Prolog: Anul 2439

8.7K 285 19
                                    

By @MollyNight

Prolog: Anul 2439

Ușor, Evelyn împinge una dintre ușile duble, metalice si grele ale dormitorului ei. O parte din ea se intreabă dacă Zayn le-a ales special pentru ea, pentru a-i îngreuna strecuratul prin palat pe timpul nopții, fără a fi însoțită.

 A suspinat ușurată și a închis ușa in urma ei cu grijă, inima ei de om s-a calmat, crezând că este singură.

Dar atunci a auzit exact vocea care îi acompaniază coșmarurile - vocea bărbatului care i-a luat totul - a țipat ușor, inima ei bătea puternic in piept, mâinile ei tremurau din cauza fricii.

 - Unde ai fost? A întrebat Zayn, vocea lui era obișnuită, dar se simțea o mică nuanță de amenințare.

S-a intors ușor, speriată de ce urma să se întâmple si nesigură cum să găsească o scuză plauzibilă, care să-l satisfacă.

 Odată ce corpul ei era întors spre cameră, și-a găsit curajul de a se uita in față și de a-l fixa cu privirea.

A realizat cât de mult semăna scena din fața ei cu una din cele mai urâte coșmaruri ale ei. Zayn stătea in colțul cel mai îndepărtat al încăperii, sprijinindu-se de fereastră. Lumina naturală a lunii lumina chipul si imprima pe podeaua strălucitoare si neagră o siluetă inaltă. Ea încă nu aprinse luminile, deci fața lui era luminată slab de razele lunii, dar chiar și așa, ea și-a dat seama ca el se încrunta spre ea.

 - E-eu...., vocea-i deveni o șoaptă.

- Nu te obosi să mă minți. Spune-mi adevărul, Evelyn.

 Ea și-a lipit spatele de perete, tentată să fugă de el. Dar partea rațională a minții sale a decis să nu o facă. Nu doar că nu putea să fugă de un vampir, dar întregul ei corp tremura si nu mai avea forța necesară să împingă ușa grea si metalică.

A trecut o perioadă lungă de timp, fără sunete, și când Zayn și-a dat seama că Evelyn nu-i va da raspunsul pe care îl știa deja, s-a îndreptat rapid spre ea de-a lungul camerei, pentru a sta în fața ei.

Ușor, degetul lui arătător s-a plimbat pe obrajii ei înroșiți.

 - Ești rece.

- Am mers la o plimbare in grădină, pentru a-mi limpezii mintea.

El a râs. Sunetul era ușor, si putea fi plăcut, dacă nu ar fi ieșit de pe buzele lui.

- Minciuni, a mârâit Zayn.

Brusc ,una din mâinile lui i-a prins bărbia lui Evelyn. Din instinct, ea a început să se agite. Dorința ei de a fugi devenea din ce in ce mai puternică, odată cu trecerea secundelor.

- Știu pe unde ai fost și cu cine ai fost! a sâsâit el dur, în urechea ei. Ai de gând să mă iei de prost?

El nu a făcut nici un efort să își mascheze furia ce îi pulsa prin tot corpul, atunci când a lipit-o de el.

Ea aproape ca a simțit întunericul din corpul lui, care îi controla mintea.

 "- A fi alături de Zayn este ca si cum ai fi alături de un leu înfometat. Trebuie să fii atentă cu toate acțiunile pe care le faci, pentru că el are puterea de a distruge tot ce iubești cu un pocnet de degete", cuvintele dragi spuse de Harry le auzea în capul ei, cât timp Evelyn se zbătea să scape din mâinile lui.

Știa că a lupta impotriva focului cu foc, atunci când era cu Zayn, ducea doar la un foc mai mare. În mod normal, nu i-ar fi păsat, dar in acel moment știa că poate pierde atât de multe lucruri.

Dacă cuvintele lui Zayn erau adevărate, el știa cu exactitate cine era ea, atunci știa și ce aveau de gând sa facă.

Erau prea multe vieți în joc, Evelyn era conștientă de asta. Și pentru binele persoanelor pe care le iubea, tânăra fată a luptat contra dorinței sale de a fugi și a acceptat ca el sa își lipească capul de gâtul ei, inspirându-i aroma, respirația lui fiind una anormală.

- De câte ori să îții spun că nu ai voie să-l atingi, să te gândești la el? Ești a mea, Evelyn, acceptă asta. Ești a mea și numai a mea.

Ea a tremurat.


~~~~~~~~~~~~~~

Hei!!! Ce faceţi dragii mei? M-am apucat să traduc această carte pentru că pur şi simplu o ador, încă îmi aduc aminte fiecare dată când am întrebat-o pe @MollyNight dacă mă lasă să o traduc, iar ea zicea că nu datorită experienţelor anterioare neplăcute cu alţi traducători, dar în sfârşit am primit permisiuna.

Nu pot să vă spun în cuvinte cât de fericită sunt că am ocazia să traduc cartea mea preferată de pe Wattpad. Sper doar că o să vă placă la fel de mult ca mie. Promit că nu o să abandonez traducerea şi aştept şi părerile voastre legate de carte printr-un comentariu sau mesaj. Vă iubesc!

Ne recitim cât mai curând!

- Diana M.

Dark And Dangerous Love (+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum