Budúcnosť?

317 25 0
                                    

*Doma*

Vyzujem sa a hodím sa na gauč. Pomaly ku mne príde aj Zee, lahne si vedľa mňa a obíme ma. Pritúlim sa k nemu.

Aké by to asi bolo keby sa ku mne nasťahoval? Maznali by sme sa ako teraz alebo by sme sa hádali? Ležali by sme spolu v objatí? Smiali by sme sa? Zaujímalo by ma to. Chcel by som nazrieť do budúcnosti. Boli by sme stále spolu? Mali by sme svadbu? Rozišli by sme sa? Mali by sme deti? Hádali by sme sa? Milovali by sme sa? Nenávideli?
Rád by som mal tieto otázky zodpovedané. Chcel by som vedieť, ako rozhodne osud. Chcel by som vedieť, ako dlho naša láska vydrží. Musím dúfať, veriť..

***
,,Jessie," kríknem na svoju malú dcérku, ,,poď sa naobedovať." Malé hnedovlasé dievčatko sa na mňa pozrie jej nebeskými očkami a rozbehne sa mojím smerom. ,,Oci? A môžem sa ísť potom znova hrať?" spýta sa keď vyjde z kúpelne. ,,Áno, ale najprv sa napapaj." usmejem sa a položím jej obed na stôl, postavím sa k drezu a začnem umývať riad. Niekto ma zozadu obíme, zlaknem sa a pustím tanier. ,,To som len ja." zašepká mi do ucha a ja sa len usmejem. Otočím sa k osobe za mnou, utriem si ruky a dám mu ruky okolo krku. Pobozká ma. Pousmejem sa a pozriem do jeho veľkých očí. Pri jeho pohľade sa roztápam. Pohladkám ho po vlasoch, pár krát zažmurkám a pozriem preč. ,, Milujem ťa, muž môj." zasmeje sa a pobozká ma. ,,Aj ja teba, Poklad." šepnem.

,,Ďakujem!" povie Jessie, odloží tanier a vybehne von. Pobozkám môjho milovaného. Zrazu z vonku započujem buchot a rev. Odpojím naše pery a bežím von. Zee beží za mnou. Uvidím Jessie. Nehybne leží na zemi a plače. ,,Jessie!" obaja bežíme k nej. Zrazu si sadne,chytí si ruku a pozrie na nás. Takmer sa rozplačem tiež. Zee štartuje auto a nasadá aj s Jessie dnu. Nasadnem tiež a v tom šoku neviem čo robiť. Bojím sa.

Dojdeme do nemocnice a doktor nás hneď vezme. Rentgen, sádra a potom domov. Jessicina prvá zlomenina. Šikulka je, celá po mne.

***

Niekto mi prejde prstom po pere. Zlaknem sa a otvorím oči. Uvidím Zeeho a sadnem si. Poobzerám sa. Zisťujem, že to bol to len sen. Znova si lahnem a obímem Zeeho. ,,Love?" šepnem. ,,Áno?" Zayn mi pozrie do očí. ,,Nasťahuješ sa ku mne?"

Ďalšia časť. Snáď sa páči.
Chyby si prosím nevšímajte,pretože to píšem na mobile.
Ďakujeme za votes, prečítania a komentáre<3
Love you all<3
Ps. Fotku Jessie máte v médiách:3

The First Moment♡ (Ziam Mayne)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora