3. Nu credeam ca iubirea doare

66 3 0
                                    

Dupa cateva saptamani... mai acomodasem ceva cu anturajul de aici, dar ca sa fiu sincera, cel mai mult imi placea ideea ca Eduard este aici, stiu suna prostesc dar asta e.

Azi era o alta zi ploioasa si intunecata, vantul batea cu putere si afara fulgera fara oprire, parca nu vroiam sa ma ridic din pat, asi fi ramas acolo o eternitate daca nu venea enervantul de frate al meu cu tipetele lui de trezire ca parea ca nu vrea sa ma trezeasca pe mine, zici ca vroia sa trezeasca tot orasu...

La scoala...

Mergeam linistita pe hol intre ore cand a aparut Eduard, baiatul asta zici ca ma urmareste dar e o chestie ciudata, fix cand nu ma gandesc la el apare, dar in zilele in care imi pierd ore gandindu-ma la el, unde o fi ?!

Eduard- Tedi, vin-o!

M-a strigat tare si vroiam sa vad ce vrea, de obicei, vroia sa rada de mine cumva, dar acum parea serios si avea privirea aia cu care ma priveste cand nu glumeste.

Eu- Da..

El m-a luat de mana si m-a tras langa el, s-a aplecat spre mine cat sa ajunga la inaltimea mea, apoi mi-a pus mainile in jurul fata-gat si m-a privit in ochi, eu ramasesem blocata, nu mai stiam pe ce lume sunt, fix cand incepeam sa revin la realitate, el m-a sarutat... Apoi nu stiu ce s-a intamplat dar s-a dat repede la o parte si...

El- Scuze, nu.. nu am vrut, nu stiu, m-a luat un val, te rog uita ce s-a intamplat, a fost o greseala...eu vroiam doar sa.. adica nu stiu defapt ce m-a apucat, tu esti o copila si eu, eu am iubita.... imi pare rau Tedi..

Eu- Am ramas super confuza, adica ce a fost asta.. si sa imi zica apoi ca a fost din greseala, nu.. cum sa uit, nu pot, au inceput sa imi tremure picioarele si am fugit la baie...

El a ramas acolo nemiscat, a ramas tacut ca niciodata, se uita spre mine si parca dadea sa planga.. (defapt nu stiu, sa nu exagerez)

Chiar atunci a aprut si David, umbra 2, baiatul asta este placut uneori dar altele e un adevarat bagacios si uneori chiar prost...

Eduard a plecat, iar cand eu am iesit din baie, am dat bot in bot cu David...

David- Buna Tedi, ce faci, ce s-a intamplat?!

Eu- Nu.. nimic, sunt bine si tu ?! (adevarul este ca nu ma interesa deloc cum era el, pe mine ma interesa ce s-a intamplat cu Eduard, dar surpriza parca mi-a citit gandurile)

David- Eu sunt bine, dar tu ai ceva cu Eduard, am observat asta de la inceput, si el cred ca simte ceva pentru tine dar nu poate sa se exprime pentru ca este cu Every...

Eu- Cee..?! Nu, doamne, nici gand..

El- Mm.. cum zici tu. Ai vrea sa iesim, ca prieteni zic, nu stiu prin parc sau la un suc ceva..

Eu- Haha, la un suc zici, prin parc, pai asi iesii daca nu ar ploua cu galeata..

El- Hahaha, ai dreptate.. pai ce zici de un film dupa scoala, tu il alegi.

Eu- Ok.. poti sa il alegi tu dar sa nu fie unul romantic, ok ?! haha

El- (razand) ok.. hahahaha, pe la 4 e bine?!

Eu- Da.

.......15:58

Imi suna telefonul, era David.

Eu- Da?!

El- Esti gata?!

Eu- Da, chiar acum ies din casa..

El- Ok, atunci ne vedem in 10 minute la podul din centru, bine?!

Eu- Ok.

Vlad- Tedi, vezi sa nu stai mult.

Eu- Aoleu dar mai lasa-ma o data in pace, nu ma mai controla ca nu o sa ma manance..

Vlad- Sti bine ca nici lu tata nu i place sa iesi cu baieti 3 ani mai mari decat tine.

Eu- Aoleu, nu mai zice, si tu ce esti?! (hahaha)

Vlad- Hai lasa glumele si ai grija ce faci.

Eu- Doamne..

Vlad- Paa.

Eu- Bye!

.....Cand am ajuns la film, surpriza, era unul de groaza, ihh.. le urasc pentru ca sunt o fricoasa, adica eu noaptea dorm cu un ursulet pe care il cheama "Angel" eu il numesc ingerasul meu pentru ca de mica am crezut ca ma protejeaza, dar acum nimeni nu mai stie ca eu dorm cu el, pana si fratele meu crede ca al tin de decor sau ca o amintire, il iubesc enorm pentru ca il am de la mama..da si dupa cum ziceam, baiatul asta vrea sa ma faca sa imi iau campii cu filmul lui horror cu tot.. dar ce sa fac acum, daca i mai zic si asta chiar va crede ca sunt o copila proasta (lucru pe care il urasc, abea astept sa cresc, nu stiu daca dorinta asta a venit o data cu ziua in care l-am cunoscut pe Eduard si mi-a zis ca sunt prea mica..)

Na, am intrat si am zis fie..

Cam pe la jumatatea filmului era o scena oribila care imi dadea un sentiment de mai aveam putin si ma bagam in David de frica dar am mentinut distanta cu toate ca el am observat ca nu, mi-a pus mana pe spate asa spre gata si se apropiase mult de mine, eu m-am miscat putin si i-am dat mana la o parte,dar s-a prefacut ca nu si-a dat seama.. cand sa iesim mi-a zis ca fin ziua in care m-a cunoscut, a avut o parere stricta despre mine, a zis ca i placea ca sunt buna cicasi a mai zis ca i-am parut o copila naiva si usor de fraierit dar apoi mi-a zis ca si-a dat seama ca pe zi ce trece are tot mai multe sentimente pentru mine si ca el nu poate fii doar prietenul meu, a zis ca vrea sa vorbeasca cu fratele meu..

Eu l-am lasat sa vorbeasca aiurea pana la ultimul punct, cel cu Vlad, nu inteleg de ce mereu totul se invarte in jurul lui, eu inteleg ca este fratele meu dar asta nu inseamna ca e stapan pe viata mea..In fine chiar nu stiam ce sa-i zic asa ca am tacut si am facut pe surda.. apoi el a incercat sa ma sarute dar l-am oprit,nu ia mers.. mi-a cerut scuze si apoi m-a condus acasa.. ma tot gandeam ca sarutul nu ar fi fost rau, adica era super dragut in ploaie si David chiar nu era un baiat urat dar faza este ca eu nu simteam nimic pentru el..

Pe de alta parte mai era si James care mai mereu se baga in seama cu mine si in clasa la noi era cel mau popular, avea parul saten si un fel de creasta, niste ochi verzi care te priveau ca un sarpe si era super dragut.. pe zi ce trece imi placea mai mult dar ca sa recunosc cel mai mult imi placea atentia pe care mi-o acorda, mereu ma facea sa rad si ma facea sa fiuvin centrul atentiei pentru el, am observat ca i plac dar nu stiu sigur ce sa fac, sunt cam confuza...i-am cerut parerea si lui Ivy pe care o consider o prietena de incredere si care mereu iti sare in ajutor, iar ea mi-a zis ca beietii mari vor doar sa profite dupa noi astea mici care suntem mai proaste si mai fara experienta ca sa zica asa...

M-am gandit mult la asta dar nu stiu ce sa fac.. mereu cand il vad pe holuri pe Eduard, simt o chestie foarte ciudata si incerc sa ma ascund, incerc sa nu il privesc in ochi dar cat de micuta asi fi pe langa majoritatea, el mereu ma observa si incepe sa ma priveasca, sa imi zambeasca sau sa glumeasca.





Atunci cand totul se schimbaWhere stories live. Discover now