~Hoofdstuk 15~

23 3 0
                                    

Pov Luke

Ik scrolde door mijn foto's. Ik stopte bij een foto van Kayleigh. Een glimlach verscheen op mijn gezicht. ''Hey what are ya doin?'' vroeg Ashton die naast me was komen zitten. "Foto's kijken''. zei ik droog. ''Oh'' . Antwoordde hij. ''Kan je een geheim bewaren?'' vroeg hij. ''Ligt er aan, nee grapje tuurlijk." Ik lachte. ''Ik heb een verrassing voor Calum..." zei hij. ''Wat dan? Sharon is hier, nog niet tegen hem zeggen want dan is de verrassing dood.." Ik sloeg mijn handen voor mijn mond waardoor er een plopgeluidje kwam. ''Jij bent echt erg hé?!'' Lachte ik. Ashton keek trots. ''Ja klopt.'' Ik stond op en liep naar de deur toe, ik wilde hem openmaken maar iemand was me voor. ''Oh, sorry ik had je niet-...'' Ik keek naar haar. "Kayleigh?!'' Ik liet mijn telefoon vallen en tilde haar op. "Wat doe jij hier..?"Ze lachte. ''Wat denk je slimmerd, ik kom hier voor de gitaren.'' zei ze saracastisch. ''Ha lief..'' Haar buik begon ronder te worden. ''Sukkeltje die er altijd intrapt!'' schreeuwde Ashton. "Hoe bedoel je? Nou de verrassing was niet voor Cal-.." Sharon kwam binnen met Calum. ''HI guys, Hoe issie?'' Vroeg ze. ''Kayleigh.. gefeliciteerd!'' Riep ze. Ze knuffelde. ''Vanavond.. Gaan we lekker feesten!'' zei Kayleigh. "Feesten? Sinds wanneer ben jij zo'n feestbeest?" vroeg ik. "Oh al heel lang hoor." ze lachte. "Oh yeah!" ik keek op en zei. "Nice.. wij hebben zo een show trouwens.. Ja weet ik, ik heb kaartjes." Zei Sharon. "Haha wij allemaal behalve Kayleigh die was te laat want ze moest-.." Kayleigh keek marinka aan en schudde haar hoofd. "Wat moest ze?" Vroeg ik en pakte haar om haar middel. "Naar het ziekenhuis." Ik keek haar met grote ogen aan. "Relax gewoon een echo niks serieus." Een glimlach verscheen op mijn gezicht. Ik raapte mijn telefoon op waar geen kras of niks inzat hoewel ik het best hard lieg vallen. "Doet ie 't nog?" Vroeg Michael en aaide over mijn telefoon heen. "Ja heel grappig vriend." Zei ik. "Geef mij is wat drinken..." begon Kayleigh..."Ik..-" Iemand klopte op de deur. Ze wenkte dat ik opeb moest doen. "Vera!?" riep Kayleigh. " Wat doen jij hier?.." Ze lachte. "Ja ik moest je nog effe zien en ik heb marinka bij me dus..." Ashton draaide om. "Ooh he's in love.." zei Kayleigh. "Ik..uh-" Marinka kwam binnen. "Hey!" Riep ze. "Hai." zei ik. "Wanneer begint dat feestje?" vroeg ze lachend. "Over precies 5...4...3...2...1...NU!" Schreeuwde ik. Iedereen lachte en Calum danste zijn rare pasjes.

Pov Kayleigh

Ik keek in Luke's ogen. Hij glimlachte. "Ik hou van je." zei hij. Ik liet mijn hoofd tegen zijn schouder vallen. "Ik ook van jou." We zaten op zijn kamer. Te praten. "Weetje.." begon hij. "Zo zijn we ooit begonnen...pratend." Hij lachte en pakte mijn hand. "T' is raar om te zeggen maar ik ben benieuwd hoe onze kleine muppet der uit gaat zien. Hij keek naar mijn buik. "Haha, we moeten nog wel een naam bedenken voor onze Muppet zoals jij dat net zo mooi zei." zei ik. "Ja klopt." Hij liet zich achterover vallen. "Uhm... Ik weet niks eigenlijk..." Zei hij en keek me van onder aan. "Oohw.. Da word goed nadenken dan.." Ik lachte en gaf hem een kus op zijn voorhoofd. "Ik heb een goed idee.." zei Luke. "We laten onze Fans mee denken. Als iemand een goede naam heeft dan pakkeb we die.. En dan mag die Fan komen naar onze bruiloft." Vulde ik aan. "Soort van prijsvraag." Hij lachte. Ik pakte zijn mobiel uit zijn zak en legde die op zijn mond. "Nou doe je best." Zei ik. En lachte. Ik voelde een steek in mijn buik. Luke lachte en keek me aan. "Gaatie? Ja ik voel hem." zei ik en duwde zijn hand tegen mijn buik. "Ik nu ook. " We zoende. "Luke!" riep Michael in ineens. "Ja?! Kom hier jij bitch." hij wankelde. En liep hikkend naar Luke toe. "Ik moet je nog wat vertellen *hik*" Hij sloeg zijn arm over Luke heen. Ze liepen appart een kamer in. Op een gegeven moment hoorde we geschreeuw. En een paar bonken. Michael kwam vechtend met luke de deur uitgestormd. "Luke what the hell is er aan de hand." Ashton sprong er tussen en trok de twee uit elkaar. "Wow effe rustig.." Zei hij. "Wat is er nou?" Luke keek boos. Zo boos had ik hem nog nooit gezien. Zelfs niet toen met Jason. Ik liep naar hem toe en legde mijn hand op zijn schouder. "Luke.." Hij ademde diep uit. "Ik haat hem, ik wil die gast nooit meer zien! Nooit meer!" Beet hij michael toe. "Luke, wat is er gebeurt?" Hij liep naar de bank toe en plofte neer. "Michael zei dat hij...hij..-" Michael kwam bij hem zitten. "Luke ik kan er gewoon Fucking niks aan doen." Luke negeerde hem. "Luke het spijt me gast, ik zou wel willen dat ik dat niet was." Nogsteeds negeerde hij Michael. "Luke waar gaat dit om." Luke keek me aan en ik zag een traan in zijn oog. "Mag ik nog weten what the fuck hier aan de hand is?!" Riep ik. Michael antwoorde. "Dat ik ook verliefd op je ben......-"

--------------------------------- sorry dat het zolang duurde met hoofdstuk 15 ik had geen tijd en geen inspiratie dus veel lees plezier xx :)

I love you but...... [L.H fanfiction]Where stories live. Discover now