı . Yani ben inanmıyordum. Belki de inanmak istemiyordum . Derken korkarak elimdeki teste baktım ve ...

Çift çizgi !!
Hamileydim ..!

İkinci kadın ..!Where stories live. Discover now