Capitolul 23

1.8K 134 43
                                    

By MollyNight

Cina cu Zayn a fost de departe mai placuta decat ar fi crezut Evelyn ca o sa fie. De fapt, daca lucrurile se aflau sub alte circumstante si daca ea putea sa pretinda ca el nu era liderul rasei care a adus sub robie rasa ei, il putea gasi destul de fermecator si atragator.

Dar lucrurile erau cum erau si nu era nimic ce ar fi putut face oricare dintre ei ca sa schimbe trecutul si prezentul care ii inconjura. Dar frica si antipatia inevitabila pe care Evelyn o simtea fata de Zayn era acolo, prezenta in timp ce ea statea fata-n fata cu el la masuta rotunda si tot timpul vor fi acolo, atata timp cat ea va trai.

Ea stia ca se va forta ca sa simta ceva fata de Zayn si ca va face tot ce-i sta in putinta ca sa ii dea lui si amandurora ca un intreg o sansa; dar nu putea. Oamenii deseori spun ca nu poti forta dragostea si au dreptate; nu o poti forta. Dragostea trebuie sa vina in mod natural si cu dragostea ei pentru Ethan inca zabovind in mintea ei, nu se putea forta nici macar ca sa il placa pe Zayn.

Oricum, cina pe care Zayn a pregatit-o pentru el si Evelyn era unul dintre cele mai romantice lucruri pe care l-a experimentat vreodata Evelyn. In mod eviident a depus mult efort si a planuit mult deoarece era perfecta din orice punct de vedere.

Zayn a aranjat cina in gradlnile regale, adanc in padurea subtire de culoare verde ca jadul, departe de palat si orice fel de civilizatie.

Era incredibil de intuneric si noaptea era foarte inaintata, singura sursa de lumina era provocata de semiluna, dar Zayn a odonat servitorilor sa decoreze fiecare copac aflat pe o raza de 100 de metri cu lumini LED, in toate culorile posibile.

Decorul era atat de frumos incat iti taia respiratia.

Si in mijlocul lor, era masa la care Zayn si Evelyn cinau, amplasata pe pamant, printre firele de iarba care le atingeau gleznele. Sub milioanele de stele care priveau in jos catre cina intima pe care Regele Vampirilor a pregatit-o pentru fiinta umana atat de inocenta si lipsita de putere.

"Iti place mancarea?" intreba Zayn cu un zambet plin de emotii.

"Da, este grozava." A raspuns ea raspicat, dar fara sa-si doreasca sa faca asta, in timp ce se juca cu friptura suculenta din farfuria ei. Omul abia si-a atins mancarea si desigur, Zayn a observat asta.

Chiar daca avea parte de o priveliste frumoasa, stan vis-à-vis de cel mai puternic barbat/vampir de pe planeta, tipul care toti tipii isi doareau sa fie si cel cu care fiecare fata isi dorea sa fie... Ea inca nu putea gasi nicio alinare.

Dupa seria bogata de evenimente si schimul de cuvinte cu Scarlet, Evelyn se gasea ca fiind agitata, plina de frica, agitata si paranoia in legatura cu tot ceea ce o inconjura. Mai mult, era indurerata de faptul ca Scarlet l-a adus in discutie pe Ethan.

"Te-a prins in mainile altui barbat, nu e asa?" cuvintele lui Scarlet rasunau in urechile lui Evelyn si instant, gandutile ei erau din nou dominate de catre Ethan.

Ranile nevindecate ale inimii ei frante au fosr redeschise cu forta si ii lua lui Evelyn toata puterea ca sa opreasca frumoasele ei amintiri cu Ethan, care implicit o terminau inca o data.

Evelyn si-a inchis ochii si si-a alungat cu greu toate emotiile.

Nu are nici un sa te mai gandesti la el. Si-a spus Evelyn. Esti aici cu Zayn acum, nimic din ceea ce esti capabila sa faci nu poate sa-ti schimbe soarta... Nu conteaza cat de mult ii duci dorul si cat de mult il iubesti; nu o sa-l mai revezi niciodata. Doar accepta-ti viata ta de acum cu Zayn si transfera-ti iubirea ta pentru Ethan catre el.

Dar nu putea...

"Zayn, pot sa-ti pun o intrebare?" Evelyn vorbi fara sa se uite in sus; vocea ei era rece si indiferenta; asemanatoare cu modul in care se simtea in acel moment.

Dark And Dangerous Love (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum