Nefret

3.6K 70 1
                                    

10 gundur izinliydim . Annemlerle vakit geçirebilmek icin izin aldim. Bu on gun içerisinde Emre defalarca aradı. Bu biraz tuhaf gelmişti bana ne de olsa tanısali daha iki hafta olmuştu . Kafamdaki düşüncelerden kurtulup annemleri havaalanına bırakmak icin hazırlandım . Onlar gideceği icin üzgündum fakat calışma hayatımı özlemiştim . Calışma hayatımı mı yoksa emreyi mı özlemiştim bilmiyorum . Bu düşünceyi kafama sokan da is yerinden arkadasım Çiğdemdi. O aramızda bisey oldugundan emindi. Ama ben hala boyle bisey soylemek icin erken olduğunu dusunuyordum.

Annemleri uçağa bindirip eve geri dondüm . Uçağa binerken annemin soyledikleri kafamı karıştırmıştı .
" Emreyle bir an önce tanışmak istiyoruz .!"
Nerden öğrenmişti ki?? Yani ben bisey söyletmemiştim. zaten öğrenmesini gerektirecek bisey yoktu cunku emreyle aramızda kayda deger bisey olmamıştı . Arkadastik sadece . Yani sanırım . Tabiki Arkadastik ..!! Bu duruma bi açıklık getirmem gerekiyordu. Herkes aramızda bisey olduğunu saniyordu ve ben sinirlenmeye başlamıştım . Eve döndüğünde sıcak bir duşun iyi gelecegini düşünüp , duş aldim. kendime sıcak bi kahve yapıp televizyonun karşısına geçtim . Bi film bulup izlemeye başladım . derken telefon çaldı . arayan kim hadi bilin??
EMRE.
Acmayacaktim . Aramızda arkadaştan fazlası olmadıgını herkes bilmeliydi . Is yerinde adımız çıksın istemezdim. Telefonumu sessize aldım ve filmimi izlemeye devam ettim . Yaklaşık 2 saat sonra film bitmişti. Telefonun sesini actım ve 9 defa Ciğdem'in , 12 defa da Emre'nin arasigini ve bi kac defa da mesaj attığını gördüm .Mesajları okuma ihtiyacı hissetmeden çiğdem'i aradım . Telefonu açtığı an bağırmaya başladı ;
" NERDESIN KİZİM SEN?? NE KADAR MERAK ETTIK BILIYO MUSUN??"
Onun sözünü kesip iyi oldugumu sadece telefonu sessize aldığımı soyledim.
Çiğdem ; "O da cok merak etti . " dedi.
"Kim??"
"Kim olacak Emre "
"Banane Çiğdem "
"Neyse bil istedim sadece bence onu da aramalısın"
"Hayır Çiğdem aramamı gerektirecek biri degil ."
"Sen bilirsin cnm "
"Yarın görüşürüz "
"Görüşürüz "

Merak etmesi umrumda bile degildi zaten umrumda olmaması gerekiyordu . Suan sadece cok yorgundum ve uyumak istiyordum . Yarın daha dogrusu bundan sonra hersey cok farklı olacak..!

İkinci kadın ..!Where stories live. Discover now