De zolder

40 5 1
                                    

Pov owen :
Na het romeo en julia gedoe lopen we naar de zolder .. Hier was t raam waar dat meisje achter stond .. Ik ga op dezelfde plek staan ... Ik staar 5 minuten naar buiten en dan voel ik ineens een windvlaag over me rug ..

Pov ramona :
Owen staat nu al 5 minuten te staren ofzo .. Ik loop alvast naar een andere kamer .. Er ligt een boekje op de grond " dear kitty " staat erop .. Ik pak het op . " owen ..." Zeg ik en k loop naar hem toe "OMG" gilde ik ineens .. " zomaar sta jij om een hoekje hahah" zegt owen en hij geeft me een knuffel .. " ik uhm vondt dit .. In dit kleine kamertje .. " zeg ik en ik geef het dagboek aan Owen
" dear kitty" leest die voor . Hij blaast over de voorkant en er komt een vlaag stof af .. " 1999 " zegt owen .. " wat is er met 1999 Zeg ik " dat staat hier " antwoord owen .

Pov owen :
Ik bekijk het "dagboekje" en ik open hem .

"Dear kitty . 29/03/1999
Me ouders besteden helemaal geen aandacht meer aan me sinds me zusje is geboren .. Ze is een ongelovelijk klein verwend nest .. Me moeder was vergeten eten te maken voor me , dus ik moest het weer eens zelf betalen .. 😔 ik kan er niks aandoen dat ik mezelf pijn doe .. Iedere avond .. Met een mes .. Alle dingen zijn gewoon teveel .. Me beste vriendin is overleden aan kanker .. Me beste vriend is overreden door een tractor ... K mis ze ..
Lieve kitty ik ga slapen
Doeiix
Groetjes , Roza "

Lees ik voor .

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Jun 02, 2015 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

The BLACK girlМесто, где живут истории. Откройте их для себя