Syg :'-(

70 4 1
                                    

1 måned senere:

Jeg vågner stillen op, ved lyden af mit væggeur. Jeg er stadig træt, men jeg får mig selv til at åbne øjnene. Lyden af væggeuret er så slæm, at jeg bliver nød til at slukke for det. I nogle halv hurtige bevægelser, slukker jeg for uret. på de få sekunder, kan jeg bærke en svimlende fornærmelse, som for mig til at støde ind i sengebordet. Jeg skynder mig at sætte mig i min seng. Nu kan jeg virkelig mærke, en svimlende hovedpine. Jeg skynder mig at få tøj på, så jeg lige kan mærke hvor slæmt det er. Det går fint med at få trøjen på, men bukserne er sværere. Jeg får med besvær det ene ben i, Og så det andet. Men da jeg lyfter benet, falder jeg baglæns og ind i min sæng. Jeg vælger bare at side ned og tage dem på.

Jeg kommer på benene igen og går ud til min mor, som sidder inde i køkkenet. "Mor. Jeg har det ikke så godt" siger jeg, og prøver at lyde lidt mere syg end jeg er."nåda. Hvad er der galt?" hun lyder meget overrasket, som om en af mine venner, lige har brækket nakken."jeg er meget svimmel, og har hovedpine" frembrister jeg. hun kigger mig dybt i øjnene, som om hun kan se hvordan jeg har det - som hun nok også kan -. "Må jeg godt blive hjemme i dag?"
"Jaa. Hvis det er så slæmt"
"Det er det"
"Så må du godt blive hjemme" hun virker ikke helt tilfreds.
Jeg setter mig hen i sofaen, og venter til de er gået.
"Skal jeg købe noget med hjem?" spørger hun lige inden hun går ud ad døren."nej tak. Jeg har ikke lyst til noget"svare jeg lidt sølle.

Da de er gået, tænder jeg for TV'et, og går så i gang med at se mine yndlings film. Twilight, Hunger Games og Divergent. Det er det jeg for dagen til at gå med. Jeg kaster op to gange i løbet af dagen. Også selvom jeg ikke har spist noget.

På et tidspunkt - det må være i det store frikvarterer - sender Liv mig en SMS

L - Hvorfor er du ikke i skole i dag?

J - syg :-(

L - hvad fejler du?

J - jeg har ondt i hovedet og er svimmel. Har kastet op to gange

L - Øv. Håber du får det bedre

J - Tak. Er der nogle lektier jeg går glip af?

L - ømmhh... Vil skal lave biologi opgaven til i morgen

J - OK. Håber jeg kan få lidt ekstra tid til at lave den :-|

L - vil ses i morgen

J - vi ses i morgen ;-)

Bagefter går jeg i seng. Jeg falder hurtigt i søvn. Jeg bliver kun vægget en gang af min mor, fordi hun ville sige noget til mig. Men jeg kan ikke huske hvad?

____________________________________________________________________________________________________
Forfatter besked:

Håber i kunne lide kapitlet.
der sker noget i skolen næste dag, men hvad?
Bare læs videre :-)

Without youWhere stories live. Discover now