Kolotoče.

355 28 4
                                    

,,Skočíme najprv do sprchy?" lenivo sa postavý a natiahne sa. ,,Prečo nie?" pousmejem sa a vyrazím do kúpelne. Jeho kroky smerujú za mnou rovno do sprchy.

Vojdem za dlhý záves zladený s farbami v kúpelni. Zapnem vodu a postavím sa do stredu. Zavriem oči a Liam ma chytí zo zadu za boky. Zakloním hlavu a pobozká ma na krk. Vezme sprchový gél a začne ma umývať. Užívam si každý jeden jeho dotkyk. Milujem, keď sa ma dotýka. Pomaly prechádza po každučkom kúsku môjho tela. Otočím sa k nemu s úsmevom na perách a vezmem sprchoví gél, dám si kus na ruky a začnem ho umývať. Zopakujem jeho pohyby, opláchne sa. Zastaví vodu a usušíme sa.

***
*Pohľad Liama*

,,Kam ideme najprv?" radosne poskočí Zayn. ,,Na ten kolotoč!" usmejem sa a ukážem. (Máte ho v médiách.)
Pomaly sa k nemu vydáme, kúpim lístok a nasadneme do jednej z kabínok. Kabínka sa pomaly začne posúvať dohora a ja sa kochám výhľadom. Otočím sa na Zeeho a sladko sa usmejem. V tom kabínka zastane. Môj milovaný začne panikáriť.
Vtisnem mu bozk do jeho sladkých pier, no napokon sa to zmení na vojnu jazykov. Zee si na mňa sadne obkročmo. Rozopnem mu nohavice a zájdem rukou do boxeriek. ,,Vážne to chceš robiť tu?" pozrie mi do očí. Len prikývnem. ,,Hmm.. veď prečo nie." kusne si do pery a prisaje sa mi na pery. Chytím mu penis a začnem rýchlo pumpovať rukou. Rozpojí naše pery a začne mi yicho vzdychať do ucha. Kúsnem si do pery, keď rozopne aj moje nohavice. Zopakuje po mne a tiež začne pohybovať rukou. Vzdychnem. Uspokojujem ho, pokiaľ sa urobí a potom si užívam jeho. Zakloním hlavu a zanedlho vyvrcholím. Pobozkám ho a zapnem si nohavice. ,,Milujem ťa." zašepká mi do ucha. ,,Aj ja teba." znova ho pobozkám.

Kabínka sa znova pohne a my s ňou zídeme dole. Vystúpim a čakám na princa. ,,Kam ideme teraz?" usmejem sa naňho. ,,Domov." tiež sa usmeje a chytí ma za ruku. Prepletiem nám prsty a vyrazím smerom domov.

Snáď sa páčilo. :)
Sme radi, ak si to niekto prečíta, dá vote alebo sem hodí komentár.
Ďakujeme.<3

The First Moment♡ (Ziam Mayne)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ