GÜN 1: KAÇIŞ

85 6 0
                                    

Rin antlaşmacı olduğu için aslında artık bir insan değildi ve istediği zaman duvarlardan geçebilir veya uçabilir ve sadece 10 günleri olduğu için bu gücünü kullanmalı, kaçmalı ve misa nın bedenine kavuşması gerekiyordu.
Misa öldüğü zaman near misa aynasını almış ve onu incelemek için götürmüştü tabi misa öldüğü zaman misa nın aynası ya 1 gün içerisinde yeni bir kullanıcı bulacak ya da ykru ile birlikde cehenneme geri dönecekti.
Ama near ona dokundugu zaman ayna near'ı yeni kullanıcı kabul etmişti.
Rin uçarak hapishaneden kaçmıştı ve misanın gömülü olduğu mezara doğru gitmeye başladı Rin daha yeni ölüm meleği ğüçlerine kavuşmuş olmasına rağmen güçlerini en fazla 11 dk boyunca kullanabiliyor.
Mezarlık hapishaneye araba ile 5 gün uzaklıkda bir köyde ve yürüyerek gitmek aylarını alır bu yüzden ya uçarak gidecek ya da araba çalması gerekmekdedir.
İlk olarak otoyola doğru gitti ve orada gördüğü her arabaya el sallıyor ama hiç kimse durmuyorsu. 15 - 20 dk sonra hapishane'nin de sirenleri ötmeye başlamıştı. Bunun üzerine artık Rin acele etmeliydi bu yüzden gördüğü ilk arabanın önüne atıldı ve araba Rin e çarptı Rin yere düşmüştü ama hiç bir hasar almamıştı araba durmuştu.
Rin ayağa kalktı ve arabaya bindi daha önce hiç araba sürmemişti bu yüzden alkol almış gibi araba sürüyordu.
Arabanın sahibi yolda durağan bir şekilde hemen polisi aradı ve olayı anlattı.

Katilin AynasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin