-13-

11.5K 385 10
                                    

Skylar Grey - Words

Bölümü önerdiğim şarkıyla okuyabilirsiniz, iyi okumalar.


"Gökçe hemen arka kapıdan bahçeye çık ve koraylarla git çabuk!"


Savaşın söyledikleri kafamda uğuldanıyordu, şuan buradan kaçmam gerekiyordu ve bu yüzden dediği hiçbir şeye uymamalıydım. Bu sefer buradan cıkmayı başaracaktım.

Arkama bakmadan büyük adımlarla siren seslerinin geldiği tarafa koşmaya başladım, savaşın sesi yalvarırmışcasına "Gökçe oraya gitmemelisin hayır!" diye arkamdan yankılanıyordu. Bir an duraksayıp arkama baktım ve çaresiz gözlerle buluştum. Fakat hiçbir şey beni durduramazdı, bana yaşattıklarını unutamazdım.


Tekrar önüme döndüğümde devasa büyüklükteki bir adam hareketlerimi kolluyor gibiydi, ve bir polise benzemiyordu. korkudan arkama bakmadan buradan uzaklaşmak istiyordum.



"Gökçe kaç!" Savaşın sesi o kadar güçlü çıkmıştı ki kulaklarımda yankı yapıyordu adeta



Neler olduğunu anlamayarak etrafa bakındım,

arkaya döndüğüm sırada bir kaç kişi savaşı aralarına almış tekmeliyorlardı

Savaşın olduğu tarafa koşmak için yeltendiğimde koca bir el kollarıma yapıştı ve ardından beni bir paçavra gibi sürüklemeye başladı



"Hadi çocuklar gidelim, biz istediğimizi aldık"

koca cüsseli adam bu sözleri söylediğinde kulaklarım patlayacakmış gibi hissettim.

Adamın kolları arasında debelenirken Savaş kanlar içinde yatıyordu, elleri ile beni göstererek adımı sayıklamaya başladı, buradan o kadar çaresiz görünüyordu ki Savaşı tanımasam sevdiği birisi için endişeleniyor diyecektim. Fakat doğru ben gidersem paralarda gider di endişesi bu yüzdendi.


Adamın kolları arasında debelenmeye devam edince, birden beni duvara fırlatıp üzerime yürüdü

" Akıllı dur küçük hanım, yoksa senin o küçük dilini keserim."


"Ben sizi tanımıyorum, benden ne istiyorsunuz!" çığlıklarım tüm çiftliği inletiyordu


"Evet sen bizi tanımıyorsun ama biz seni çok iyi tanıyoruz, baban yaptığı herşeyi senin üzerine yıkarak tüydü, kumarlar oynadı, kadınlarla yattı, yani anlayacağın her pislikte baban vardı. bizi boğazımıza kadar bokun içine soktu ve kaçtı herzaman ki gibi. Bunun bedelini sen ödeyeceksin."



Duyduklarım karşısında beynim zonkluyordu, tamam babamı sevmezdim fakat bu kadar adi olacağını bilmezdim. Yıllar önce beni terk ettiği yetmezmiş gibi şimdide kızıyla bir oyuncak gibi oynamalarına izin veriyordu. ama ben, ben buna izin vermeyecektim.

TAKINTILITahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon